Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 12

RGE spune:
 'neatza fetelor..noi suntem mai puturosi si ne place sa facem nani mult ..mai ales vremea asta ne place la nebunie..tati stie!!! ca ne-a deschis geamul cand a plecat la servici si noi am dormit ca ursuletzii![]()
...acum ne bagam si noi laun laptic cald..si ceva de papa...
..POFTA mare la toata lumea..daca nu ati papat inca
ROXANA 
 18+ 
 GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

oana_r spune:
 Sheritra,cred ca l-am agitat,ca aseara am jucat fotbal cu matei in parc.
caspic,nu stiu sa-ti explic,doar sa-ti arat,bateam cu degete in burtica si el incepea sa miste.
17+  si matei 
 bebe2  

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

ancadragoman spune:
 Rox pai si noi am mai dormi cateva ore dim dar nu avem incotro si trebuie sa venim la munci.

Stiti ceva de reducerea de program?![]()
anca  
15+
Maria
poze 

oana_r spune:
 Sheritra, se mai spune bobarnac,ai inteles acum?
mancare ii dadeam non stop si noaptea eram la frigider.in sarcina cu matei am pus pe mine 25 kg.
17+  si matei 
 bebe2  

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

bebeko spune:
 Fetelor,intervin si eu ,din cind in cind,asta pentru ca va citesc aproape in fiecare dimineata,incep parca sa va cunosc
.Nu am timp sa particip prea des la discutii,dar in calitate de"proaspata mamica "si "viitoare mamica",imi permit citeva "sfaturi", in speranta ca va pot ajuta,atunci cind aveti nelamuriri...Si daca nu
 v-am convins, imaginati-va "experienta" mea,care am trecut prin pierderea unei sarcini, cerclaje, stat la pat si "tocind" laptopul, apoi alt cerclaj si marea minune:UN INGERAS DE BAIETEL
 care tocmai a implinit un anisor si acum ...o burtica de 17 saptamini!
As fi trecut prin toate odiseele de aici, sigur ma incadram in fiecare.Si daca nu voi reveni curind retineti un singur lucru:nimic nu este pre mult pentru a aduce pe lume un bebelus si nimic nu se compara cu momentul in care mogildeata pentru care ai luptat 9 luni 
iti spune MAMA MEA si te stringe cu bratele micute!Dar vorbesc prea mult...si am spus ca va dau citeva raspunsuri:
-PUSSI -cerclajul este o masura in plus care te asigura ca bebe va sta cumintel, in casuta lui si te sfatuiesc sa-l faci fara ezitare.Eu l-am facut in sarcina anterioara din luna 3 si a fost excelent, am nascut la 38 saptamini.Acum il am din nou,preventiv.Nu am vrut sa risc,pe fondul unui col incontinent.Data trecuta am stat 2 zile in spital, acum am plecat in aceeasi zi.Nu doare, nu simti absolut nimic.
ANNE MA si ROXXI-toate suntem nerabdatoare sa-l simtim repede pe bebe miscind.
La prima  sarcina eu l-am simtit la 16 saptamini, acum din saptamina 15.A fost un sentiment minunat si unic desi trecusem prin aceste emotii...anul trecut!
ALFA ANCA ,aseara am vazut un magazin cu hainute de graviduta absolut minunate.Eu am purtat tinute "normale" dar putin mai mari(largi), este infiorator ce culori si modele gasesti la hainele speciale de gravidute,dar acest magazin mi-a placut mult.S-a deschis in Carrefour(Militari) chiar la intrare ,pe partea stinga (scrie "articole pentru gravide" si prezinta firma Roccoco ).Au culori minunate,modele de vara ,imprimeuri deosebite si preturi acceptabile.A fost o revelatie!Ti-l recomand!Eu am facut Revelionul ,anul trecut, purtind rochita de seara cu
corset (eram in 7luni, asta ca sa ma laud si eu), sper si acum sa fie la fel...![]()
Si ca sa nu va incarc un intreg capitol ma alatur si eu fetelor care sustin ca au o presimtire privind sexul copilului.La mine a fost asa:doream cu disperare  o fetita ,dar "simteam" tot timpul ca este baiat!Totusi ,la eco ,cind ne-a intrebat dr.ce vrem sa fie am raspuns (si eu si sotul):fetita...iar dr.spune:m-ai incercati,poate data viitoare...Si dupa un an ..avenit si data viitoare!!!
Acum simt ca este fetita,dar ...nu am nici o confirmare inca!Cit despre teste...sa fim serioase!Dar ,de curiozitate l-am facut :conform datelor baietel meu ...trebuia sa fie fetita !![]()
Va las...ca v-am obosit...sa aveti o zi frumoasa,in ciuda ploii de afara!Va pupa,
Mami Nico, bebe Gabriel-mititel si...o burtica de 17+

bb_yasmi spune:
 raspundeti-mi si mieeeee.....![]()
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
 16+ mami de baietzel sau fetitza 
???
poza eco bb si burtik  
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

pussi spune:
 buna dimineata!
ne-am trezit la 8, am baut 
...si am mancat seminte de floarea soarelei
..lipsea 
Mi-a fost pofta de seminte, n-am mancat de vreo 10 ani cred si inainte ma enervau toti care mancau..s-a schimbat totul.
alfa anca, acncutavoi aveti probleme cu umflatul picioareleo, am vazut la MUSTELA crema speciala pt. picioare umflate de gravida, ati incercat??
victo, sherieu am acid seara din Z7 de dupa ET....am auzit si varianta cu parul
..dar nu stiu ce sa zic, ca doar nu creste de la 7 zile![]()
oana rma bucur ca ai reusit sa pui ceva kg...si ca a inceput boxul
 in burtica.Eu sunt tot la -2 kg. Azi merg la servici vreo 2-3 ore si sunt curioasa sa vad daca-mi zic colegii ce modificari au intevenit la mine!![]()
PUSSI
 10+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
 BB  daca te referi la miscarile bebelului..eu il simt numai in stanga si la ultima eco era cu capul acolo in stanga..dar cand am simtit "bataia " de picioruse tot in stanga am simtit..nu inteleg nici eu
ROXANA 
 18+ 
 GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

ancadragoman spune:
 La mine bb misca in ambele parti.Nu stie nimeni nimic de reducerea de program?
anca  
15+
Maria
poze 

annitha_cl spune:
 Buna Fetelor! Scuze pentru lipsa indelungata dar am fost plecata din bucuresti, apoi a picat calculatorul si acum sunt foarte stresata ca eu nu-l mai simt pe bebe si abia astept vineri sa ma duc la eco si sa fac si TT. In rest eu ma simt destul de ok ...

copilul meu 

alte poze 
 Cristina
 16+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."