Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Am fost si eu la doctor in seara asta si m-am intors cam desumflata (doar la figurat). Nu tu control, nu tu eco, doar palavre. Ce-i drept mi-a raspuns la toate intrebarile, ca am venit cu listuta. Dar noi vroiam sa-l vedem pe bebe. A zis ca nu e cazul, ca de-abia am facut eco morfologica. De fapt au trecut 3 saptamani.
Noroc ca am o programare la altcineva (Herghelegiu) la eco saptamana viitoare si apucam sa o mai vedem si pe ea un pic...14s +
Sophia 80%
La ce doctor ai fost Mihuto? Nu te mai lua dupa ei, spune-le raspicat ca vrei eco. Pai la cate eco am facut pana acum, sa nu-mi mai faca pana in ultima luna
Of, abia astept ss-o vad maine.
Am visat-o azi noapte, mama ce fetita frumoasa am, nu ca ma laud...
Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
catus76_ro spune:
Fetelor eu azi/noapte am visat ca aveam deja in brate un baietel frumos si spuneam ca il cheama Mihai sau Mihnea..si eram asa fericiti toti trei..
Colegele de la serv mi-au spus ca e de bine daca am visat baiat...eu stiam ca in realitate o sa fie pe dos.....oare o sa fac fetita????
catus
10 s
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!
Ce mai faceti???
Ancutz Doamne,ce tragedie!Pe mine ma afecteaza foarte mult chestiile astea,chiar daca nu i-am cunoscut pe oameni.Cred ca am vazut la televizor stirea.Pe Antena 1.Si am mutat de acolo ca am zis ca nu-mi fac bine stirile astea.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Aseara a fost o furtuna foarte mare la noi,a si fulgerat blocul si mi-a ars televizorul din dormitor.Asa de tare m-am speriat ,ca am sarit din pat si nu stiam unde sa ma duc,unde sa stau.Il tot intrebam pe sotul meu unde sa stau ca sa nu ma trazneasca.M-am speriat foarte tare.Dupa aceea stateam pe canapea in brate cu catelul,ca ne era frica la amandoua.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
mihuta spune:
La prof. Vladareanu, ca el imi urmareste sarcina. Probabil ca as fi insistat dar stiam ca am sa o vad saptamana viitoare la 4D. Eu sincer il inteleg pe Tom Cruise care a cumparat un ecograf acasa ca sa isi vada bebeul zilnic, ca si noi ne-am lua daca am putea.
Anca, o imbratisare din partea mea si sincere condoleante. Multa sanatate varului si voua putere.
14s +
Sophia 80%
ancadragoman spune:
Ramo cum ti-a ars televizorul?
Asa rau a fost?
Asa este accidentul a fost aseara si la tv,nici eu nu am putut sa ma uit
anca
16+
Maria
poze
Anne_Ma spune:
Neata!!!!

Ce faceti? Sunteti bine?
Mihuta, nu te supara, face rau la
. Curios lucru ce ti s-a intampla, cu mine dr. este super! In plus, eu am mare incredere in el.
Va 
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
10+
darleena spune:
Buna dimineata burticoase!
Anca imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat in familia ta. Stiu ca e greu sa nu te gandesti la ce s-a intamplat, dar macar ai o consolare: pe Mariuca. 
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
alfa_anca spune:
victo felicitari pt rezultatul bun de la TT. Ma bucur ca ai reusit sa il deschizi chiar dc cu greu.
catus felicitari si tie pt rezultatele bune la analize, dar data viitoare sa le spui exact ce sa iti faca, sa se pare ca se fac ca ploua cateodata.
AncaD, acuma mi-am dat seama cand a zis Ramo de accident, e vb de accidentul ala de la Bradagiru parca, langa bucuresti?
Anca
17+
Elena
Victo spune:
neata tuturor
Anca, imi pare rau pt rudele tale. eu m/am umflat de plans anu trecut si ma lua cu lesin cd am fost la inmormantarea fratelui si an epotelului sefului meu si vreau sa va zic ca nu/l suportam pe sefu deloc!!! e greu, e f. greu....
azi am fost la inca o tura de intepat la Cantacuzino pt CMV, toxo si listeria.ufff...pana in iulie gata cu analizele...
acu asteptam 15 iunie cd mergem la nenea Iosup pt eco morfo...si elucidarea misterului..ce e?f/b....
vaaaiii..am primit o steluta...
17+ si gimnastul/a