Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Pe 23 iunie am programare la medic, credeti ca atunci s-ar putea vedea sexul sau e prea devreme?
Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Mie mi-a zis Iosup sexul copilului la 13 saptamani fara o zi.Cat o sa ai at?
anca 15+
Maria
poze
Carmilia spune:
Fetelor,nu ma mai incape sutienul!Dau pe dinafara!Sunt tare curioasa cam care e evolutia sanilor pe timpul sarcinii!Se schimba numarul de la luna la luna?!?Nici chiar asa,ca nu stiu unde se ajunge.Imi iau un numar mai mare pana una-alta si vad eu ce se mai intampla!Nu ma pune si pe mine nimeni pe lista aia de la inceput?Vreau si eu acolo!
Mai am o dilema:am citit ca daca ti-e rau in primul trim e baiat,daca nu e fata.Asa o fi?(vreau o confirmare ca voi avea o fetita,v-ati prins,nu?)
Carmilia spune:
Kalosalina,iei No-spa?Mie mi-a dat dr sa fac si Gravidinon,mi-a zis ca orice durere de burtica si mijloc poate insemna o contractie si deci un pericol pt.bebe.Dar am vazut multe fete cu dureri,din cauza intinderii ligamentelor.Pe mine ma tot doare ovarul drept,dar e o durere "discreta".Mai bine mergi la medic daca ai mai avut probleme,trebuie musai sa faci ceva pt.sustinere.Si odihna cat mai multa.Bafta multa
ancadragoman spune:
Eu deja am 2 nr in plus la sutien si din cate imi dau seama mai cresc,nici mie nu mi-a fost rau si am fata dar nu cred ca este o regula.
anca 15+
Maria
poze
AngeliquedeS spune:
Ancuta , pe 23 iunie cand am programare la dr voi avea fix 13 saptamani si 3 zile, dupa cum spui s-ar putea sa am sanse sa imi spuna.
Kalosalina, si eu am avut durerile de care spui si am luat NO SPA; se intind ligamentele uterului ca sa faca loc la bebe! Ia NO SPA imediat cu simti o durere, dar nu mai mult de 3 pe zi. Poti lua preventiv unul dimineata si nu mai ai nimic.
Carmilia, deja sunt in ceata cu predictiile astea pentru baietel/fetita, nu stiu ce sa mai spun. Cat despre sutien, bine ati venit in club! Eu am inceput prin a-mi scoate pernitele de burete si vad ca incet dar sigur va trebui sa schimb sutienul cu totul!
Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori
bubuleana spune:
kalosalina: da, si eu am patit asa pana in sapt 6: intepaturi fulgeratoare, dureri de burtik - se pare ca sunt normale la unele fete atata timp cat sunt de scurta durata si nu sunt insotite de sangerari. sa iei No Spa pt ca relaxeaza muschii uterini si o sa fie bine
angy: felicitari pt cele 9 sapt!!! Pe 23 iun sigur iti va spune sexul daca mergi la Iosup! ai grija cu alergia
dana vio: imi pare rau ca si tu treci prin aceleasi stari oribile cu greturi si vomitat; in plus mai ai si beleaua cu seful pe cap si cu socra...nu stiu cum rezisti
mariana: wow!!! ai 4 copii???????!!! Cum te descurci??? Si eu visez la 2 fetite si 2 baietei dar nu stiu daca pot face fata
fetelor, nu tine faza cu calendarul chinezesc, eu cred ca sunt doar coincidente la cele la care s-a potrivit...pai stau si ma gandesc ca daca ai gemeni fetita si baiat care evident sunt conceputi in aceeasi luna??!!
bubuleana
7+
Carmilia spune:
Kalosalina,am gasit un articol despre problemuta ta:
"Senzatii dureroase in abdomen
-In cursul acestui prim trimestru, uterul crescand in volum se ridica si apasa asupra cavitatii abdominale. El comprima organele invecinate, intestinul si vezica, provocand cateva spasme care se manifesta prin dureri difuze la nivelul intestinului, mai ales in cazurile de constipatie, si prin nevoia de a urina mai frecvent.
- Senzatiile dureroase pot aparea la baza abdomenului si se datoreaza in acest caz ligamentelor si muschilor care sustin uterul, devenit mai greu.
- Daca durerile situate la baza abdomenului seamana cu cele simtite in timpul menstruatiei, atunci este vorba de contractii ale uterului. Daca ele sunt puternice si se repeta, stati intinsa la orizontala si chemati medicul.
In orice caz, indiferent daca durerile pe care le simtiti sunt suportabile sau puternice, trebuie sa vorbiti cu medicul despre ele."
Angelique,sa inteleg ca mai stii si alte calcule de predictie a sexului si ca cel indicat de mine a dat eroare la verificarile pe situatii cunoscute de tine?Zi-ne si noua!
Bubuleana,ca bine zici!Sau situatia gemeni fata/baiat e exceptia care intareste regulaDar care e faza cu calendarul chinezesc?!?
bubuleana spune:
zuzicilor, eu am facut-o lata!!!
se pare ca am racit tusesc, imi curge nasul, ma doare in gat, stranut ... stiti ceva remedii naturiste care sa nu contina lamaie pt ca vomit groaznic de la ea...
e periculoasa raceala pt bebe???
bubuleana
7+
kalosalina spune:
Multumesc mult zuzelor pt raspunsuri!
Bubu medicam. homeopat pt raceala este Oscilococcinum. Costa vreo 18 lei. Insanatosire grabnica!
A venit Bebica!!!
4+
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
fetelor, nu tine faza cu calendarul chinezesc, eu cred ca sunt doar coincidente la cele la care s-a potrivit...pai stau si ma gandesc ca daca ai gemeni fetita si baiat care evident sunt conceputi in aceeasi luna??!!
bubuleana
7+
Bubu, ai pus punctul pe i cu afirmatia asta! Exact asa e! Carmilia, nu ma refer la alte modalitati de calcul, ci la chestiile cu raul, ca daca ti-e rau ai fetita sau invers, la chestia ca daca burtica e tuguiata faci baiat, daca e lata faci fetita, la chestia ca daca iti pune cineva sare in cap si duci mana la nas e baiat sau fetita daca duci mana la gura si altele. Chiar am urmarit in multe cazuri si nu s-a nimerit intotdeauna. Cea mai sigura mi se pare ideea ca daca nimeresti ziua ovulatiei faci baiat si daca ai contact cu doua trei zile inainte de ovulatie faci fetita, fiindca spermatozoizii y care "fac" baietei sunt mai sensibili si mor pe drum, pe cand daca ai contact in ziua ovulatiei, ei sunt primii care ajung fiindca sunt mai rapizi. Ce sa spun, cum o vrea Dumnezeu, sanatosi sa fie. Vorba bunicii mele, "fie ce-o fi, iepure sa nu fie"
Pupici,
Angelique 9+
Mare, Munte, Flori