Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Gina M spune:
quote:
Originally posted by darleena
Gina felicitari pentru bbik. Sa fie sanatos si voios
Cat despre situl cu pricina, eu zic ca e foaaaarte departe de adevar. Nu vorbesc de mine, ca mie mi-a iesit fetita, dar am calculat si pt. frati-miu, taica-miu si alte cunostinte si toate trebuiau sa fie fete.
Anacami sunt de acord cu tine. Eu nu zic ca Geneticlab o fi cel mai bun (desi altii mai "destepti" ca mine zic)si ca nu da si rateuri, eu doar mi-am exprimat parerea ca un TT fara calculul de risc e un pseudo-TT si mi se pare ciudat ca laboratorul sa taxeze pentru calculul de risc, pe care ulterior nu il da celui care plateste. Poate am inteles eu gresit????15+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Darleena - nici eu nu cred in astfel de mituri insa,m-am gandit sa-l fac in cele din urma doar asa ca, fapt de vers.
Pentru noi tot ceea ce conteaza este ca puisorul(indiferent de sex)din burica sa creasca, sa se nasca si sa fie sanatos/sanatoasa.Sa nu mai pierd sarcina, sa fie totul bine.
Va

Poze & My Baby Development!
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
fetelor, tocmai am primit email de la BabyExpo- s-a deschis un nou magazin pt. mamici si bebici pe Calea Dorobantilor- se numeste www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp?h1=1&h2=0&h3=0" target="_blank"> Premaman
Pare interesant...
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
![]()
e si in Tm si au lucruri superbe, mi-am luat mie..adica pt. noi 3

PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
ginaam fact si au calculul..si e
, dar nu mi-a spus cate![]()
Si cu faza cu presimtitul si doritul pt. mine e cam
..eu imi doresc baiat si fata, asa si presimt, dar s-ar putea sa fie influentata presimtirea de dorinta mea! Sanatosi sa fie!
PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pet.cost2005 spune:
pussi - acum am vazut pozele ... specaculos si fff frumos ... sa vezi 2 bb-ei intr-o burtica
. Sa cresteti mari si frumosi
!!!!!!
Deci la mine, daca dorinta nu coincide cu presentimentul (de fapt dorinta este zero acum) ... sa cred ca e mai puternic cel din urma ... sunt fff curioasa ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Gina M spune:
Fetelor, desi este posibil sa avem 3 fete, in adancul inimii simt ca, puisorul din
este baiat!
De multe ori insa, simtamintele inseala si ramane de vazut ce si cum va fi!Cand vom afla oricum, am sa va soptesc si voua.![]()
Poze & My Baby Development!
pufulet74 spune:
Draga Jasmin,
Presupun ca nu prea stie lumea sa iti raspunda, nu ca nu ar vrea
Si eu m-am stresat ca mi-am schimbat locul de munca insa am continuitate si pina la urma am inteles ca e ok.
Am doua idei care ar putea sa te ajute sa afli ceva:
- sa te duci la fortele de munca sa vezi ce se poate face, poate gasesti pe cineva sa iti explice, mai binevoitor
- pe desprecopii este undeva un subiect legislativ si din cite stiu este un avocat care iti raspunde la intrebari si probleme, cauta si scrie-i sa vezi ce zice, e la curent cu legislatia in domeniu (eu m-am uitat la un moment dat pe subiectul respectiv)
Iti tin pumnii sa afli ceva si sa ne spui ce ai rezolvat.
------------------------
Flory
15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ellis spune:
JASMIN, EU SUNT JURIST SI ITI SPUN CA DC NU AI MACAR CATEVA ZILE SI DIN APRILIE NU VEI PUTEA BENEFICIA DE INDEMNIZATIA DE 2 ANI; INSA NU CRED CA FIRMA RESPECTIVA SE POATE INCHIDE RETROACTIV; IN SITUATIA INCHIDERII FIRMEI EI TREBUIAU SA VA FACA ACTE PT SOMAJ, INTRAI DIRECT IN SOMAJ 1 LUNA SI APOI LA CEALALTA FIRMA; POATE CA TOTUSI NU VOR INCHIDE FIRMA CU 31 APR; CEI LA CARE ESTI ACUM NU TE POT LUA MACAR CU 15-20 APR?
- O SOLUTIE AR MAI FI UN CONCEDIU FARA RETRIBUTIE PE LUNA RESPECTIVA, DAR DE LA FIRMA CARE SE INCHIDE.
MAI POTI REVENI CU DETALII...
Ellis
13+
loub_erika spune:
fetelor...am o veste buna,mi-am simtit micuta...
,cred ca m-am intins azi dimineata prea tare si sa suparat ,ptr. ca am simtit de 3 ori cum a miscat,ce frumos...,mai vreau..,abia astept sa o simt din nou cum misca...!!
15+
ancadragoman spune:
Buna fetele
Jasmin mie mi-a zis Iosup ca simti ce sex are bb,de exemplu m-a intrebat inainte sa imi spuna ca am fetita ce imi doresc,cand i-am spus ca baiat a zambit si m-a intrebat ce nume ii pun la fetita
,dupa care m-a intrebat daca simteam ce o sa fie si at i-am spus ca decand am ramas insarcinata simteam ca este fata.
Erica felicitari ptr suturi ,de acum o sa tot ai parte de ele.![]()
Pupicei la fete
anca
15+
Maria
poze
mbontos spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ollaa, am papat(nu spun ce ca va fac pofta!!) am facut un pic de nani, iar akuma cand sa ies la plimbare a inceput sa tuna....mai stau sa se potoleasca si tot ies
criss, simptomele de greata iti pot disparea si reaparea dupa cateva zile, cel putin eu asa am patit, cand ma bucuram ca nu mai am greturi au aparutniarasi!! eu zic sa stai linistita!!
vin si eu cu nelamnurire: de sapt trecuta de cand l-am simtit pe bebe, numai in partea dreapta il simt! o fi normal?? azi cands am stat in pat l-am simtit si mai bine. bebe meu scump !!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
bb_yasmi si eu il simt pe bebe de cateva zile dar tot in partea dereapta! Si eu m-am intrebat de ce!?...

(26 mai 2004) si
(nu spun ce ca va fac pofta!!) am facut un pic de nani, iar akuma cand sa ies la plimbare a inceput sa tuna....mai stau sa se potoleasca si tot ies
???