Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 20

ana1980 spune:
Laura in afara de sambata dupa-amiaza as putea orican(sambata pe 9 e ziua mea)
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Ellinia e nasol ca n-ai gasit inca pe nimeni sa stea cu Stefan,chiar nu aveti pe nimeni in Piatra?Nici o ruda?
Lora cum e listuta aia?Ce trebuie facuta cu ea?E pe internet sau pe foaie,ca tot n-am inteles?
Laura socrul tau a murit??
Ianusca cat ar costa instalarea unui filtru la chiuveta asa cum ti-ai facut tu?Ne-a facut aseara vecinul de desupt o demonstratie cu un aparat anume si am ramas masca ce apa putem avea la chiuveta,si aia plata cumparata la fel ,am si poze drept dovada.
Dana

LoraG76 spune:
Dana, listuta aia e pe foaie. Am foaia si v-o pot da, deja am strans 11 semnaturi pana acum. Iti trimit pe mail daca vrei detalii.
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Vai ce caldura!
Laura, pt noi e bine oricand. Daca pana acum s-a vorbit de duminica, suntem si noi de acord pt. dupa-amiaza - tort la 10 dim. cred ca e cam nepotrivit, insa putem face exceptie daca stabilesti pt. dim.
In iunie sunt o gramada de sarbatoriti - Lora, Ana, Iully, plus copilasii
Lora, dragute poze, mi-a placut cainele, e tare frumos. Si Iustina in chilotei
Lora, bona ta zicea ca are o vecina care ar fi interesata sa stea cu un copil. (pt. Ellinia)
Lara nu vrea sa adoarma si m-a suparat tare rau, ca a stricat 2 felicitari trimise de cumanata-mea pt. ea. Erau frumoase si ea ca o bestie le-a sfasiat cu dintii
Adriana si Lara

ana1980 spune:
quote:
Lara nu vrea sa adoarma si m-a suparat tare rau, ca a stricat 2 felicitari trimise de cumanata-mea pt. ea. Erau frumoase si ea ca o bestie le-a sfasiat cu dintii
Adriana esti haiosa la faza cu 'bestia'.

Da, intradevar suntem am multzi, dar ce sa-i faci - 'cine se aseamna se aduna' parca asa se zice, nu?

dana pana la urma cum ai facut cu Ana? A fost mai usor acum? Te gandesti sa-i schimbi programul de masa la amiaza Anei?
Ana

ana1980 spune:
Laura v-am votat
Azi am vrut si eu sa dorm la amiaza si ba a venit sotul imediat dupa ce a a dormit Casandra, apoi maicamea mai avea nevoie de nu stiu ce acte so uite asa s-a dus pe apa sambetei somnul meu.
Ana si
Casandra

Laura25 spune:
Probabil o sa fie duminica dupa amiaza. Sa vad daca e liber la CipSavin, sa nu am vreo surpriza din punctul asta de vedere. Si mie mi-ar conveni mai mult dupa amiza, ca au dormit deja cei mici si sunt mai in forma.
Dana socrul meu e mort de cand avea Sebi cativa ani (vreo 6 parca), dar soacra mea era deja desparita de el (nu stiu daca si oficial, cu acte).
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
Adriana, uite ca o intreb pe bona acum, o sun.
Auzi la ea...cica bestie...asa mititica si nevinovata si draguta si sensibila... Da' copiii seamana cu parintii, sa stii!
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Da' copiii seamana cu parintii, sa stii!
Lora, mami de IUSTINA

Rares in we cat era in fundul gol (si l-am lasat mult, ca murea de cald, se urca pe fotoliu sau pe canapea si facea pipi, apoi se dadea ca pe topogan cu talpile in pipi, ca aluneca pe imitatia aia de piele.

Laura

Votati-i pe Rares si Bianca!

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Fetelor, ia uitat-ti cum a adormit Lara mea. Dupa ce am certat-o pt. fapta rea, a venit la mine sfioasa sa o las si pe ea langa mine pe scaun. Cat eu va scriam voua, ea adormise-n front.
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762387997815/photo/294928804401422116/3
Adriana si Lara