Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
alfa_anca spune:
Da, Anca, asa am stat si eu aseara cand am ajuns acasa, cu picioarele pe o perna, de dormit am uitat sa si dorm asa, dar s-au desumflat pana de dim. Dar dc am inceput de acuma, ce ma fac pana la sfarsitul sarcinii, si in plus imi place sa pap sarat :((. Asta e, pt bebe facem orice.
Darleena ai dreptate cu vremea asta, n-avem ce face decat sa numaram bani, dar oricum e bine ca ne vor trebui cand se naste bebe si chiar si inainte
.
Anca
16+
Elena
oana_r spune:
neata burtici,
dupa ce am dat jos 5 kg cu greturile,in sfarsit am pus si eu 3 kg.
si dupa ce m-am plans ca nu mai am activitate in burtica,aseara pe la 23.00 a fost o foiala,parca nu-si gasea locul si burta mea tot felul de forme,ba se umfla intr-o parte ,ba in alta.
maine fac 17 saptamani,dar mi-am schimbat semnatura de azi ca nu mai am rabdare.
17+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oana_r spune:
anca,imi place foarte mult.la matei cand veneam la servici si era muzica ,pe la 6 luni , incepea sa se miste.prin luna a 8 a ,ii simteam un piciorus,jos in partea stanga si dimineata il prindeam de el si el il retragea,sau ii dadeam un caspic si incepea sa se miste.era o senzatie super.
17+ si matei 
bebe2 
Victo spune:
stati, mai...pai ce credeti, ca noi suntem mai pitici? si noi am intrat in sapt 17...eiiiiiiii....
eu nu am cantar, aici unde stau in Buc.asa ca nu stiu cum mai stau de 2 sapt.cred ca ar trebui sa/mi cumpar totusi, unul
17+ si gimnastul/a
oana_r spune:
Victo,eu sunt obsedata de cantar,nu ca sa slabesc,ci ca sa ma ingras,ca sunt slabanoaga de felul meu.
17+ si matei 
bebe2 
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!!!
fetelor eu nu m-am ridicat din pat de dragu' lu' bebe care se simte akuma fff bine, din ce in ce mai bine, dar doar in partea dreapta, voi unde il simttiti??? citeam aseara
intr-o carte despre sarcina in care scria ca il putem simti pe bebe " ca si cum sare un dop de pluta in apa" exact asa il simt eu!! Doamne cat e de frumos!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
geany_bc spune:
Aseara l-am simtit si eu cu adevarat, desi si saptamana trecuta am simtit ceva, dar nu eram sigura ca e bebele.
Azidimineata la serv l-am simtit din nou. Mi-a umplut sufletul de bucurie.
Geany
14+
Alexandru Cristian
13.12.2002 si bebe 2
dama spune:
Neata fetelor.
Eu ma dau batuta, ca nu mai tin deloc pasul cu voi, sunteti ca niste
...se vede ca sunteti mai tinerele.
Erica, chiar sa stii ca daca tu ca mamica, simti ca bebe e baiat sau fata (uneori contrar a ceea ce de fapt iti doresti), chiar asa va fi. Eu la prima sarcina voiam tare sa am o fetita, dar cand vorbeam de bebe ma gandeam la el ca la un baietel...simteam ca e baietel...si cand cautam nume, parca tot numai de baieti imi veneau in minte. Nu stiu, instinctul imi spunea ca e baiat (desi doream contrariu). Acum nu prea vreau sa las instinctul sa-mi spuna, ca mai stii, poate nu se va mai adeveri.
Vreau sa pun si eu cele 2 poze de la eco (ca tot zicea cineva sa le pun ca poate vedeti voi ce e), dar nu am noua parola. Rog frumos sa mi-o dea si mie cineva pe PM. Merci.
cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid" 
Sheritra spune:
Chiar ca-ti vine sa numeri banii pe vremea asta, eu asta si fac, ca am facut comanda la La Mama, si strang cotizatia de la tot biroul, mi-am luat o ciorba de burta, ce sa-i faci, pofteste asta mica.
Oana, te ia puiul la suturi? Poate i-ai dat ceva bun de mancare si-si arata multumirea. Sau picant. Ce-i aia caspic? Papa bun?
Victo, am observat ca daca seara ultima masa e sau se termina cu fructe (pepene, cirese, capsuni) dispare acidul. Am inteles ca le creste parul, d’aia e acid. La cat am eu, cred ca iese o pletoasa cu cosite pan’ la brau.
Darleena, astept inca faxul, nici o veste dar nu ma las!
Pussic, mi s-a trezit ginerele? Vezi sa nu mi-l faci puturos!
Shery
16+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta