Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Eh, Petro, am avut mult timp o preferinta, si anume fetita, dar am o presimtire ca va fi baiat. In plus toata lumea zice ca dupa forma burtii si dupa ceea ce maninc o sa am baiat. Bine, astea dupa parerea mea sunt mituri, dar mi-am calculat si eu sexul copilului (programul de care vorbea Gina, trebuie sa introduci virsta ta si luna in care ai ramas si iti spune ce vei avea) si mi-a iesit tot baiat. Astea toate ar putea fi prostii, dar chestia cu presimtirea nu-mi da pace: o fi instinctul matern? Fireste, numele de fetita e ales de mult timp, am si unul de baietel pregatit. Eh, fie ce-o fi numai sanatos sa fie. Ce mai conteaza?

Gina, raspunsul dat lui Petro e valabil in parte si pt tine. Da, nici cu trei fetite nu v-ar sta rau, ar fi la fel de fromoasa ca si celelalte doua surioare.

Mergi la inceput

Fetelor, NU MA OCOLITI!!!!

quote:
Originally posted by Jasmin012

Fetelor, am o problema, alta: asta e grava, cred, de asta va intreb pe voi, sunt sigura ca voi stiti ce e de facut: am lucrat timp de un an si ceva la o firma, cu carte de munca, fireste. Acum vreo 2 saptamini, cei de-acolo m-au anuntat ca se inchide firma si ca vor pune ca data de incheiere 31 martie. Nu e mare problema, pt ca eu deja am alt loc de munca, dar nu am semnat decit de curind contractul si a fost inregistrat cu data de 2 mai. Deci eu am o luna, toata luna aprilie neacoperita. Ce pot face? Nu pot sa-i trag la raspundere pe cei la care am lucrat pina acum, ca nu m-au anuntat din timp, pt ca imi sunt prieteni si stiu ca sunt si ei intr-o situatie proasta. Asa ca, ce ma fac? Cum pot face sa nu am probleme pt luna aceea de necotizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

.

quote:
Fireste, numele de fetita e ales de mult timp, am si unul de baietel pregatit. Eh, fie ce-o fi numai sanatos sa fie. Ce mai conteaza?

Care, care ????

Mie mi-a iesit fetita ... dar presimt ca e baiat ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gina felicitari pentru bbik. Sa fie sanatos si voios
Cat despre situl cu pricina, eu zic ca e foaaaarte departe de adevar. Nu vorbesc de mine, ca mie mi-a iesit fetita, dar am calculat si pt. frati-miu, taica-miu si alte cunostinte si toate trebuiau sa fie fete .

Anacami sunt de acord cu tine. Eu nu zic ca Geneticlab o fi cel mai bun (desi altii mai "destepti" ca mine zic)si ca nu da si rateuri, eu doar mi-am exprimat parerea ca un TT fara calculul de risc e un pseudo-TT si mi se pare ciudat ca laboratorul sa taxeze pentru calculul de risc, pe care ulterior nu il da celui care plateste. Poate am inteles eu gresit????

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Cred ca testul ala nu are bagata si notiunea de "baiat" in parametri, asa ca nu va mai stresati.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

PETRO, deci si tu ai presimtiri in legatura cu sexul lui bebe! Acum citva timp, una din fete povestea ca un medic, cred ca IOsup insusi, daca nu ma insel, i-a spus ca de multe ori mama presimte ce fel de bebe va avea si ca ceea ce presimte ea, cam asta va avea. Deci...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Cred ca testul ala nu are bagata si notiunea de "baiat" in parametri, asa ca nu va mai stresati.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

... saracutii, discrimare, dom'le !!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

quote:

PETRO, deci si tu ai presimtiri in legatura cu sexul lui bebe! Acum citva timp, una din fete povestea ca un medic, cred ca IOsup insusi, daca nu ma insel, i-a spus ca de multe ori mama presimte ce fel de bebe va avea si ca ceea ce presimte ea, cam asta va avea. Deci...

Si eu sunt curioasa ce e pana la urma. Dupa ce Herghe mi-a dat cu leuca in cap cand a zis : "sex probabil feminin" am inceput sa ma gandesc la posibilitatea asta, dar nu stiu de ce nu am reusit prea tare. Simt atat de puternic ca e baiat incat nici nu am schimbat caruciorul de la semnatura.
Si abia astept sa ma duc sapt. viitoare din nou la eco si poate elucidam misterul

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Daaaa .... de cand am ramas insarcinata am avut convingerea ca e baiat. Desi mi-au disparut preferintele, nu stiu cum, prin ce minune (o fi intr-adevar instinctul matern) ... eu mi-am dorit de cand ma stiu fetita ... dar acum mi-e absolut indiferent. Si insist sa cred ca e baiat ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Darleena, hai ca esti haioasa si bine faci ca inca nu schimbi caruciorul... Exista acel probabil feminin...

Petro, cam asa mi se intimpla si mie, inteleg perfect ce vrei sa spui, ca si eu simt la fel...

Pina la urma, sunt curioasa daca ne inselam in privinta acestui instinct... Si e adevarat ca nu conteaza sexul pt niste mamici ca noi. Unele dintre noi (si eu) au asteptat atita timp acest bebe incit chiar nu mai conteaza, dragostea e aceeasi.

Mergi la inceput