Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am si eu o intrebare,eu acum pot sa donez sange?
Ptr ca varul meu care este in coma are nevoie urgenta de sange si se pare ca ii trebuie grupa mea.
Sa il sun pe dr?

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ellis da, si eu am facut eco morfo la 14+ la Iosup dar nu mi-a dat CD si nici stick de memorie nu merge. Pb atunci era ca nu se transmitea filmul de la ecograf la calculator......acuma cica s-a rezolvat pb dar iti tb CD sau DVD, nu stick.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

si aporpo de rochite, nu trebuie sa cautati doar la magazinele pt. gravide- acest model este la moda si pt. cele in stare "negravidoasa" , deci se gasesc si la magazinele "normale"

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, stiu ca gravidele nu au voie sa doneze sange!!! acum nu stiu, daca ai o grupa rara si este nevoie disperata pt. salvarea vietii poate sa accepte- oricum, trebuie sa ai mare grija daca o faci!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancut femeile insarcinate nu pot dona sange.Imi pare rau.fa un anunt,sau nu stiu ce sa faci.Doamne ajuta!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancutanu stiu sa-ti spun! suna-l pe dr.
ioanasunt de acord cu tine
anne-masunteti tare plimbareti, nu va mai vede omul! Ce ai cmparat pt. BB di Italia?
alfa-ancao sa gasesti ceva frumos!
ellisrochita de seara de in magazinele de gravi nu gasesti. Dar sunt magazinele cu rochii de seara si acolo sunt si mai largi...cu fundita sub sani! si largi in jos!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Buna burtici!
Vad ca sunteti f documentate...Eu nu stiu eco morfologica...se poate face cu orice fel de eco? sau doar 3-4 d?
O alta chestie...va tot aud ca faceti eco peste eco...eu am facut 2 pana acum, si urmeaza al treilea in iulie deabia...asa ma chemat...
Nici nu stiu ce sa zic...
Eu am gasit o rochita care merge la gravidute la un magazin cunoscut ptr "normalė" ....am voie ssa zic numele lui??/

V a pup
mama ,da ce mai vorbiti....

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eco morfologica se face si 2D, de fapt 3D si 4D sunt doar niste accesorii pentru doctori. Ei in 2D masoara tot.

Apropo de rochite, am fost aseara in Mall in Vitan si am vazut acolo niste rochite foarte dragute, la mai multe magazine. La BSB erau unele superbe, dar pana la urma mi-am luat niste pantaloni de in de care sunt foarte incantata. Nu sunt de gravidutza, dar i-am luat cu vreo 2 numere mai mari si acum imi vin pe solduri , daca ma chinui ii scot de pe mine fara sa-i deschid.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor e adevarata faza cu explozia nucleara din Rusia.Stiu din sursa sigura.O cunostinta are niste prieteni care lucreaza la mediu,si ii averizeaza daca se intampla ceva,ca au copil mic,si intradevar a fost o explozie.I-au zis sa nu scoata copilul din casa.Mie mi-e frica.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Anca :
1. nu cred ca e bine pentru tine sa donezi, pentru ca in perioada asta si asa corpul se zbate sa faca mai mult ca nu mai ajunge
2. nu cred ca e foart bun si pentru el, pentru ca multe valori sunt schimbate in sarcina, leucocitele, etc

Deci daca nu esti tu ultima solutie, mai bine nu. Nu cred ca ar trebui sa mergi la inmormantare pentru ca stresul poate avea consecinte foarte grave in sarcina.

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput