Cand EL se indragosteste....de altcineva

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am trecut prin asa ceva, am fost impreuna 4 ani , relatia era una bolnavicioasa, spre sfarsit monotonie , el s-a intalnit la un chef cu o tipa urata rau de tot ,cam curvistina si alte "calitati" , ne-am despartit , neam petrecut vacantele separat(ea era din alt oras), am fost si eu cu cineva , dupa 2 luni ne-am vazut iarasi ca amici la un suc impreuna cu mai multi si atunci mi-a trimis mesaj ca nu poate sta langa mine doar asa , dupa cateva zile si cateva intaniri "intre prieteni" eram iar impreuna...au trecut 3 ani si ceva de atunci.
Ce am invatat?
Cum "arata" o relatie echilibrata, adica cea pe care o avem acum , ca poat trai foooarte bine si fara el, ca nu mor si nu pica cerul pe mine , ca viata e ca un montagne rousse si trebuie sa profiti de orice clipa.
daca te iubeste se intoarce la tine si cred ca e mai bine asa si acum decat mai tarziu , nu ? Macar stii daca el e barbatul langa care vei sta sau nu .

referitor la ce povesteste Annc , nu vad care e problema in povestitul despre fostele relatii. Si eu stiu absolut tot ce a fost inainte si cum fost inainte , singura problema aici este perceptia celor care citesc:ati interpretat totul ca pe o barfa si o bataie de joc , vedeti ca mai sunt si alte variante.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Multumesc XIO de sustinere.Ma bucur ca m-ai inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Eliza

Cineva zicea ca "Nu incetezi niciodata sa iubesti o persoana, doar inveti sa traiesti fara ea" ...
De ce ne e dat sa iubim mult oameni care dintr-un motiv sau altul nu ne raspund cu aceeasi intensitate sau pasiune nu stiu, poate pentru a aprecia si recunoaste mai bine adevarata iubire...

Cat de adevarate sunt cuvintele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

When someone break your heart, cry a river, built a bridge and GET OVET IT!!!

e 100la suta inutil si nefolositor sa stai sati culegi inima de pe podea....

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Eu nu vad o tragedie in a vorbi de fosta relatie !
E normal sa ai unele intrebari,curiozitati.Cel putin eu asa sunt.

Si eu mi`am "barfit" fostii

Never say never !

Annnca, sotul meu a mai fost casatorit; au fost casatoriti vreo 7 ani; noi suntem impreuna de 4 ani si el nu si-a vorbit de rau fosta nevasta decat daca chiar il enerva rau intr-o zi; de ex.: cand a sunat sa-l anunte ca ea ser duce la Tribunal sa ceara marirea pensiei alimentare; atunci mi-a spus sotul meu cate ceva din caracterul fostei. Si sa stii ca eu il respect mai mult, mult mai mult ptr. asta decat daca mi-ar spune toata ziua ce femeie rea era, ce facea, ce dregea. Ca ma gandesc ca nu stii niciodata ce te asteapta dupa urmatorul colt si nu as vrea ca maine sau peste un an-10 sa fiu eu in postura de 'fosta' si 'barfita'. Daca voi va despartiti nu crezi ca el va vorbi la fel despre tine cu urmatoarea? Ii va povesti ce faceai de cand te trezeai pana adormeati imbratisati dupa o partida de sex...
Faptul ca isi barfeste fosta spune multe (si nu tocmai bune) despre caracterul lui.
Parerea mea!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deci , daca vorbeste un barbat frumos despre una din fotele prietene cad toate femeile in fund de admiratie , acum , cand spune Annnca povestea asta toate ii sariti in cap despre cat de nesimtit e barbatul ei si ce caracter urat are.
De ce ati tras imediat concluzia ca omul isi vorbeste de rau toate fostele prietene?
Si de ce ar trebui sa vorbeasca frumos despre una care nu merita?

Eu chiar ma bucur ca am vorbit cate in luna si in stele cu prietenul meu de fostele sale prietene . In primul rand am aflat cum este el intr-o relatie , in al 2-lea am aflat ce sa fac si ce nu , si aici ma refer inclusiv la numele de alinuturi , la melodii , samd.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Buna Desiree... Iti dau un exemplu .

Eu il intreb pe el : Auzi,cum te intelegeai cu ea ? Va certati din cutare motiv ?

Daca el mi`ar zice : Nu,nu ma certam cu ea in veci,era totul perfect....Eu nu m`as simti deloc bine in cazul asta,nu???

El trebuia sa`mi raspunda la intrebare,nu? Si daca nu`mi raspunde e mai rau.Daca imi spune numai lucruri bune,incep sa ma intreb ce cauta langa mine daca ea era asa buna,nu?

Asa ca,nu mi se pare deloc barfa! La fel cum ..si el ma intreaba de fostii mei prieteni.Ce faceam cu ala,ce faceam cu celalalta,iar eu ma vad obligata sa`i raspund sincer.Si nu ii vorbesc de bine,dar nici de rau.Ii spun realitatea!

Am fost tot timpul atenta la barbatii care isi barfesc fostele si am incercat sa ma feresc de ei.Dar tu ai inteles altfel lucrurile.Nu a inceput el sa`mi povesteasca verzi si uscate.Eu l`am interogat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

poate ar fi mai bine sa deschidem un subiect separat despre barfa in cuplu; sa nu stricam subiectul lui Xoxo

Xio si Anca, eu chiar nu gasesc nimic constructiv in discutiile astea; si nu mi se par deloc sincere, n-au cum sa fie; fiecare am avut relatii trecute, fiecare am iubit ceva la fostul(a); si sa nu-mi spuneti voi ca i-ati povestit actualului cat de bine facea fostul friptura cand el(actualul) tocmai a ars-o.

ce/cine va garanteaza ca nu urmati voi la rand? si poate va mai "condimenteaza" si cu ceva neadevaruri;
mai era cineva pe aici care povestea cum la inceput prietenul ii vorbea f "elegant" de fosta; si din pacate pt ea... se intorsese roata; donc...

O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Probabil doare al naibii de tare sa te afli intr-o situatie ca asta.Nu am patit-o niciodata insa cred ca as suferi enorm pentru ca mie nu imi place sa fiu a cincea roata la caruta.Sper sa te aduni Xoxo si sa gasesti un om pe masura ta care sa te iubeasca si sa te respecte.Pupici

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

si el acum ce face, ramine in Romania sau o aduce pe domnisoara in America?

Mergi la inceput