Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 21

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Fetelor, ia uitat-ti cum a adormit Lara mea. Dupa ce am certat-o pt. fapta rea, a venit la mine sfioasa sa o las si pe ea langa mine pe scaun. Cat eu va scriam voua, ea adormise-n front.
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762387997815/photo/294928804401422116/3
Adriana si Lara
Mititica! Ce dulce e! Cum poti sa zici ca e fiara si sa o certi?! Sa-i dai un pup mare si de la mine cand e trezeste!

Laura

Votati-i pe Rares si Bianca!

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
Adriana, tare dulce e Lara in poza aia!
Laura, da' stiu ca promite si Rares al tau!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Ca sa vedeti ce prieteni buni erau Iustina si cainele anul trecut:
http://good-times.webshots.com/photo/2184452880099413604URQlRC
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Laura scuze ca te-am intrebat,dar niciodata n-ai pomenit de el si de aia eram curioasa.Votat si eu
Asa-s copii mai Laura,au mare placere cand fac pipi jos sau altundeva si se baga cu picioarele in el,stiu ca asa mai facea si Paul,dar la mama acasa
Adriana e haioasa rau de tot,imi pare rau ca ti-am lasat-o azi plangand ,ai vazut ce mi-a facut si a mea,pana nu i-am promis didica(adica acadica) nu a tacut
Ana azi cand am ajuns acasa(dupa plansete si urlete,mers prin Orion)chit ca mancase o acadica mi-a papat si un castronel cu ciorba,cam greu dar l-a terminat tot.Inca nu-i schimb programul,o mai hranesc dupa somn numai daca imi manaca prostii si fructe atunci la amiaza.
Dana

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Ca sa vedeti ce prieteni buni erau Iustina si cainele anul trecut:
http://good-times.webshots.com/photo/2184452880099413604URQlRC
Lora, mami de IUSTINA
Lora oricat de bland ar fi cainele mie tot mi-ar fi frica,anul trecut s-a intamplat la o vecina la soacra-mea la tara,a sarit cainele din curte(legat in lant) la propiul ei copil(un pic mai mic ca Paul) l-a prins cumva de gura(copilul juca fotbal in curte si mingea se dusese la caine),se putea si mai rau,a ramas saracul copil cu un semn destul de nashpa la gurita si vorba aia,era caine crescut de atatia ani.Scuze de poveste,e doar un caz...
Dana

Adriana_78 spune:
Dana, nu-i nimic, ce sa faci cu 2 incapatanate?! I-am cautat Larei alte bobite, si s-a potolit.
Poate cainele ala al tau vroia sa sara la mingea copilului si l-a nimerit pe el.

LoraG76 spune:
Mei Dana, tu vezi numai partea rea a lucrurilor??? Ca io vad numai partile bune si sunt optimista mereu!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Adriana, a intrebat-o bona mea pe d-na aia pentru Ellinia, dar a zis ca nu vrea ceva doar pt. 2 saptamani.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Dana, nu-i nimic, ce sa faci cu 2 incapatanate?! I-am cautat Larei alte bobite, si s-a potolit.
Poate cainele ala al tau vroia sa sara la mingea copilului si l-a nimerit pe el.
Adriana cainele ala nu era al nostru,toata treaba se intamplase la o vecina,probabil s-a inteles aiurea din ce-am scris.
Dana

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Mei Dana, tu vezi numai partea rea a lucrurilor??? Ca io vad numai partile bune si sunt optimista mereu!
Lora, mami de IUSTINA
Asa sunt eu mai prapastioasa,n-am ce sa fac

Dana