Cand EL se indragosteste....de altcineva

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu a barfit`o in legatura cu prestatia in pat.L`am tras eu miseleste de limba .
Si cum formam un cuplu mi se pare normal sa discutam orice.Partea sexuala a trebuit sa o despicam ca firul in 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Annnca,tu acu' chiar vrei sa demonstrezi ca nu te poti indragosti!!
adica ca oamenii in marea lor ratacire(a se citi indragostire!) nu fac rau?
ca nu discutam aici despre inteligenta.....sigur ca trebuie sa fie ceva ca sa il vrajeasca,dar se vorbea despre faptul ca unele nu sunt mai presus cu nimic decat cea care a fost inselata(valabil si invers,adica femei care se indragostesc de barbati) ....

acum,nu cred ca un el se indragosteste ca aia stie sa faca mai bine de mancare,sau ca vezi doamne e mai inteligenta....

cand inseala o fac fara sa gandeasca,poate isi imagineaza ca nu o sa se afle ...si nu e neaparat nevoie sa fie mai ceva decat partenera oficiala!

E posibil ca ei sa se simta mai in siguranta alaturi de o femeie care sa se uite la ei ca la soare.
Evident nu toti barbatii fac asta, insa exista o tendinta...e firesc sa le fie bine cand sunt pusi pe piedestal cam asta spune ra_mata si eu am fost de acord cu ea...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Sa ma scuze autoarea topicului ca il poluez acum cu o discutie off-topic.As putea deschide alt topic,daca e nevoie.

Eu cred ca,barbatului nu trebuie sa`i arati ca il iubesti ca pe un soare,ca ai face orice pt el etc.Asa,cred ca se cam plictisesc si din cauza asta inseala ..cu gandul : Las` frate,ca am acas` femeie care ma iubeste si ma iarta !

Trebuie gasita o cale de mijloc.Nu o joaca de`a stapanul si sclavul !

Eu,poate sunt mai rationala si cred ca exista ratiune in dragoste!
Cum te poti indragosti de un om pe care nu`l respecti ? Nu`l apreciezi ? Nu esti mandru de el si de reusitele lui ?
Eu una..nu pot iubi altfel ! Intai respect un om,pe urma il iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxo spune:

Nu conteaza pana la urma cum e "cealalta", nu-i asa? De fapt conteaza ce anume iti corespunde tie, ca persoana...Nu imi e inferioara prin nimic, poate invers...
Rufus, as vrea eu sa fiu "realitatea", iar cealalta "visul", dar nu sunt. Fostul meu iubit nu e neaparat axat pe relatia asta noua, adica si-a dat o sansa, dar nu crede neaparat ca e iubirea vietii lui...Dar faptul ca a simtit ceva pt altcineva in timp ce era cu mine i-a ridicat un semn de intrebare caruia i-a acordat atentie...restul este istorie! Asa ca indiferent de modul in care va evolua noua relatie, cred ca pentru mine nu mai exista speranta, nu in directia aceea, de a fi cu el din nou...
Dulcetica, esti o dulce! Nu sunt naiva, defecte are, si nu numai doua! I le stiu acum, la fel cum i le stiam si in perioada in care eram impreuna...Il iubeam si il iubesc pentru ceea ce este, cu bune si rele...
Eliza..., ai atat de mare dreptate...Stii cum e sa intalnesti pe cineva care iti atinge sufletul intr-un mod atat de profund, incat viata ta se transforma...? Nu cred ca voi putea sa incetez sa il iubesc vreodata, ce sper este sa incep sa il iubesc in alt fel, si sa invat sa traiesc fara el.
Cunoasteti oameni care printr-o privire iti intra in suflet? In fata carora nu poti decat sa fii tu insuti, asa cum esti - cu bune, cu rele, cu durere, cu bucurie...DOAR TU???!!! Iubitul meu (na, ca am scapat-o!!! Fostul meu iubit..hihi) este unul dintre ei. Asa ca nu pot nici macar sa pun o masca si sa joc indiferentza...
Va pup pe toti...Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

iarasi off topic

Anca, si daca ochelarii au cazut si tipa e naspa rau, atunci de ce ti-e teama???? tu esti aia super, care-i problema?
si eu discut orice cu sotul meu, insa ma preocupa ce-i place si ce-mi place, nicidecum ce/cum facea fosta

daca doamne fereste devii fosta... cred ca n-as vrea sa fiu in locul tau sa-mi aflu caracterizarea facuta de superman-ul noii achizitii;

O

Mergi la inceput

Eu nu vad o tragedie in a vorbi de fosta relatie !
E normal sa ai unele intrebari,curiozitati.Cel putin eu asa sunt.

Si eu mi`am "barfit" fostii

Mergi la inceput

De ce ma tem ...?

Pt ca eu sunt genul de femeie colerica si tare`n clontz

Pe cand ea era mai mutulica

In rest,nu ma tem de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

sunt trista pt povestea ta, pt ca seamana f mult cu a mea...La mine s-a incheiat totul acum 2 ani si ceva, deci pot sa consider ca am trecut peste asta, dar atunci a fost un dezastru.:(. S-a indragostit de alta... S-a dus dupa ea, desi mi-a demonstrat ca ma iubeste enorm timp de 4 ani si ceva... (relatia a durat 5). Nu au ramas impreuna, acum e cu altcineva. Cred ca ramane mereu o rana, dar se poate trece peste. Eu am mai iubit o data de atunci, si am avut o poveste de iubire minunata, chiar daca s-a terminat trist. Deci , nu e totul pierdut! Curaj! Dumnezeu te vegheaza si te va ajuta sa treci peste! Si...mai suntem si noi pe aici, sa te sprijinim. Pupici!

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxo spune:

Multumesc, annnna35...
Pentru mine e greu si pentru ca sunt departe de casa; noi eram o echipa in tot ce faceam, treceam impreuna peste bune si rele si era mai usor asa...acum am ramas doar eu...ma intreb pana si ce anume caut eu aici, singura la capat de lume???!! Ma gandesc sa ma intorc acasa, dar nu vreau sa iau o decizie pripita. Voi astepta. Sper ca Dumnezeu sa imi lumineze calea!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Stii cum se zice, orice sut in fund e un pas inainte. Consuma-ti durerea, ca asa si trebuie, dupa care vei lua viata de la capat. Un nou inceput, ce poate fi mai palpitant ?

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput