Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Am venit si eu de la aeroport, am condus prietena. A fost f trist, aseara plangea rau de tot ca nu il va mai vedea pe Matei prea curand (si asta s-a lipit de ea ca timbrul de scrisoare). Sper sa ne vedem curand ca tare bine a fost. Acum am revenit la spalat, calcat, curat si copil. Nu neaparat in ordinea asta. :)

Marina, ma bucur ca ati trecut si de vaccin. Cum e Emi? Haide mai, daca si Emi e grasa ... io ce sa mai zic de Matei ca pica lumea intr-o rana cand le zic ce varsta are ... Stai linistita. Uite, io am fost f fericita ca Matei e mai maricel acuma cand nu a fost chiar bine, pt ca ma gandeam ca daca e sa fie nasol are de unde sa mai slabeasca.

Iza, suntem bine, multumim mult de intrebare si ganduri catre noi. Matei vad ca in ultimele trei zile are cam doua scaune, asa ca mustarul la consistenta si verzi (o fi si de la Biotics). Dar sa stiti mai fetelor ca am luat Dr Spock o carte din asta groasa despre copii pana mai tarziu si am citit ca desi parintii sunt crizati de asta, culoarea scaunelor nu conteaza prea mult (decat daca sunt negre, rosii sau albe). M-am mai linistit. Oricum, Mateiutzu e bine, ne vine sa il mancam cu totul si il iubim de pocnim. :)

Sper sa ne reintram si noi curand in rutina, deocamdata azi suntem la 3 masuri de lapte Hum 1 si 2 de Humana HN per bibe. Inca doua zile si suntem pe lapte. Doamne Ajuta!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

alexia si daria bb de flavia

erik bb de marybell

eva bb de gio

vlad bb de mog

andra bb de nitulica

sonia bb de conchita

adinush vad ca si draga de ayleen vrea sa treaca la supt degete de la picioare. eu am facut treaba asta mult timp...cand nu am mai supt degetul am inceput sa rod unghiile de la picioare.

dana
a zis sa diversificam cu pulpa e fructe, mar la inceput dar fara biscuiti, cu piure de legume de tot felul. la nr 2 de lapte a zis sa trecem la 6 luni. ma bucur ca sunteti ok, e destul de mare lucas. mie mi-e zis sa am grija cu emmi sa nu depasim 9,5 kg la 1 an.

lili ma bucur ca sunteti ok. dupa cum am zis...voi sunteti slabi, tu si sotul tau, deci slabe sanse ca baietii tai sa fie supraponderali. dar emmi daca ma mosteneste...nu e bine. eu am punguta aia de gel folosita la inceput pt colici acum o bag putin la congelator ca sa se raceasca si i-o pun pe piciorut.

aelita

catalina ma bucur ca sunteti ok. mai ce sa zic, pediareul ii vrea binele, sunt convinsa. per ansamblu a zis ca e un copil de nota 20, deci e ok, doar ca trebuie sa fim atenti la anumite chestii, si cum obezitatea ia amploare nu cred ca e rau sa avem grija. yuhuuuu, daca maine e ok afarica ne vedem da?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Marina, asa e, eu zic ca daca avem grija totul va fi ok cu greutatea. Sigur ca ne vedem.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata buna!

Cred ca m-ati luat prea in serios cu tristetea legata de diversificare, n-o fi nici o catastrofa daca mai stam doua saptamani, dar pana ne apucam noi, voi si uitati ce si cum ati facut, si pe cine intrebam?

AELITA, am fost si noi ambitiosi dar ne-a trecut! Sa stii ca in Arad e plin de avocati tineri foarte apreciati, si care au sarit de faza cu "cara servieta", poate se afirma si medicii tineri! Sper din tot sufletul, caci si eu am fost bombardata cu o droaie de sfaturi aiurea, asa ca fac mai mult de capul meu si dupa voi!

ADINUSH, iaca ce scrie cartea: "VADRA 1. Unitate de masura pentru volum folosita in trecut, egala cu 12,88 l in Tara Romaneasca si cu 15,2 l in Moldova. 2. Galeata scunda, folosita la tara." Pentru noi e galeata cu care dam apa la cai!

MIHACARM, urat din partea ta ca nu te-ai mai dus la biserica, ca stiai ce sa votezi! In vestul tarii baptismul este foarte raspandit, cam pe fiecare strada mai rasarita gasesti cate o biserica. Lasa, ca nu esti uscatura, e bine ca te informezi si ca judeci cu mintea ta!

CORA, eu nu mai alaptez, dar David nu vrea linguritza si pace! E adevarat ca si de supt a invatat mai tarzior, asta e, o sa ajungem si noi la linguritza, nu mi-e frica!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am mai gasit de raspuns:

ADELA, laptele il bea, bea cam 700-750 ml pe zi, ceea ce e bine pentru greutatea lui (5700).

CORA, nu stiu daca e bine sa o fortezi, eu il las in pace pe David, chiar si cu laptele, mananca cat vrea, nici un strop mai mult.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!
lucas a facut putina febra si i-am bagat supozitor de Paracetamol.I-a scazut febra,doar ca doarme acum.El rade si mananca,dar il vad eu ca nu e in apele lui.Sa speram ca va fi bine.

Marina,9,5kg la un an????
Mie mi se pare foarte putin.Adica conteaza si inaltimea lui bb.Al meu e inalt si la 9,5kg cred ca ar fi aschilopat rau.Prietena mea are un baietel de 2 ani acum,iar la 1 an avea 12 kg si arata super bine,adica nu gras.Pe urma n-a mai luat asa mult in greutate,doar 1-2 kg.Eu,sincer,mi-as face probleme sa aibe 9,5kg la un an daca acum are 8kg si nu pare asa gras decit la falci.Dar si alea au scazut acum de cind nu mai mananca noaptea.
Noua ne-a spus ca el trebuie sa se incadreze in curba aia din grafic.Si restul nu conteaza,sanatos sa fie.
Emmi cum e dupa vaccin?Nu e molesita?

Aelita,asa e,ai dreptate cu diversificarea.Nu aveam de gind sa incep dar m-am speriat cind am vazut c-a ras 280ml si nu se mai satura.Acum raman pe formula 2 si atat.Mai vedem dupa 5 luni.

Mihacarm,hai ca m-ai facut sa rad.Cica ne va juca pe degete.
Nu zic nu,ca deja suntem amandoi pe linga el.Sper sa nu-l apuce rasfatul.Ca si al meu cam maraie cind il las singur.

Mirandolina,hai fata ce-ti veni?Bea si tu un pahar de ceva si sa vezi ce frumoasa e viata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Dana, dar ce are Lucas, vaccin sau raceala? Sorry ca nu am citit cu atentie.
Sanatate

Fata, ati auzit mai ca a murit azi noapte Ralu Filip ala de la CNA, la 48 de ani. Avea doi copii. Ce trist, saracii!!!

Mergi la inceput

Alinuk,sunteti niste frumosi.ma tot uit la Margelutza ca nu stiu cu cine seamana.Adica are asa privirea lui tati si tenul tau parca.E un frumos,oricum.
Si Lucas mai scoate sunete,care seamana cu un mem sau asa ceva ca al meu spune ca zice mama.

Lili,multumim de articole!
Eu cind citesc retete de mancare pentru bb vad negru in fata ochilor.Mi-e urat de gatit ca de naiba.Sper sa-mi treaca ca altfel sigur ramane la 9kg bb.

Mihacarm,mi-am amintit ca la control printre altele ne-a intrebat daca rade.Deci ai tu dreptate ca e ceva si cu rasul.M-am mirat cind am auzit intrebarea.De lacrimi nu spun nimic astia,dar rasul e important.

Iza,cum sunteti cu ochisorul?Noua ne-a luat secretie si cica ar fi putina infectie,pentru care trebuie antibiotic.Sa vedem acum cum merge cu ceva homeopatic mai intai,poate scapam de antibiotic.

Mergi la inceput

Cata,la noi a fost primul vaccin.I-am bagat supozitorul si dupa jumate de ora l-a kk afara.Oare si-a facut efectul sau mai trebuie sa-i bag unul?Habar n-am.

Hai mai,cum asa cu Ralu Filip?Dar ce-a avut?Eu n-am deschis tv astazi.Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

uitasem: alinuk v-am vazut pozicile si nu s-a schimbat nimic...sunteti superbi! si ce decolteu ai.......

dana ai dreptate, exact ce spuneam si eu acum ceva timp, nu tr sa fim in graficele astea standard, pt ca influenteaza prea multi factori. nepotica mea avea la 1 an 9 kg dar cumnata mea e o tipa de 1,50 m si 40 de kile imbracata... pai cum sa fie tot asa un copil din parinti de peste 1,75 m inaltime.
dupa vaccin emmi a fost aseara molesita, a papat ultima masa in somn, s-a trezit azi cu o jumatate de ora mai tarziu decat de obicei, e ranjita, gangureste si cam cere atentie. i-am luat de dimineata temperatura si avea 37 deci e ok. lucas cum e?

si eu am vazut acum la stiri de rali filip. Dumnezeu sa-l ierte!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput