Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Crisstiana, ma bucur ca ai aparut, nu mai stiam de tine cam de mult si ma bucur ca ai inceput sa maninci (chiar si prostii, dar tot e ceva) dar trebuie sa te cert ca incepi cu prostiile alea cu sarcina oprita din evolutie...Vezi ca de multe ori de ce ti-e frica nu scapi. Asa ca POZITIV, GINDESTE POZITIV!!!! Ca te bat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

jasmin - pai nici eu nu am mai tinut cont de perioada ciclului ... dar acum ca am auzit la voi ... am facut legatura. Si eu am tenul curat de aia mi-a fost usor sa fac legatura. Alte simtome nu am ... in perioada cand ar fi trebuit sa am ciclu ... dureri de burta etc., nimic.
Tu, cum stai ... totul bine?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Anca D, asa am patit si eu cu ciresele

Mergi la inceput

Gina, felicitari pt rezultatele de la eco!!! Sa fie un bebe sanatos si frumos si BAIAT, neaparat, dupa 2 surioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Gina, ma bucur ca sunteti bine, felicitari si sarcina usoara pana la capat!
Darleena, si eu stiam ca GeneticLab sunt cei mai specializati pe teste genetice (cred ca doar astfel de teste fac).In plus, am inteles ca apartine dr. Albu-un medic f. recunoscut in domeniu (de aici si baza de date pe care o poseda). Sediul este cam nasol pt. renumele pe care il are, dar spun ca in curand se vor muta intr-un sediu mai mare, mai in centrul orasului.
Oricum, important este sa fim sanatosi (aceste teste sunt statistice,mai pot da rezultate eronate si la ei)
Cristina,ai grija totusi la ce mananci. Imi place ca macar fructe mananci din plin!

Va pupam, mai vorbim maine!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Petro, pai tocmai asa am facut si eu legatura mea cu cosurile, tot auzind de la alte fete. Asa ca e ok. Da, merci, sunt bine, vineri ma duc la Iosup si sper sa aflu si ce e bebe, poate mai echilibram putin situatia... Dupa cite vad si tu esti foarte bine, chiar daca putin stresata, dar stai linistita, nu te agita, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, eu sunt bine ... chiar daca mai am toane ... trece !!! Si ma "lupt" cu caldurile ...

Hai ca iti facem galerie pt. vineri ... ... ai preferinte? Ai numele pregatite?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Gina, felicitari pt rezultatele de la eco!!! Sa fie un bebe sanatos si frumos si BAIAT, neaparat, dupa 2 surioare...

Jasmin - iti multumesc tare mult.Ar fi bine sa avem si un baietel insa, nici cu 3 fete nu ne va sade rau.
O mamica de la odiseea noastra ne-a prezentat mai devreme un site unde poti "calcula/afla" sexul bebelusului si desi nu cred in tabelele acestea l-am facut si eu si mi-a iesit ca vom avea inca o fetita!
Acum, sunt curioasa in ce masura va fi adevarat!
Voi cele care ati aflat ce aveti in burtica, face-ti-l va rog si voi si spuneti-mi a iesit bine?Corespunde cu se s-a vazut clar la eco?! O puteti face AICI.Va astept cu rezultatul!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gina felicitari.Eu am facut socoteala si a iesit fata si dr mi-a zis ca o sa fie fetita,dar stai linistita ca si 3 fete sunt bune,noi suntem 3 surori si este f bine.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

fetelor, tocmai am primit email de la BabyExpo- s-a deschis un nou magazin pt. mamici si bebici pe Calea Dorobantilor- se numeste www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp?h1=1&h2=0&h3=0" target="_blank"> Premaman

Pare interesant...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput