Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by anacami
Petronela,o baie (nu fierbinte), urmata de un somnic? un film sau un desen animat? sau pune-ti muzica si danseaza nitel! sau fa parada modei; daca nu si nu ti-l trimit pe Sebi, te face imediat sa uiti de problemele tale, in schimb dai in altele (cum sa-l faci sa taca, sa mai stea si el 2 minute intr-un loc..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

... dintre toate variantele parca ma atrage ultima, cea cu Sebi ... l-as lua la o inghetata, dar dupa aia sa nu ma iei la rost ca ti-l aduc "pictat" ... multumesc oricum pt. ca iti pierzi timpul cu mine ... si cu toanele mele ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

..... fetelor eu am observat ca in preajma datei cand trebuia sa am ciclul menstrual...daca nu eram gravi[:D....imi apare cate un cos pe fata si pe gat ....intr-un fel e normal pt ca ovarele functioneaza ..voua vi s-a intamplat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by catus76_ro

..... fetelor eu am observat ca in preajma datei cand trebuia sa am ciclul menstrual...daca nu eram gravi[:D....imi apare cate un cos pe fata si pe gat ....intr-un fel e normal pt ca ovarele functioneaza ..voua vi s-a intamplat????

Da si mie mi s-a intamplat ... dar nu am facut cazul daca e in preajma ciclului ... dar din cand in cand ma trezesc si eu cu cate un "trofeu" din asta ... acum, cu tine, am gasit si explicatia .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

multumesc anacami...cred ca ideea cu iartul e f buna!!!...dar trebuie sa ies la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Sheri, felicitari pt rezultatul de la TT.

Roxana, cu gradul de maturare al placentei eu zic sa nu impacientezi, ca si noua la 14 sapt ne-a spus ca e tot gradul 2, se pare ca Iosup are o pb cu placenta asta, pt el se matureaza f devreme. Si am mai citit pe undeva despre Iosup si maturarea placentei si la fel ziceau si fetele pe acolo....asa ca nu iti face griji. Si nici cu IR nu te impacienta prea tare ca se rezolva si asta, asa ca stai calma si relax. Te duci la dr si iti spune ce sa faci.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

multumesc mult ..oricum m-am mai linistit cat de cat ca am stat de vb cu voi..

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by anacami

Felicitari Shery!
Unde l-ai facut, cat a durat? ti-a dat si calculul de risc (sau cum se numeste...)?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mi-a facut si calculul de risc, nu stiu cum arata, dar am chitanta ca l-am platit Probabil ca daca ieseau val razna, imi calcula riscul.
O saptamana dureaza la CMU. Se face din sange, si cu o zi inainte un eco. uf, bine c-am scapat!

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca
[se pare ca Iosup are o pb cu placenta asta, pt el se matureaza f devreme. Si am mai citit pe undeva despre Iosup si maturarea placentei si la fel ziceau si fetele pe acolo....asa ca nu iti face griji.
Anca 16+ Elena

Sustin ce zice Anca, Iosup dupa 12 sapt da grad de maturare placenta 2, iar pt IR-uri sub 0.8 majoritatea doctorilor (mai putin Tutunaru) nu dau deloc tratament. Eu cand ma mai enervez iau un magne B6, sa nu-mi creasca IR-ul prea tare ca ma inteapa burta

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Salutare dragi mamici, si nu mai vorbiti de mancare ca ma scurg de pofta!!
Alfa-anca si Gianina, multam de suport!Nu vreau sa repet TT ca s-ar putea sa ma confuzez mai tare si pana la urma de unde sa stiu care-i valoarea reala??Am citit la o mamica mai mare ca noi ca l-a facut de vreo 5 ori si are 3 rezultate de un fel si dous de alt fel, toate cu valori diferite.Pana la urma cea mai sigura ramane amnio, si ma incanta ca o face Tutu.
Referitor la IR marite ale mele sunt extreme, repsectiv 0.82 si 0.83, si pentru asta fac pregnyl o fiola la 4 zile, io stiu ca megneB6 e doar vitamina nu cred sa aiba vreo legatura cu fluxul sanguin, dar mai sti?
Va pup,
maitzud2 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna burticilor !
Ce mai faceti? Eu am luat-o razna. Nu mai am greturi si varsaturi de vreo 2 zile si am inceput sa mananc, dar numai prostii. Cate 2-3 pungi de chipsuri, de cartofi sarati ca naiba cu gust de usturoi, ceapa sau ardei, ciocolata, bomboane, toate prostiile care sunt foarte sarate sau foarte dulci. Si in plus mai beau cate un pahar de bere in fiecare zi si pot sa beau doar apa minerala, ca e acidulata si e mai buna. Cea plata n-o suport. Mancare adevarata nu mananc, ci numai prostii bag cat se poate de mult si pe langa astea tone de fructe, mai ales caise si piersici, desi sunt super acre ca doar nu sunt inca coapte ca lumea. Mananc exact ceea ce e interzis, dar nu ma pot abtine. Cred ca m-am prostit rau de tot.
Ma bucur ca nu mai vars, dar ma intreb daca e normal sa mi se opresca simptomele astea asa repede, stiam ca tin cam pana in sapt.12-13.
Pussi, ti-am vazut micutii. M-am uitat ca proasta la pozele de la eco.Incercam sa prind cat mai multe detalii, sa vad ce si cum, vroiam sa le intorc pe toate fetele. Cred ca asa o sa arate si la mine. Sapt. viitoare merg la eco. Sper ca e totul ok.
Petro, sa stii ca starile de suparare si bucurie alterneaza si se schimba de la o zi la alta, dar e un simptom normal pentru femeile cu burtica. Asa ca nu te ingrijora prea tare, o sa treaca si astea.

Crisstiana 10+

Mergi la inceput