Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
darleena spune:
quote:
Originally posted by Laura10
....cel mai cel mai cel mai grav dintre toate, de luni, mirosul unui coleg de birou imi da greturi si rau inimaginabil, miroase atat de rau, toti il simt dar pe mine ma deranjaza rau de tot, simt cum ma apuca contractiile si imi vine sa vomit, ies pe hol, stau in curent, i-am spus si sefei ca nu mai pot, dar nu am ce face. Doar sa astept sa se spele... este dureros ca raul pe care il am in aceasta perioada mi-l provoaca un om si nu pot sa scap de acest lucur. Vin cu groaza la servici si stau cu ... in gata, gata gata sa fug la wc... si abia imi trecusera putin greturile puternice...
nu stiu ce sa ma fac, in ritmul asta cred ca-mi dau demisia...10+
Laura

Laura saracuta de tine, cred ca e groaznic.Ai putea sa-i spui ca, dat fiind faptul ce esti insarcintata,parfumul ei, desi este foarte frumos si deosebit, tu nu-l suporti. Si sa o rogi sa nu se supere, dar daca ar putea, sa nu se mai dea cu el o perioada
Victo chiar asa, daca te putem ajuta, spune. Eu sunt aici.
15+ 
Pana vine bubu

poze bubu mic
anacami spune:
gata,l-am primit! este NEGATIV:
Tip Analiza
1. AFP (IU/ml)
Rezultat 21.30
MoM 0.87
2. HCG (IU/ml)
Rezultat 32.56
MoM 0.87
3. uE3 (ng/ml)
Rezultat 1.70
MoM 1.64
Calcul Risc genetic
1. Risc Varsta
1/658
2.Risc Triplu Test
Risc calculat 1/2901
Risc standard 1/385
3. Risc Tub Neural Defect
Risc calculat 1/4434
Risc standard 1/1000
4.Risc Trisomie 18
Risc calculat <1/10000
Risc standard 1/3000
Comentarii:
Rezultatul testului triplu este negativ. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95 %.
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
ok, vad ca nu imi ia spatiile ; prima valoare de pe rand este riscul calculat pt. mine; a doua valoare riscul standard
Chiar ca sunt rapizi!!!!!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
alfa_anca spune:
Laura, la un moment dat cand eram studenta si stateam in camin aveam o colega de camera certata cu apa si sapunul, si avea si o pb ca transpira f mult. Si noi nu aveam curaj sa ii zicem, ci doar icnercam chestii de genul: hai si cu mine la dus ca mi-e nu stiu cum sa ma duc singura si etc si uite asa tot anul ala am suferit datorita mirosurile emanate de ea si nici nu am avut vreodata tupeu sa ii zicem, se mai spala ea, dar rar, folosea deodorante, dar din cele mai ieftine si mai proaste si deci care nu foloseau la nimik si cand venea de undeva lua hainele asa transpirate cum erau si le punea direct in sifonier de luau miros si celelalte.
Asta pana intr-o zi cand la o ora de sport o alta colega de facultate mai indrazneata i-a zis direct sa se mai spele ca pute......... Si de atunci fata chiar a luat atitudine.....si am zis bai ce proaste am fost noi pana acuma ca nu i-am zis direct ce pb are.......
Asa ca vezi si tu fa ceva, ca e crunt in situatia noastra sa suportam anumite mirosuri, vorba aia, nu suportam cateodata nici macar vreun parfum, darmite mirosuri "grele".
Anca
16+
Elena
alfa_anca spune:
Victooooooooooo nu ne mai omori aici, ai reusit ceva?
Felicitari anacami pt rezultat.
Anca
16+
Elena
Laura10 spune:
ancami sa inteelg ca este ok? ca eu nu le am cu analizele...
darleena, petro, cred ca o sa va urmez sfatul si maine, daca mai miroase o sa-i spun sa isi schimbe parfumul cu toate ca mi-e o jena... PS: e femeie...

10+
Laura
gianina spune:
Anacami, felicitari pentru rezulatat
!
Victo, te asteptam cu vesti!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
darleena spune:
Anacami felicitari!!! 
Sunt rapizi, intr-adevar, si pe mine m-au surprins cat de repede s-au executat. Pana la proba contrarie, au servicii bune.
Laura succes! Sa ai castig de cauza!
Cu atat mai mult ca e femeie, rushinicaaaaaaaa! n-as vrea sa intru la ea in casa 
Victo cred ca e acum
si d-aia nu mai raspunde.
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
RGE spune:
fetelro am intrat si eu sa va salut si sa va felicit pentru rezultatele la analize!!!!

..apropo de masina ..am vazut ca ati tot discutat ...eu sunt innebunita sa conduc...si pana la buticul din colt merg cu masina..mai ales de cand sunt insarcinata sunt bolnava cu viteza..iar bebe al meu a miscat prima oara, a dat din picioruse rau cand ma uitam la curse..(ferrari)..si tati ne-a promis un carutz decapotabil cu doua tevi
..dar noi nu-l credem pana nu vedem
..
am trecut si in fuga pe la doctor i-am aratat ecografia si mi-a spus ca este totul super ok..ba chiar s-a si jucat cu bebe al meu ..cica dadea noroc cu el ...adica doctora era bagata cu mana pana la cot in mine
..si dadea noroc cu fi-miu si radea..cica se misca pe acolo de mama focului si radea femeia intr-o veselie..si yo cu cracii in sus ma uitam la ea("mamaie esti nebuna")....asta mi-am spus eu in gand ...si lu' fi-miu i-am zis lasa ca discutam noi acasa sa nu te mai bagi in seama asa cu toti strainii
...cat despre IR intradevar in stanga erau valorile mai mari pt ca fi-miu sta cu capul in stanga si apasa pe ele..cate un no-spa si baica caldutza si ii trece..m-am mai linistit...
Astazi l-am invatat pe fi-miu prima lectie de viata..sa fie cavaler..am luat cate un trandafir la toate fetele din cabinet (asistentele) si le-am dat din partea baiatului...si ele i-au multumit si a ramas sa-l pupiceasca cand trecem in carut pe acolo![]()
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!