Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mamitzu, IR-urile crescute sunt date si de fumat, stres, nervi, etc, iar magneb6 este pt stres, asta-i legatura.
Multa bafta la amnio, pliul nucal cum a iesit?

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

mamitzuD2, sa fie totul bine!tutunaru este medicul ce iti urmareste sarcina?

Shery, felicitari!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

criss - ai trecut de la o extrema la alta ... cu mancatul si cu varsatul ...

Da, stiu ca e normal sa am toanele astea si ca vor trece ... bine macar ca va am pe voi ... sa ma descarc, sa vorbim ... si va multumesc pt. gandurile bune .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Petro, tu crezi ca e normal ca s-au oprit simpotemele astea de voma dintr-o data? La inceput varsam de 3-4 ori pe zi, apoi in urma cu cateva zile s-a redus la 2, apoi la 1 data pe zi, iar de vreo 2 zile n-am varsat deloc. E normal? Nu zic eu ca nu-mi convine, pentru mine e super, dar nu stiu ce face bb acolo inauntru si daca totul e ok.Dureri prin burta nu am, ci doar balonari usoare care le-am pus pe seama fructelor.
Imi tot trece prin cap ideea de sarcina oprita din evolutie si ma cam sperii.

Crisstiana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

criss - pai nu e chiar deodata ... dupa cum povestesti. Si nu-ti mai baga in cap prostii de-astea ... trebuie sa gandesti pozitiv !!! Si ce daca scrie la carte ca trebuie sa treaca simptomele astea in sapt. 12 si la tine e mai devreme ... nici o sarcina nu e la fel ... bucura-te ca stai bine si nu iti mai face ganduri negre ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi, am vazut pozele, iti vine sa plingi cind ii vezi cit is de frumosi si cum cresc ....
Ma tot uit la ei si nu imi vine sa cred cum au crescut ...
Sheri, felicitari pentru rezultatele bune la analize :)
Fetelor, vi s-a intimplat la careva sa aveti acum greturi mai multe decit la inceputul sarcinii ??
Eu de vreo 2 zile am greturi de numa, nu vomit numai starea aia aiurea de tot, si nici burtica nu e ok, simt intepaturi cind ma intorc si stranut, parca ma doare, e mare si balonata din cind in cind :( E ok sau e cazul de mers urgent la medic..?

------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Mersi pentru raspuns, Petro. Sper sa fie asa cum zici tu. Iar cu gandirea pozitiva, sa stii ca fac eforturi in acest sens. Ma gandesc ca nu e bine pt bb daca imi bag ganduri negre in cap, asa ca incerc sa fiu optimista, desi sunt speriata.

Crisstiana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Flory, imi pare rau ca ai starea asta de rau. Eu nu pot sa spun ca imi e mai rau decat la inceput, mai vars din cand in cand dim dar nu mi-e rau in timpul zilei neprovocat. Acuma cu durerile, cand te intinzi, intorci, stranuti e normal sa te intepe, ca se intinde burtica sau se contracta.....si eu mai patesc, iar cu balonarea, asta e marea mea pb.....ma balonez muuuult. Dim burtica arata intr-un fel , pana seara nu o mai recunosc. Dr de familie m-a controlat si a zis ca in afara de gaze nu am nimik, tb doar sa elmin gazele, si ar tb sa iau redigest inainte de masa, dar uit mereu, ca parca ala ma ajuta....... Acuma nu stiu dc e cazul sa te duci la dr sau nu, depinde de tine cum simti, ca poate tu simti mai multe decat mine, compara si tu cu ce simteai inainte.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cred ca ma duc totusi joi la medic, macar sa ma linistesc ...

------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

hai ca eu am plecat , mai fac o tentativa de gasit ceva de cumparat. Dc nu , parca ma vad plecand in delegatie luni pt 2 sapt cu doar o pereche de pantaloni si 2-3 tricouri.........
V-am pupat si va doresc o seara placuta.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput