Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

sarut mana ANCA .....poate trecem si pe la Elena..lu' fi-miu ii place sa ofere trandafiri albi..

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anacami, felicitari pt rezultat, ce rapizi, nu ca mine...pana nasc poate-mi dau si ei calculul de risc

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

....bine mai intai ii cerem acordul lui mami ei ca asa e frumos

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si noi pe aici!!
am fost la servici 2 ore ..am stat la povesti, le-am aratat burtica de , am mancat tot ce am primit de pe toate birourile ca toti ne serveau cu ce aveau, toti se poarta asa ciudat - frumos cu mine..ca parca sunt din portelan si sa nu ma sparg! asa merg mai des ca-mi place
Si cum tot comentau de burtica mea...i-am zis la o colega cu un abdomen nu tocmai plat si care zicea ca m-am ingrasat " E cam cat a ta cand esti satula!"Am fite de gravida!

ancami felicitari pt. TT
victo tu l-ai deschis?
laura nu stiu ce sa zic, fa-i cadou un sapun poate se prinde!
ramonelasi eu simt uneori dureri in burtica, dar nu tot timpul!

Cu sofatul..eu am luat pauza, nu m-a lasat ungurul! Eu eram dependenta de masina, nu treceam nici strada fara ea!

v-ati hotarat cu mobila in camera lui BB. In Tm nu gasesc nimic..si sa-mi comand asa fara s-o vad nu prea ma lasa sufletul!
Astept idei de la voi

PUSSI 10+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, fetelor,e bune rezultatul
merge ca mortul netul asta.
nici site DC nu prea pot sa/l deschid.
am trimis si eu sotului pe mail measjul, dar bineinteles ca nu era acasa..:(
asa am fiert eu in suc propriu.
va dau copy cu rezultatul, poate vreti sa comparati.
ah..m/am uitat mai bine pe eco, e 33 mm colul.
AFP (IU/ml) 27.70 0.98
HCG (IU/ml) 17.62 0.61
uE3 (ng/ml) 3.20 2.63
Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/1051
Risc Triplu Test 1/7445 1/385
Risc Tub Neural Defect <1/5000 1/1000
Risc Trisomie 18 <1/10000 1/3000
Rezultatul testului triplu este negativ. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95 %.
asa..apropo de nespalati...
vaiiiiiiii...ieri, cd m/am duc la analize..pe la 7 eram in metrou..bai, plin de oameni imputiti..groaznic.
din nefericire actualmente stau in camera cu 2 tipe...una se mai spala dar nu face deloc curat dupa ea.
ailalta..se spala doar cd se spala pe cap.in rest, asa cum zicea cineva..sray...mai ales seara la culcare...si fixativ..eu nu am pomenit asa ceva de cd mama m/a facut!

17+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stati ca pun din nou, ca nu se intelege, ca lipsesc pauzele
AFP (IU/ml) 27.70 MoM 0.98
HCG (IU/ml) 17.62 0.61
uE3 (ng/ml) 3.20 2.63
Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/1051
Risc Triplu Test 1/7445 1/385
Risc Tub Neural Defect <1/5000 1/1000
Risc Trisomie 18 <1/10000 1/3000

asa, spune/ti/mi va rog si mie ce e cu IR/ul acela? unde se vede?la eco sau la sange si la ce se refera?

cine vine la un orez cu lapte?dupa ditamai bolu' de cirese? (a se citi juma de kil..ceea ce e enorm de mult la noi)

care fatuca intra cu mine pe mess sa ii dau niste poze cu burtica sa le puna pe site? ca mie mi/e lene sa mai intreb cum sa fac...ii trimit id/ul pe pm.

17+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare fetelor cu burtici!!!!
Azi mi-am luat rezultatele de la analize si sunt foarte bune!!!!tot ce tine de urina, de sange si testele specifice in perioda de sarcina! Din pacate la cabinet era doar asistenta, dr era in concediu pt o sapt..cica asa e in fiecare luna...offf...si nu m-a cantarit, nu mi-a luat tensiunea..nimic...am intrebat cand sa mai vin si a zis peste o luna...dar de ce sa mai duc daca nu-mi face nimic?????doar sa ma vada la fata????
vineri trebuie sa merg cu aceste rezultate la dr gineco. si sa-mi iau si rezultatele de acolo...babespapanicolau...sper sa fie bine si acolo....poate mai face si o eco sa-l vad pe bebe...ca e mare acum...face 10 saptamani maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Va sarut pe toate!
Azi am fost si eu la dr, l-am vazut pe bebe mare si frumos, i-am vazut coloana, degetele...CRL era 8 cm, ce mai...mare, mare. Deocamdat nu stim ce este, dar aflam sapt viitoare la echo morfo.

JASMIN, ti-am raspuns ref la problema cu firma, mai inainte, mesajele mele inca apar greu.

Ellis 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Felicitari Ellis!!sa fiti sanatosi!bafta saptamana viitoare!

Am zis eu ca mai tarziu o sa cumpar lucruri pt. bebe, dar astazi m-a lovit grija caruciorului si a lenjeriei de patut!
Cu caruciorul cel putin, am o mare dilema-imi plac vreo 3 modele, dar fiecare are avantaje si dezavantaje, unul mi-ar place pentru prima parte a bblusiei, un altul ca si carucior sport. Trebuie sa ma hotarasc insa la o varianta, ca la cat costa fiecare imi da sotul cu ele in cap...cu lenjeria ar fi mai simplu, in principiu vreau culori vesele, cu modele simple dar frumoase (ma gandeam la un portocaliu, sa se potriveasca cu mobila noastra albastru-portocaliu)..
Mare dilema, mai ales ca am timp ... pe Sebastian l-am dus de astazi la tara pana vineri impreuna cu mamaia cu care sta si in Bucuresti zilnic.El este innebunit sa mearga acolo, plange cand il aducem in Bucuresti (verdeata,aer curat, stat afara cat este ziulica de lunga...).In seara asta au primit un camion de nisip (inca se lucreaza la casa) si acum sta cocotat in varful gramezii; tocmai se apropia un nor negru si tipa ca el nu pleaca de acolo, ca nu ii este frica de furtuna...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pussi la 10 saptamani a putut sa iti spuna sexul la bebe? Intreb fiindca sunt foarte curioasa.

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput