Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
pussi spune:
victo IR-urile se masoara la eco!
anacami

cred ca-i tare bine pt. Sebi la tara!
AngeliquedeSda la eco 4 D!
PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
AngeliquedeS spune:
Multumesc, Pussi. Eu am programare la eco pe 23 iunie cand voi avea 13 saptamani si 3 zile, inseamna ca atunci o sa imi spuna si mie. Numai sa nu ne trateze cu 
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
pussi spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Multumesc, Pussi. Eu am programare la eco pe 23 iunie cand voi avea 13 saptamani si 3 zile, inseamna ca atunci o sa imi spuna si mie. Numai sa nu ne trateze cu
Pupici,
Angelique9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
![]()
Mare, Munte, Flori
la mine s-au vazut amandoi, dar doar la unul s-a exprimat dr. si a zis ca cu celalat vedem pe parcurs!Am primit si un DVD cu toata ecografia...vreo 35 de min., si curiosi cum era aseara ne-am uitat amandoi de trei ori la film
PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
emaaimee spune:
buna,
va invit sa veniti sa cititi si sa intrebati despre alaptat in linkul de la semantura.
sarcina&nastere usoara si bebelici sanatosi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mihuta spune:
Am fost si eu la doctor in seara asta si m-am intors cam desumflata (doar la figurat). Nu tu control, nu tu eco, doar palavre. Ce-i drept mi-a raspuns la toate intrebarile, ca am venit cu listuta. Dar noi vroiam sa-l vedem pe bebe. A zis ca nu e cazul, ca de-abia am facut eco morfologica. De fapt au trecut 3 saptamani.
Noroc ca am o programare la altcineva (Herghelegiu) la eco saptamana viitoare si apucam sa o mai vedem si pe ea un pic...
14s +
Sophia 80%
ancadragoman spune:
Neata fete
Am luat si eu ieri rez la micoplasma si ureaplasma si pe foaie scrie absent,deci e de bine .Azi trebuie sa sun dupa rez la papanicolau si gata cu tura asta de analize.
Astazi sunt f trista ptr ca in familia mea a avut loc o mare tragedie,o matusa si o verisoara( se chinuia de 7 ani sa ramana insarcinata si in sfarsit reusise,era in doua luni) de-a mea au murit ieri intr-un accident de masina si varul meu este inca in coma la spital iar dr sunt fff rezervati....suntem terminati cu totii mai ales ca acum o saptamana am inmormantato pe mama matusii mele....gata ca nu vreau sa va intristez pe ziua de azi,dar trebuia sa spun sie u cuiva...va pup pe toate
anca
15+
Maria
poze
catus76_ro spune:
buna dimineata la toata lumea!!!
Anca imi pare foarte rau pt durerea din familia voastra, dar trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca porti in burtica o noua viata!!!
D-zeu aranjeaza lucrurile dupa cum crede si noi nu avem cum sa ne impotrivim!!

10 sapt fix
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Anca, imi pare rau de tragedia produsa in familia ta, dar sper ca tu sa nu te consumi prea mult ca nu ii face bine la bebelina. Ai grija de tine.
Ellis ma bucur mult ca l-ai vazut pe bebe si ca e sanatos. Abia astept sa vii cu noutati de la eco morfologica, de acuma ce sa mai ai bebe mare.
Roxana multumim frumos de oferta, asteptam trandafirasul de la George.
Mie acuma imi e cam somn, ca am stat aseara sa vad meciul ...... deh, cine m-a pus...... acuma tragem ponoasele, sa vedeti ce o sa dorm pe mine azi.
Va doresc o zi buna la toate.
Anca
17+
Elena
RGE spune:
ANCA imi pare nespus de rau pt tragedia din familia ta..condoleantze!!..si incearca sa fi tare, sa nu pui la suflet pt ca ingerasa ta simte tot sinu trebuie
..fi tare Ancutz!!.suntem alaturi de tine
eu nu am putut sa dorm deloc azi-noapte..sunt rupta..fi-miu a avut chef de joaca toata noaptea..asta ca ma vaietam ca nu l-am mai simtit de cateva zile....
ancadragoman spune:
Va multumesc fetelor ptr sustinere ,incerc sa nu ma gandesc dar imi este imposibil

RGE si bebelina mea tot noaptea are chef de glume.
anca
16+
Maria
poze