Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Stiu ca este acolo o farmacie,scrie sus mare cu verde,aia o fi?Si unde anume,peste drum de farmacie,ca stiu ca am vazut ca s-a deschis acolo la un parter de bloc unde se pot face analize...dar lasa ca sun mai bine,se face programare?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

da, lunna peste drum de farmacie. la numarul ala se fac programari.

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana stai mey calma, nici nu se pune problema. Dar n-am venit doar sa stau si sa mananc. Eu nu sunt asa - trebuie sa participam si noi, nu? Sau ce crezi ca ni s-a uscat ceva? nu...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, Ana, poze, ceva? Vad ca v-ati distrat! Ma bucur! Noi am fost ieri la tara, o sa pun cateva poze cu Iustina, sa vedeti cum a umblat...ne-am intors aseara pe la 12...noaptea! Bineinteles ca Eugen si Iustina au adormit si a trebuit sa conduc eu, dar a fost tare fain sa nu ma mai innebuneasca nimeni - ba fa dreapta, ba fa stanga, ba accelereaza etc.etc....Eugen s-a trezit cand am ajuns in fata blocului!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Merci frumos Andreea pt info!

Ana e nasol ca nu eram la noi acasa,bine ca soacra-mea nu ne-a zis niciodata nimic,putem sa venim cu cine vrem,sa stam cat poftim,dar eu ma simt prost si nu pot sa-i las ala'n dala,intelegi tu....

Voi ziceti mama la soacra??Ca eu nu pot nici in ruptul capului,si inca a mea are pretentii dar ma fac ca ploua !!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ooo, Lora, bravo! Ai condus in nocturna. banuiesc ca nu a fost nici aglomerat si ai avut liniste.
Noi am fost ieri la Lacul Rosu. proasta alegere! Erau atatea autocare, autobuze, masini - potop de lume. Erau atatia unguri, invazie! N-am vazut atatia in viata mea. Asa o fi in fiecare weekend???

Dana, voi pe unde ati fost?

Laura, voi pe unde ati ajuns?

Noi iesim acum in parc la Aurora.

Adriana

Mergi la inceput

Poze de ieri:
http://good-times.webshots.com/photo/2091221700099413604lYJBVw
Adriana, aveam eu o presimtire ca la Lacu Rosu ati fost...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora pai cum sa nu fii obosita daca ati ajuns la ora aia ,o analizam pe Iustina in poze si faceam comparatie,a mea e o slabanoaga pe langa a ta,cred ca e si un pic mai inaltuta dar oricum...Motanul ala era aproape cat ea

Adriana noi am umblat pe la tara.

Am sa pun si poze dar mai trz.

Dana

Mergi la inceput

Dana, da, a ta e mai inalta decat a mea. Intr-adevar, a adunat ceva sunculite in ultima vreme...are cu cine semana, ca si ea bobineaza la greu! Incerc macar sa nu-i dau des paine, sa nu ia proportii si am cam rarit-o si cu dulciurile...am luat exemplu de la Adriana.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Noi nu am mai fost nicaieri ieri. Am iesit pe la 7 pana la gradina de vara unde cei mici ne-au facut zile fripte (au gasit intr-un trunchi de ala pus de ornament o baltita cu apa imbacsita si numai acolo s-au jucat . Rares cel putin arata ca un purcel pe tricou, stropit tot de noroi) Apoi in drum spre casa mi-a facut Rares prima criza autentica si majora de tantrum. Noroc ca ma doare in fund de ce zice lumea, ca la ce priviri ni se aruncau pe strada .

In alta ordine de idei, sunteti cu toate invitate (de fapt copii vostri, dar hai ca ii astept si cu insotitor ) la ziua shtrumphilor. Cum voi sunteti marea majoritate a invitatilor, am sa va rog sa-mi spuenti cand v-ar conveni mai mult: sambata sau duminica, de dimineata (de la 9-9:30 sa zicem) sau dupa masa (dupa 17)? Ramane ca locatie CipSavin-ul.

Sa aveti o zi buna!

Si nu uitati sa ne votati si saptamana asta. E ultima saptamana de concurs, deci nu va mai bat la cap pt mult timp. Multumim anticipat!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput