Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Salina spune:
'Neata!
Hai ca iar am disparut putin din peisaj dar mi-e tare greu sa tin pasul cu voi si sa ma si ocup de celelalte treburi cum trebuie.
Hai, mai Marina, mie nu mi se pare deloc mult 6,5 kg la 4 luni. E perfect! Si te rog sa ma crezi sincer ca si mancacioasa de-ar fi mai incolo, daca ai grija ce mananca, nu va fi grasa ca adult. Conteaza cum o educi in sensul asta ca mai incolo tentatiile se vor tine lant, va vedea la TV, la alti copii...
Cristiana - am observat o chestie cu David al meu: daca nu era pregatit pt. ceva nu accepta. Asa ca mai amanam un pic apoi incercam iar. A functionat de minune sistemul si pt el si pt nervii mei. Cu alte cuvinte, am lasat copilul in ritmul lui si cu lingurita, si cu olita, si cu vorbitul si cu tot. Acum la Evi am facut la fel cand am vazut-o ca face mofturi la lingurita, ca se scarbosea de ziceai ca sta sa verse tot. Am lasat-o 2 zile si dup-aia am incercat iar.
Mihacarm - sa nu te lasi pacalita, normal ca vor sa fim tot timpul in preajma lor, dar cand te duci la ea incearca sa o dragalesti in patut, o mangai, o iubesti si dup-aia te mai duci si la ale tale. Ca daca o iei in brate nu mai poti s-o lasi. Offf, e asa usor sa dai sfaturi si asa de greu de realizat! Eu am noroc ca Evi e topita dupa frati-su asa ca-l urmareste (cu privirea deocamdata ) peste tot... Pur si simplu e fascinata de el cum se joaca.
Aelita scumpa - mare dreptate ai in ce priveste medicii (cu o singura observatie, ca din pacate nu toti studentii sunt studiosi, ca unii mai trec si lipa-lipa, ca gasca prin apa... Asta n-ar fi poate o tragedie in cazul altor studenti...dar aici vorbim de oameni pe mana carora ajungem uneori. Si cine zicea de orgolii! Ohoho, orgoliile sunt nemasurate la doctori!
Mirandolina - si eu am tristeti din astea nejustificate uneori. Azi e de la vreme, sigur . Cu cresa ideea e super, numai ca tare greu de realizat! E una din dorintele mele vechi. Inca n-am renuntat, doar ca n-am putere de spagareala si alergatura.
Alinuk - mai stii? Poate chiar asta zice Margeluta, ma-ma in limba lui!
Dana - de saturat se satura doar cu lapte, nu-ti face probleme. Doar ca la noi e lumea obsedata sa inceapa diversificarea cat mai devreme. Ma gandesc ca poate o fi si faptul ca un bebe mai mic se obisnuieste mai usor cu ceva nou...nu stiu, e posibil! Uite - David la 3,5 luni manca deja mar, apoi mar cu biscuite (la Evi sar peste asta), mar cu branza (groaznica combinatie)... De data asta, pe bebiusha am de gand s-o las mai lejer. Nu raman ei nemancati, nu?
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
cristiana70 spune:
DANA, si tu ca mine, mai ramai pe formula 2 o perioada... eu voiam diversificarea mai mult ca sa-l scap de constipatii, dar daca nu e, o sa ne mai jucam cu supozitorul vreo doua saptamani. Eu am comandat si niste cereale cu fructe din Germania, este o doamna care vinde aici pe DC, preturile sunt mai bune decat in Ro, si de varietate nici nu discut. Tati ne-a adus si el niste borcanele cu mancare bio de la Milasan, dar ghici, erau cu morcov? Erau! Nu are sens sa-i dau lui sarcini de genul asta, ca se incurca de numa, astea nu-s treburi de barbat, chiar daca el are toata bunavointa din lume! Bine ca stie ce lapte bea David, e ok si atat!
cristina mamica de David (21.12.2006)
Daconst spune:
Marina,Lucas doarme inca,dar il mai las o ora si apoi il trezesc sa manance,daca nu o face singur.Azi noapte n-a prea dormit,cred ca scancea in somn.
Acum doarme linistit,dar parca putina febra tot are.Oare sa-i mai bag un supo?N-aveti idee?
Marina cite intepaturi au fost la voi?ca la noi au fost 2 una pentru Infanrix si una pentru Pneumococ.Cred ca asta din urma are reactii negative mai puternice.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Tot am vrut sa va spun si am uitat,Cristiana,astia spun aici ca la constipatie ajuta miscarea.Si ca daca bb e constipat sa facem miscare cu ei.Ceva gimnastica,gen bicicleta si lichide cit mai multe.dar la varsta lor doar ceai,as zice eu.
Salina,asa mi s-a parut si mie ca daca-s mai mici ii inveti mai bine anumite lucruri,dar cred ca la cit e de mancacios al meu nu va sta el flamand.Va accepta diversificarea si mai tarziu.
Catalina spune:
Dana, uita-te la dozaj. Eu i-as mai baga doar jumate. Auzi, dar clar l-ai vazut in kk supozitorul, da?
ylilimic spune:
Neata si de la noi!
Sunt zombi azi, bb a fost destul de agitaret azi-noapte, ca dupa vaccin, fara febra, reactii locale, insa s-a forfotit si s-a smiorcait toata noaptea intre 2:30 si 4:30 am admirat furtuna departata ce trimitea la noi doar fulgerele, insa de dimineata ne-a turnat si noua cu galeata, ca nu se mai putea. Acum s-a oprit insa ma astept sa inceapa iar dupa pranz - e un cer negruuu! Asadar azi nu e rost de plimbare. D-rul Matei a facut ochi la 6:30 spre disperarea mea, care nu puteam deschide ochii de somn, iar acum ce folos ca doarme bb daca celalat e treaz in picioarele mele?!
salina - sa stii ca si la noi bb e topit dupa frat'su si mai am si eu cateva minute sa fac cele de trebuinta...sa vedem pana cand?!
marinar - ca tot vorbiti de kg: sotul meu (daca e adevarat ce spun parintii lui) depasea 10 kg la 4 luni!!! Alaptat, alaptat dar chiar asa sa fie? in orice caz, acum e scobitoare, vesnic isi analizeaza burta sa vada daca a facut sunci Si totusi mie mi se pare Emma mai falcoasa decat Adam la aceeasi grutate! hmm, o fi mostenirea de care vorbeai!
danaam mai zis ca nu ma vedeam o bucatareasa, insa acum daca tot ma minunez de cate fac, ii fac si lui bb, cu placere chiar!
mihaela - Conform teoriei tale, Eva are scaun o zi cu supozitor, 2 singura si apoi constipata 3 zile cand ii administrez un nou supozitor. teoria mea spunea ca manacand mai multe legume are si fata scaun...dar esti sigura ca mananci cel putin 1 portie /zi doar de legume? Am facut proba cu legume congelate si daca 1 zi nu mancam portia, se vedea la bb efortul...
alinuk - frumosi foc amandoi!
mirandolina - mai intra pe aici ca te scot fetele din amorteala si nu uita sa faci un test
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Daconst spune:
Catalina,nu l-am vazut,ca asta-i baiul.Era kaki de spanac si mai moale,dar nu era supozitor.Se poate sa se fi topit deja?
In prospect scrie ca 3 pe zi am voie sa-i dau dar nu mai repede de 6 ore distanta intre ele.
Mai astept putin sa vad cum e,ca la 10 il trezesc oricum.
megbeng spune:
vreau sa va anunt ca aseara, la 3 luni si 13 zile fix, matei s-a intors singur si foarte usor de pe spate pe burta! de vreo saptamana se chinuia saracul, da nu-si putea coordona si capul..isi intorcea doar piciorusele si spatele..ieri s-a intors de tot insa, singur-singurel!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
marinar spune:
cristiana eu zic sa nu-ti subapreciezi sotul, ba chiar sa-l incurajezi. poate nu a stiut el ca nu trebuie morcov la voi, data viitoare sigur o sa fie atent, o sa citeasca bine.
dana, lili, ce sa zic, emmi a dormit tun. dana eu i-am dat panadol aseara si-i dau si azi de 3 ori. la noi a fost doar o intepatura si 2 picaturi pe gurita pe care le-a luat super bine...parca ar mai fi vrut.
lili clar la falci e vorba si de constitutia fiecaruia, iar cu si eu si sotul am fost falcosi mici..emmi cu sa fie altfel!
meg ai baiat mareeeee! bravo! a invatat sa scoata si manuta de sub el?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)