Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz nu mi-a luat foc televizorul,stii ca se spune cand e vreme grea sa se scoata toate din priza.Eu nu le-am scos,si s-a ars ceva siguranta inauntru televizorul.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Ancutz nu mi-a luat foc televizorul,stii ca se spune cand e vreme grea sa se scoata toate din priza.Eu nu le-am scos,si s-a ars ceva siguranta inauntru televizorul.

poze
bebelina

Gata acum am inteles

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

Anca,imi pare rau! intr-adevar, parca este un blestem: sa moara bunica,mama si fiica la un interval asa de mic! Ai grija de tine, din pacate in viata exista asemenea momente triste cand cineva apropiat trece in nefiinta!
Victo, felicitari! de ce ti-ai facut asa de repede deja al doilea set de analize? nu mai tin minte, dar tu parca ai avut o problema cu o infectie, nu? bafta, sa fie totul ok!cand iti dau rezultatele? aaa,am uitat ca mai trebuie sa imi iau un rezultat de la Babes, bine ca mi-am amintit (am facut mai multe analize, iar pt. una il primeam dupa vreo 5-7 zile)
Mihuta, lasa ca mai ai putin! trebuie sa-l intelegi si pe el, nu este in "pielea ta" ca sa fie nerebdator sa iti faca eco (lor li se par importante vreo 3 ecografii la 12-14, la 20-24 si inainte de nastere, asa ca este de inteles..).In plus, stie ca totul este ok

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor!

Ce imi place ca in fiecare dimineatza cand vin la sv....pana vine seful meu....am si eu ce sa citesc de la voi....lectura...!In fiec dimineatza in loc de vreun ziar citesc ce scrieti voi....si vad ca am ce citi nu gluma

Vroiam si eu sa va intreb....pt ca obesrv ca multe stiti deja ce bebe aveti....ce insemna eco morfologica....e aceeasi cu eco #d cumva?sau 4 D ca eu la alea stiam ca afli ce bebe ai....?!
Luni ma duc si eu la dr mea (voi face 14 sapt)si as vrea sa ii zic sa imi faca si mie asa ceva

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anacamiam repetat analizele astea 3, pt ca prima data le-am facut la 10 saptamani.si dr mi-a zis sa le repet dupa 6-8 saptamani.
am avut varicela, dar au trecut 3 saptamani de la primele manifestari, respectiv 1 saptamana de cand sunt vindecata.nu cred ca influenteaza.

17+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor stiti ca va spuneam ieri de o graviduta care era in 8 luni si conducea masina ,si nu a luat bine curba si a dat cu roata in bordura???Si s-a speiat si a inceput sa-i curga sange.A nascut prematur o fetita de 1400 g.Doamne ajuta sa fie bine!

poze
bebelina

Mergi la inceput

Doamne numai de nenorociri auzim zilele astea....sper sa fie bine si o sa ma rog ptr ele.

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

gata fetelor..m-am programat si eu ..3-4d cu triplu test, sange pt toxoplasma gondii de trimestrul 2, dozare anticorpi grupe sanguine, si 3-4d pe 25 iunie pt ecografia morfologica de tr 2....
in rest...nu pot sa mai stau in funduletz..ma doare rau noada daca stau jos...tre sa caut rochite pt nunta si poate in secolul urmator sau la viitoarea sarcina ajung si eu la gimnastica ..

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Siu pe mine ma doare noada cand stau in fund mult si cum eu stau 8 ore pe zi ....o sa il sun azi pe dr sa imi dea reducere de program la 6 ore.Ai gasit sala unde se face gimnastica?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ah, am uitat sa va spun, cica am voie sa fac sport, de gravide, fireste. Am un DVD cu gimnastica pentru gravide, e cam plicticos dar tot e ceva.

Nu m-am suparat prea tare ca n-a facut eco, dar sotul era cam dezamagit ca vroia sa vada bebelusul. Adevarul e ca ne e cam dor de la un control la altul.

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput