Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Om trai si om vedea. Tati v-a fi mult mai bucuros ca mamai, dar o sa-mi revin repede si o sa-l iubesc neconditionat, indiferent ce-o fi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Laura si Gina si toate fetele care si-au vazut deja simburelul la eco.

Vroiam doar sa zic ca tabelul acela cu sexul se verifica doar la 2 dintre cei 4 copilasi ai mei.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Felicitari Laura si Gina si toate fetele care si-au vazut deja simburelul la eco.

Vroiam doar sa zic ca tabelul acela cu sexul se verifica doar la 2 dintre cei 4 copilasi ai mei.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Multumesc Mariana!
In ceea ce priveste acel tabel eu nu cred ca poate fi adevarat!!!Totusi,am verificat sa vad ce spune in dreptul celor 2-a fetite ale noastre si culmea - mi-a dat rezultatul corect!!!Ambele sunt fetite!
Sa mai treci pe la noi.Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Noapte buna va spun.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, nu ai PM-ul activat? da-mi mailul tau ca vroiam sa-ti comunic ceva, te pup

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Buna dimineata la toate burticile mai mari sau mai mici!
Am lipsit si eu ieri si voi ati si inceput un capitol nou. Pai se poate ?!
Eu am plecat ieri pe la 11.00 de la serviciu pentru ca mi s-a facut rau! Cred ca am avut o cadere glicemica, nu prea mananc si dimineata trebuie neaparat sa o data, ori acasa, ori pe drum (s-a intamplat si asta- intr-un strat de flori ) sau, mai nou azi, la serviciu! Am iesit din birou directia baie ca racheta!! Si azi sunt singura cu seful cel rau, pentru ca cele 2colege ale mele: una este in spital, cealalta a plecat 2zile in Ungaria! Si tot azi o opereaza pe soacra-mea la fiere!
In rest toate bune!
Mi-am facut un sandvis in plus la serviciu si l-am mancat deja, ca sa preintampin alte evenimente neplacute.
Si eu beau cafea in fiecare dimineata. Dar este un mica si doar una/zi, eu am tensiunea normala fooarte mica.
Urati-mi spor la lucru ca de-ar fi dupa mine, as sta toata ziua pe net sa va citesc!!
Cami eu sunt cea mai batrana de-aici!
dana vio 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetele! LA noi a plouat de-a rupt, cu tunete si fulgere si se vedea ploaia cum cade de parca turnai apa dintr-o galeata!

Eu sunt bine, ma simt bine, in schimb nu prea pot sa respir cum trebuie din cauza umezelii (eu am astm bronsic alergic) Noroc cu tratamentul homeopat ca altfel nu stiu cum duceam sarcina fara medicamente! Greata nu am nici acum, multumesc lui Dumnezeu si nici un alt simptom in afara de somn. Nici sanii nu ma mai dor, aproape ca nici nu simt ca sunt insarcinata. Azi am implinit 9 saptamani, asadar intram in saptamana a 10-a.

Pe 23 iunie am programare la medic, credeti ca atunci s-ar putea vedea sexul sau e prea devreme?

Pup toate fetele!

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

.Fete dragi,

mersi de suportul oferit. Ana parca e cava mai bine, nu mananca nimic, dar e vesela...si nu a facut febra URAAAA!!!

Eu binisor, am putintica greata, dar trece ea ....insa trebuie sa merg sa-mi fac Pregnylul si apoi parca vad ca revin in randul celor cu greturi mari.

Va mai contrazic inca o data pentru corelatia rau=fetita...eu la Ana m-am simtit ca-n rai, nu tu greata nu nimik...depinde cum perepe organismul fiecareia sarcina...

Bun venit noilor Zuze!!!

Natalia 9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lorena felicitari si pt sora ta! Ce frumos...
Gina M felicitari! Ce bina ca i-ai auzit inimioara! Abia astept sa trec si eu prin momentele astea...
Alinushca bine ai venit in randul zuzelor!
Natalia ma bucur ca e mai bine fetitza
Angelique eu nu stiu cand se poate vedea sexul la bb. Poate iti raspund celelalte fete.
Irlandeza, Bubu si celelalte zuze multi

A venit Bebica!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Zuzelor, aseara m-a intepat prin burta destul de des si astazi parca ma deranjeaza ovarele. A mai patit cineva asa? Sunt cam speriata, ca am pierdut deja o sarcina in febr. Va rog raspundeti-mi!!!

A venit Bebica!!!

4+

Mergi la inceput