Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mei, sa nu credeti ca cine stie ce dulciuri manaca fiica-mea...2-3 bombonele si vreo patratica de ciocolata..nu-i dau mai mult intr-o zi, dar acum nu prea-i mai dau nici din astea...vreo acadica uneori, acolo...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Mai fetelor, listuta aia cu semnaturi pentru Babyklappe e la mine. Cine vrea sa semneze, o dau mai departe.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, numai tu mai bantui pe aici? Se vede ca fetele au fugit in parc!
Tu cand vrei sa vii la petrecere, sambata sau duminica? E vorba de we de dinainte de 13, adica 9-10 iunie.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Pai nu stiu, cand decideti voi. Pe 10 o sa fim sigur acasa, ca e Eugen de serviciu, deci cred ca duminica pe 10 e ok. Dar nu trebuie sa stabilesti dupa mine, ci cum va convine voua.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura eu as putea sa vin sigur duminica pe 10, dar sambata pe 9 doat daca fac un efort sa vin dimineatza ca dupa-amiaza sigur nu pot. Cel putzin asa este pana acum si sper sa nu mai intervina si altceva

Lora imi place de Iustina din pozele vazute.

Dana mai relaxeazate! ca nu-i bai. Ii spun soacra la soacramea. Mama nici eu nu pot deocamdata sa-i spun.

Azi ne-am intalnit in parc cu Lara si Adriana, Ana si Dana si Rares si Bianca cu bona si bunica. A fost ca de obicei, u mici aventuri, dar frumos si tare cald. Casandra a facut pisi la olitza cand am ajuns acasa - azi m-am hotarat sa o las numai la chilotel ziua.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ana1980

Azi ne-am intalnit in parc cu Lara si Adriana, Ana si Dana si Rares si Bianca cu bona si bunica. A fost ca de obicei, u mici aventuri, dar frumos si tare cald.

Ana si Casandra

Vreau detalii! Cine cu cine s-a batut, cine a tipat mai tare, ce au facut ai mei Poze n-ai?!

Deci deocamdata ar fi mai bine duminica. S-ar putea sa se zburleasca soacra'mea ca ea dimineata tre sa semneze condica la biserica, dar mai vad eu. Daca facem dupa amiaza nu e bine?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, tu fa cand ai de facut si noi iti spunem putem sau nu. Eu in principiu pot la orice ora.
Chiar nu mai vrea nimeni listutza cu semnaturi????!!!!!!!!!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura mie imi convine duminica pe 10, dupa-amiaza insa. Sau si sambata, dar numai dupa-amiaza, pentru ca si sambata si duminica, la ora 12 am examen. Ultimele doua si am scapat!
Sunt foarte necajita n-am gasit pe nimeni sa stea cu Stefan asa ca mi-am amanat scoala de soferi iar la serviciu daca intervine ceva trrebuie sa-l car pe Stefan dupa mine. Si e cald si el nu are rabdare sa stea la cozi! Ce ma fac eu cu el! Hai ca la mine la birou nu-i nimic daca-l iau da' unde ma duc eu pe la institutii cu el! Sunt foarte suparata!
Mai am doua zile la dispozitie in care sa-0mi mai aranjez din lucruri ca pe 01.06 d-na pleaca, asa ca sunt terminata!

N-am mai iesit nicaieri in wk, ca nici n-am avut cum, din cauza mea. Am iesit in schimb la bere, dupa ce ne-am plimbat un pic, sambata seara am fost pe terasa la Ceahlau, iar duminica la Colibele Haiducilor. Oricum, n-am putut sta decat pret de-o bere, ca mai mult n-a avut rabdare Stefan. Oricum, a fost foarte bine, a baut si el un suculetz si a fost destul de cuminte!
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora cum statea cainele ala asa mare asa cuminte langa Iustina? Nu-ti era frica sa nu-i faca ceva? Presupun ca e domesticit bine! De fapt e bine ca nu-i e frica Iustinei de el!
Eu nu stiu despre ce listuta e vorba...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Cainele ala iubeste copiii. Anul trecut Iustina statea cu bratele ridicate si cainele o lingea, iar ea radea de nu mai putea.
Ellinia, trimite-mi pe PM adresa ta de mail, ca sa-ti spun despre ce e vorba.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput