Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, eu sunt disperata! Aseara sotul a primit scrisoare ca sambata asta are intalnirea de 10 ani de la termiarea liceului. EU CU CE MA IMBRAC???????????????????? E prea scurt timpul, dc nu imi gasesc nimik de imbracat?????? M-am enervat cumplit ca l-au anuntat asa tarziu, el e f incantat saracul, dar erau muream de nervi aseara........ Cred ca maine seara si sambata ma duc la cumparaturi si sper din tot sufletul sa gasesc ceva.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lasa Anca ca gasesti tu ceva de imbracat.O rochita fara corset.Gasesti tu ceva dragut.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, o rochie din aceea cu fundita sub sani ar fi super!Imi plac la nebunie, pacat ca eu sunt cu foarte multe kg in plus- cred ca am luat deja mai mult de 5 (ma apropii vertiginos de 70, la 1.64-daca nu am deja..).Dar lasa ca ajung eu la 50 dupa....

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, cand iti faci TTul? saptamana asta,nu? ca deja te apropii de limita max. recomandata (parca intre 14-19 saptamani). Bafta!
Ramonella,imi pare tare rau pt. cunostinta ta! este foarte greu cu un prematur, in primele luni (daca nu in primul an).Este foarte important sa avem grija sa-i putem "duce" (sa-i tinem la caldurica) pana la 37 saptamani!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ANCAD nu am cuvinte,este foarte dureros.

17+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Anca, nu te impacienta, gasesti tu ceva frumos de imbracat, mai ales ca acum se poarta Baby Doll si am vazut in toate magazinele atat bluzite cat si rochite care sunt taiate sub sani. Sa ne spui si noua ce ai gasit, da?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana mersi mult

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce tampita sunt, uitasem sa-mi schimb semnatura!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata si de la noi, iar am de de 2 ori azi pana acum!

Ancutaimi pare rau pt. cele intamplate! Sa-i odihneasca Dumnezeu in pace! Si tu sa fi cat se poate de detasata!
ramonelaasi in Tm a fost furtuna, mai nou e asa in fiecare seara..si mi-e mie frica, luni seara m-am speriat ca tuna si fulgera si m-am trezit din somn! De atunci stau codita dupa sot si nu comentez nimic...ca mi-e frica si-mi tremura codita!
mihutanu are sens sa te enervezi ...o s-o vezi sapt. viitoare, sa-ti iei DVD la tine s-o inregistreze. Eu ma uit la filmulet de n ori/zi. Cu ecograful, daca il luam cand m-am apucat de facut BB...isi scotea deza banii! La cate ecografi am facut pana acum! cred ca si la tine e la fel!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burtici!ANCUTZcondoleante si incearca sa fii linistita sa nu o agiti pe MARIA.am intrebat-o pe prietena mea care ti-am zis ca a lucrat doar 6 ore pana la concediu,si mi-a zis ca a dus o foaie de la medicul ginecolog,un fel de recomandare,la medicul de familie,iar acesta i/a dat o adeverinta cu care a mers la serviciu,si a zis sa zici la medicul tau gineco ca stie el ce trebuie sa/ti scrie pe foaie.

16+

-IRINA-

Mergi la inceput