Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
Pussi incerc sa ma detasez dar inca nu am reusit,ai mei se gandeau sa nu merg la inmormantare ptr ca va imaginati ce o sa fie acolo.
irina mersi mult,asa o sa fac si eu
anca
16+
Maria
poze
ellis spune:
ANCADRAGOMAN, CONDOLEANTE PT TRAGEDIA DIN FAMILIA TA, DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE!
Ellis
13+
Anne_Ma spune:
Ancutz, incearca sa treci peste aceasta tragedie. Cred ca este foarte greu, dar exista Maria care nu vrea ca mami a ei sa fie suparata!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
11+
ellis spune:
alfa-anca, tu ai facut tot la Iosup echo morfo de 14+, imi poti spune dc ti-a dat cd/dvd sau la tine au fost probleme si nu ti-a dat; cred ca pot merge cu un stick de memorie, nu?
Si eu am intalnirea de 10 ani de la liceu dar imi fac pe comanda tinuta, ca nu incap in nimic din ce am vazut si oricum nu am prea vazut multe....am mai scris cu cateva pagini in urma despre toate magazinele de gravide, dar oricum nu au rochite elegante.
Ellis
13+
RGE spune:
am gasit mai multe sali..dar nu am avut timpu..sau mi-a fost prea lene..
TT fac la 19 saptamani..adica saptamana viitoare imediat dupa ecografia 3-4D...desi sincer nu prea as vrea sa-l fac..un dr mi-a spus sa-l fac sa stau linistita, iar celalalt ca nu este nevoie de asa ceva....asa ca mai am timp de gandire pana sapt viitoare..
REUNIUNE DE 10 ANI??!!...DOAMNE SI EU AM PESTE 2 SAPTAMANI 

..dar nu vreau sa merg....eu nu gasesc de imbracat pt nunta dar pt reuniune...bleach
ce spueati de rochitzele BABY dool sau cum se numesc?!..unde ati vazut ca si eu vreau pt cununie poate chiar si pt nunta ca imi plac asa mult cu funditzele alea![]()
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ioana_77 spune:
Hello!
AM intrat sa va salut si sa-mi cer scuze, dar nu ma pot inscrie la voi, fiindca nu pot tine ritmul nici la citit nici la scris.
Vreau doar sa va trag de urechi virtual si sa nu va mai aud ca va vaitati de kg puse in timpul sarcinii. EU am pus la prima sarcina aproape 20 de kg si le-am dat jos in 10 luni fara nici un fel de cura de slabire, fiindca am alaptat-o pe Maria pana la 1 an. SUntem femei cu organisme diferite, unele mananca non stop si nu se ingrasa, altele asimileaza f usor. Eu deja am pus pem ine aproape 8 kg din nou, dar va spun cu mana pe inima ca nu-mi pasa. Oricum la inceputul sarcinii mi-a fost o foame ingrozitoare, mancam o paine pe zi ca sa ma satur, imi venea sa mananc si varul de pe pereti.
Vreau sa va reamintesc ca aveti o viata inainte sa slabiti si (deocamdata) numai 9 luni ca sa mancati pt altcineva, daca nu pt voi.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sa stiti ca eu am considerat ca pot sa ma ingras oricat, poate sa imi fie rau de sa ma tavalesc, numai bb sa fie bine. Si am avut noroc de o sarcina usoara la Maria si vad ca si-acum e la fel.
SI eu eram insarcinata la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. EU mi-am luat o pereche de pantaloni care ziceam ca ma mai incap (aveam vreo 3 luni) si de fapt am stat cu ei descheiati toata noaptea pe sub bluza
Dar eram tare mandra de mine.
Pup toate burticile, ma bucur ca treceti prin perioada asta, frumosul incepe abia dupa ce-o sa-i tineti in brate.
Maria(29.11.2005) si Ioana
15+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
RGE spune:
IOANA..multumim pt cuvintele frumoase...si intradevar AI MARE DREPTATE!!!..bebii, minunile din burticile noastre merita orice sarcificiu!!!...ei sa fie sanatosi

ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
anacami spune:
Ioana, din pacate si eu am luat la prima sarcina tot 20 kg; am alaptat si eu 7-8 luni si nu am dat NIMIC jos! am ramas cu ceva kg de atunci, pentru ca nu m-am simtit prea bine sa pot slabi tot ce aveam extra (de fapt am incercat cure de slabire, am facut multa miscare, nu am mancat dulciuri sau grasimi- dar a mers tare greu).
Acum nu zic sa tinem cure de slabire, dar cele care nu am plecat tocmai manechine ar trebui sa avem totusi grija, nu este bine nici pt. bebe, nici pt. nastere sa ai prea multe kg in plus. Acum depinde de la persoana la persoana, dar sincera sa fiu nu m-ar deranja daca nu as mai lua prea multe kg. Sarcina usoara in continuare!Poate mai treci pe aici
Ellis, depinde la cabinetul la care mergi- de ex. la CMU se putea inregistra doar pe caseta video (aia VHS), la Fortis mi-au dat fara sa solicit CD (plus ca uneori se intampla sa aiba defect dispozitivul de inregistat..). Nu stiu cum este la Polisano
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania