Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
eu doar de cateva zile o simt zilnic ,ca pana acum o simteam cam la 2 zile...nu cred ca este motiv de ingrijorare.
anca
15+
Maria
poze
pussi spune:
quote:
Originally posted by bebeko
Fetelor,intervin si eu ,din cind in cind,asta pentru ca va citesc aproape in fiecare dimineata,incep parca sa va cunosc.Nu am timp sa particip prea des la discutii,dar in calitate de"proaspata mamica "si "viitoare mamica",imi permit citeva "sfaturi", in speranta ca va pot ajuta,atunci cind aveti nelamuriri...Si daca nu
v-am convins, imaginati-va "experienta" mea,care am trecut prin pierderea unei sarcini, cerclaje, stat la pat si "tocind" laptopul, apoi alt cerclaj si marea minune:UN INGERAS DE BAIETELcare tocmai a implinit un anisor si acum ...o burtica de 17 saptamini!
As fi trecut prin toate odiseele de aici, sigur ma incadram in fiecare.Si daca nu voi reveni curind retineti un singur lucru:nimic nu este pre mult pentru a aduce pe lume un bebelus si nimic nu se compara cu momentul in care mogildeata pentru care ai luptat 9 luni
iti spune MAMA MEA si te stringe cu bratele micute!Dar vorbesc prea mult...si am spus ca va dau citeva raspunsuri:
-PUSSI -cerclajul este o masura in plus care te asigura ca bebe va sta cumintel, in casuta lui si te sfatuiesc sa-l faci fara ezitare.Eu l-am facut in sarcina anterioara din luna 3 si a fost excelent, am nascut la 38 saptamini.Acum il am din nou,preventiv.Nu am vrut sa risc,pe fondul unui col incontinent.Data trecuta am stat 2 zile in spital, acum am plecat in aceeasi zi.Nu doare, nu simti absolut nimic.
mersi frumos de tot!
te rog frumos cand ai timp sa-mi spui mai multe despre cerclaj, ce anestezie se face? Si care sunt riscurile de avort..o mamica de la gemeni mi-a zis ca implica riscul de avort
ceea ce ma enrveaza la maxim. Eu oricum il fac preventiv, dar ma cam dispera faptul ca toti medicii la care merg sunt ff preventivi cu mine( stat in pat 18 ore/zi, efort deloc, fara stres..nu am voie nici sa conduc
, nici
) si cand intreb toate astea imi spun ca-i sarcina gemerala prin FIV. Gata m-am descarcatPUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
anca din cate stiu eu dr gineco sau dr de fam iti poate recomanda reducerea programului de lucru de la 8h la 6h. mie insa amandoi mi-au zis ca ei imi dau doar nu stiu ce hartie cu care tre sa merg la medicina muncii. dar a fost un subiect la legislative, in care gravidutzele spuneau ac au primit ori de la dr gineco ori de la dr de fam. si mai stiu ca salariul trebuie sa ramane acelasi, nu este afectat de reducerea nr de ore.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
annitha_cl spune:
Mersi mult Anca, dar de sambata cand m-am suparat foarte tare nu mai il simt. Atunci mi-a fost si destul de rau... Simt doar daca stau adunata (aplecata) un disconfort in rest nu am mai simtit. Saptamana trecuta cand venea tati acasa si vb cu ea incepea sa miste ( eu vb despre bb cum ar fi fetita dar inca nu stim ce este).. acum nu mai face asta...
copilul meu
alte poze
Cristina
16+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
RAMONELLA spune:
Fetelor voua nu va e mai foame ca inainte???Ca mie da.Mananc tot timpul aproape.Dar nu m-am ingrasat deloc.
Voi cum stati cu condusul???O cunostinta de-a lui maicamea,care conducea de mult,insarcinata in luna 8-a,megea cu masina si nu a luat bine curba si a lovit roata de bodura.S-a speriat si de atunci sangereaza.Eu m-am speriat si asa sunt incepatoare si speriecioasa,ma gandesc sa nu mai conduc numai cu sotul langa mine.Anul trecut am lovit-o si am plans toata ziua.M-am consumat foarte tare.Nu vreau Doamne fereste sa se intample ceva.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
pussi spune:
anca, bbeu stiu ca legislatia(in fiecare unitate trebuie sa existe un regulament de ordine interioara, nu stiu daca asa se numeste..care e conform cu legislatia) prevede ca gravidele au program de 6ore/zi + 16 ore/ luna libere pt. controale! Pentru a beneficuia de aceste ore trebuie sa anunti la personal ca esti
, adica sa aduci o adeverinta de la medicul de familie care se inregistreaza la personal!
PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
mihuta spune:
Buna fetele,
azi am fost de o harnicie care m-a uimit, am pus (in sfarsit) cizmele la loc ca le-am scos din dulap si le-am lasat sa zaca 2 zile pe hol ca sa ma deranjeze si sa ma motiveze sa le pun frumos la hibernare in cutiile lor. S-a intamplat azi !
Sunt vopsita, epilata, pensata, manichirata si pedichurata, un cu totul alt om !!! Azi am programare la doctor si o sa mai tragem cu ochiu' prin burtica o idee, de-abia astept...
Eu o sa fac TT la Medlife, ca acolo m-a trimis sa fac si bitestul, si la ei dureaza vreo 7-10 zile pana iti da rezultatul, sper totusi sa nu mai trebuiasa ca dau 10 telefoane si sa ma rog de doctorita sa-mi trimita pe mail rezultatul ca data trecuta!
Sheri, mersi de informatia cu Utrogestanul, eu am redus cu de la mine putere la 2 pe zi dar astept sa vad ce zice doctorul azi.
14s +
Sophia 80%
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
anca, bbeu stiu ca legislatia(in fiecare unitate trebuie sa existe un regulament de ordine interioara, nu stiu daca asa se numeste..care e conform cu legislatia) prevede ca gravidele au program de 6ore/zi + 16 ore/ luna libere pt. controale! Pentru a beneficuia de aceste ore trebuie sa anunti la personal ca esti, adica sa aduci o adeverinta de la medicul de familie care se inregistreaza la personal!
PUSSI10+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi eu m-am interesat, ca si eu am vrut sa merg 6h/zi dar am lasat-o balta. era prea multa bataie de cap. am vb si cu dr de fam si cu dr gineco.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
anca, bbeu stiu ca legislatia(in fiecare unitate trebuie sa existe un regulament de ordine interioara, nu stiu daca asa se numeste..care e conform cu legislatia) prevede ca gravidele au program de 6ore/zi + 16 ore/ luna libere pt. controale! Pentru a beneficuia de aceste ore trebuie sa anunti la personal ca esti, adica sa aduci o adeverinta de la medicul de familie care se inregistreaza la personal!
PUSSI10+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Bey Pussic, nu e obligatia firmei sa te tina la munca 6 ore in loc de 8, ci tu vii cu adeverinta de la doftor. Cele 6 ore se dau doar pentu 120 zile (calendaristice, deci cu tot cu wk), le-ai papat, vii din nou 8 ore la munca!
Iar cu cele 16 ore am citit legea, sunt maximum 16 ore pe luna pt consultatii prenatale, daca vizitele nu se pot efectua decat in timpul programului de lucru. Deci daca intinzi coarda poate si angajatorul sa-ti ceara hartie doveditoare de la doctor ca ai fost la el si ca nu te putea primi la alta ora.
Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta

.Nu am timp sa particip prea des la discutii,dar in calitate de"proaspata mamica "si "viitoare mamica",imi permit citeva "sfaturi", in speranta ca va pot ajuta,atunci cind aveti nelamuriri...Si daca nu
care tocmai a implinit un anisor si acum ...o burtica de 17 saptamini!