Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by Jasmin012
Gina, felicitari pt rezultatele de la eco!!! Sa fie un bebe sanatos si frumos si BAIAT, neaparat, dupa 2 surioare...
Jasmin - iti multumesc tare mult.Ar fi bine sa avem si un baietel insa, nici cu 3 fete nu ne va sade rau.
O mamica de la odiseea noastra ne-a prezentat mai devreme un site unde poti "calcula/afla" sexul bebelusului si desi nu cred in tabelele acestea l-am facut si eu si mi-a iesit ca vom avea inca o fetita!![]()
Acum, sunt curioasa in ce masura va fi adevarat!
Voi cele care ati aflat ce aveti in burtica, face-ti-l va rog si voi si spuneti-mi a iesit bine?Corespunde cu se s-a vazut clar la eco?! O puteti face AICI.Va astept cu rezultatul!
Poze & My Baby Development!
Am facut testul si la mine nu s-a adeverit.
Eu am deja un baiat, iar conform testului este .... fetita.

Geany
14+Alexandru Cristian
13.12.2002 si bebe 2
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!
Ce mai faceti???Eu foarte bine.
Jasmin cred ca poti sa-ti platesti tu contributiile pe acea luna lipsa.Am sa ma interesez cum.Numai sa vina contabilul.Si eu sunt contabila,dar sunt incepatoare.![]()
Gina felicitari pentru samburel!!!Daca tu presimti ca e baietel,atunci asa e.Dar si daca va fii fetita,important e sa fie sanatoasa!!!
Pup burticile!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
loub_erika spune:
cu simtitul sexului,asa este,cred ca fiecare femeie simte ceva anume..,eu am simtit ca e fata ,dar imi era frica sa nu ma imbat cu apa rece si spuneam tot timpul sotului,hai sa ne gandim ca e baiat,chiar dacanoi ne doream fetota si simteam ca asa este,nu vroiam sa fim numai de partea fetitei,ma simteam vinovata daca ma inselam si era baiat...,oricum stiti fiecare ca orice ar fi ,dupa atatea eforturi si lupte greco-romane,nu mai conteaza ce e..,dar va dati seama ca in momentul in care dct. ma intrebat daca vreau sa aflu sexul bebelusului,imi spuneam in gand fetita,fetita... si asa a si fost..! Sotul din prima casatorie mai are doi baieti de 12 si 11 ani,sunt inebuniti ca vor avea o surioara,puneau pariuri..ca va fi baiat ,fata,dar acum nu mai au rabdare sa o vada..,noi avem copii la noi in toate vacantele lor si ptr. ca eu iubesc copii ,ne-am inteles bine din prima clipa..,sunt niste scumpi...,cand am ramas prima data insarcinata,ei aveau 8 si 9 ani..,se uitau cu lupa in buric si vb. cu ea..,dar din pacate nu a fost sa fie,foarte greu au inteles,iar a doua oara cand am ramas nici nu le-am mai spus de frica ca o sa il pierd si asa a si fost...,dar de data asta am facut FIV si am simtit ca sa prins ceva bun si de durata,asa ca au asteptat cu sufletul la gura orice veste...!! Mergem sa-i luam la sfarsitul lui Iunie...sunt curioasa sa le vad reactia cand o sa ma vada cu burtica mare,am sa fiu in 20 de sapt.!! Ce e diferit fata de Romania...,e ca in Franta lumea e mai emancipata,nu le plac scandalurile si certurile de dupa divort..,noi avem relatii bune cu fosta lui sotie...,e total diferit...,mai frumos.. si ptr. copii si ptr. tine ca persoana!!
15+
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
Aseara nu m-am mai dus la cumparaturi pt ca in momentul cand am iesit din birou am observat ca picioarele imi sunt umflate ca niste butoaie si m-am speriat si m-am dus acasa. Asa ca am decis ca de azi sa renunt aproape complet la sare, oricum sa evit mancarurile sarate. Am mai obs ca azi de dim aveam 600Gr in plus la cantar fata de ieri dim in conditiile in care aseara nu am mancat decat o mana de capsuni, deci nu se poate sa ma fi ingrasat atata intr-o zi ci e clar ca a fost apa retinuta in organism din cauza sarii. Asa ca eu declar razboi sarii si sper sa ma tina, ca e cale lunga pana la nastere......
Anca
16+
Elena
ancadragoman spune:
Anca si eu ma
seara si nu mananc sare deloc.Mi-a zis dr sa stau seara cu picioarele ridicate pe o perna si daca pot sa si dorm asa.Fac asta de 2 zile si deja imi este mai bine,incearca si tu.Pup
anca
15+
Maria
poze
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by darleena
Gina felicitari pentru bbik. Sa fie sanatos si voios
Cat despre situl cu pricina, eu zic ca e foaaaarte departe de adevar. Nu vorbesc de mine, ca mie mi-a iesit fetita, dar am calculat si pt. frati-miu, taica-miu si alte cunostinte si toate trebuiau sa fie fete.
Anacami sunt de acord cu tine. Eu nu zic ca Geneticlab o fi cel mai bun (desi altii mai "destepti" ca mine zic)si ca nu da si rateuri, eu doar mi-am exprimat parerea ca un TT fara calculul de risc e un pseudo-TT si mi se pare ciudat ca laboratorul sa taxeze pentru calculul de risc, pe care ulterior nu il da celui care plateste. Poate am inteles eu gresit????15+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Darleena, merci frumos de informatie, acum am citit ce mi-ai scris si i-am sunat pe CMU-isti, le-am tras un perdaf, si acum astept faxul, sa vad ce-mi trimit.
Ce nesimititi!
oricum, varsta, si toate celelalte date mi le-au cerut, ce-or fi facut cu ele? S-au sters
? Le fac reclamatie, asta-i clar, bine ca n-am aruncatchitanta.Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
Victo spune:
salutare
am fost si eu ieri la genetic lab pt TT.sper sa fie ok.
brr..ce intuneric e afaraaaaa
fetelor, voi cum va descurcati cu acidul? pe mine seara ma omoara...
hai bebelina, misca si la mine, sa nu mai vomite mamica atat!!!
si eu vreau sa ajung azi in piata sa imi iau cirese.capsunile nu imi plac nici mie..
revin azi, dc ma ajuta netul
16+ si gimnastul/a
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pina la urma, sunt curioasa daca ne inselam in privinta acestui instinct... Si e adevarat ca nu conteaza sexul pt niste mamici ca noi. Unele dintre noi (si eu) au asteptat atita timp acest bebe incit chiar nu mai conteaza, dragostea e aceeasi.
Mare dreptate ai Jamin
, of cat am asteptat-o, cred ca atunci cand va iesi o voi certa un pic c-a a intarziat atata!Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
darleena spune:
Neata burtici, am venit si eu sa "semnez condica" de dimineata.
Of ce vreme e afara...cum se zice: de facut copii sau de numarat bani. Cum noi prima parte am realizat-o mai de mult, nu ne ramane decat sa numaram bani ...

Sheri ma bucur ca parerea mea te-a ajutat.
Asa, de curiozitate, ce au replicat cei de la CMU?
Eu am reusit sa nu ma mai umflu de cateva zile, desi mananc foarte sarat. Poate scap mai multa vreme ![]()
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic