Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 18

lunna27 spune:
Stiu ca este acolo o farmacie,scrie sus mare cu verde,aia o fi?Si unde anume,peste drum de farmacie,ca stiu ca am vazut ca s-a deschis acolo la un parter de bloc unde se pot face analize...dar lasa ca sun mai bine,se face programare?
Dana

andreutza23 spune:
da, lunna peste drum de farmacie. la numarul ala se fac programari.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

ana1980 spune:
Dana stai mey calma, nici nu se pune problema. Dar n-am venit doar sa stau si sa mananc. Eu nu sunt asa - trebuie sa participam si noi, nu? Sau ce crezi ca ni s-a uscat ceva? nu...
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Dana, Ana, poze, ceva? Vad ca v-ati distrat! Ma bucur! Noi am fost ieri la tara, o sa pun cateva poze cu Iustina, sa vedeti cum a umblat...ne-am intors aseara pe la 12...noaptea! Bineinteles ca Eugen si Iustina au adormit si a trebuit sa conduc eu, dar a fost tare fain sa nu ma mai innebuneasca nimeni - ba fa dreapta, ba fa stanga, ba accelereaza etc.etc....Eugen s-a trezit cand am ajuns in fata blocului!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Merci frumos Andreea pt info!
Ana e nasol ca nu eram la noi acasa,bine ca soacra-mea nu ne-a zis niciodata nimic,putem sa venim cu cine vrem,sa stam cat poftim,dar eu ma simt prost si nu pot sa-i las ala'n dala,intelegi tu....
Voi ziceti mama la soacra??Ca eu nu pot nici in ruptul capului,si inca a mea are pretentii dar ma fac ca ploua !!
Dana

Adriana_78 spune:
Ooo, Lora, bravo! Ai condus in nocturna. banuiesc ca nu a fost nici aglomerat si ai avut liniste.
Noi am fost ieri la Lacul Rosu. proasta alegere! Erau atatea autocare, autobuze, masini - potop de lume. Erau atatia unguri, invazie! N-am vazut atatia in viata mea. Asa o fi in fiecare weekend???
Dana, voi pe unde ati fost?
Laura, voi pe unde ati ajuns?
Noi iesim acum in parc la Aurora.
Adriana

LoraG76 spune:
Poze de ieri:
http://good-times.webshots.com/photo/2091221700099413604lYJBVw
Adriana, aveam eu o presimtire ca la Lacu Rosu ati fost...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora pai cum sa nu fii obosita daca ati ajuns la ora aia ,o analizam pe Iustina in poze si faceam comparatie,a mea e o slabanoaga pe langa a ta,cred ca e si un pic mai inaltuta dar oricum...Motanul ala era aproape cat ea
Adriana noi am umblat pe la tara.
Am sa pun si poze dar mai trz.
Dana

LoraG76 spune:
Dana, da, a ta e mai inalta decat a mea. Intr-adevar, a adunat ceva sunculite in ultima vreme...are cu cine semana, ca si ea bobineaza la greu! Incerc macar sa nu-i dau des paine, sa nu ia proportii si am cam rarit-o si cu dulciurile...am luat exemplu de la Adriana.
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
'neata!
Noi nu am mai fost nicaieri ieri. Am iesit pe la 7 pana la gradina de vara unde cei mici ne-au facut zile fripte (au gasit intr-un trunchi de ala pus de ornament o baltita cu apa imbacsita si numai acolo s-au jucat . Rares cel putin arata ca un purcel pe tricou, stropit tot de noroi) Apoi in drum spre casa mi-a facut Rares prima criza autentica si majora de tantrum. Noroc ca ma doare in fund de ce zice lumea, ca la ce priviri ni se aruncau pe strada
.
In alta ordine de idei, sunteti cu toate invitate (de fapt copii vostri, dar hai ca ii astept si cu insotitor ) la ziua shtrumphilor. Cum voi sunteti marea majoritate a invitatilor, am sa va rog sa-mi spuenti cand v-ar conveni mai mult: sambata sau duminica, de dimineata (de la 9-9:30 sa zicem) sau dupa masa (dupa 17)? Ramane ca locatie CipSavin-ul.
Sa aveti o zi buna!
Si nu uitati sa ne votati si saptamana asta. E ultima saptamana de concurs, deci nu va mai bat la cap pt mult timp. Multumim anticipat!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Votati-i pe Rares si Bianca!Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi