Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
bubuleana spune:
sotiorul meu zice: ce-o fi, baiat sa fie!
alina: dar am voie sa iau medicamentul asta in sarcina?
bubuleana
7+
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
sotiorul meu zice: ce-o fi, baiat sa fie!
alina: dar am voie sa iau medicamentul asta in sarcina?
bubuleana
7+
Sigur ai voie. Eu am luat la sarcina trecuta si atunci am intrebat-o pe farmacista dc este sigur bun in sarcina si mi-a raspuns afirmativ. Si pe prospect scrie ca se poate lua in sarcina si am auzit mai multe gravi ca au luat. Ca sa fii cu sufletul impacat nu poti sa intrebi dr tau de familie?
A venit Bebica!!!
4+
kalosalina spune:
Sotul meu cred ca tot spre baiat tinde. Eu as vrea "tititza". Dar amandoi zicem ce-o fi numai sanatos sa fie. De fapt poate o sa fie si baiat si fata deoarece sotul meu este geaman, mama lui este geamana si a mai avut gemeni si in fam. lui taica-sau...
A venit Bebica!!!
4+
gugushtiuc spune:
Buna ziua zuzicilor. La mine s-au adunat cam multe pe cap si nu prea am mai avut timp sa intru. Vad ca au mai aparut cateva fete noi. felicitari tuturor si sarcina usoara va doresc.
Fetelor a inceput sa-mi fie groaza de venirea serii ca la mine atunci se instaleaza greata asta nesuferita. Aseara m-am culcat la 8 si de data asta le-am "dat ceatza" pana si gainilor.
In weeck-end plec in Delta si ma rog sa ma simt mai bine. abia astept sa stau cu undita in balta.
iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!
dana vio spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Sotul meu cred ca tot spre baiat tinde. Eu as vrea "tititza". Dar amandoi zicem ce-o fi numai sanatos sa fie. De fapt poate o sa fie si baiat si fata deoarece sotul meu este geaman, mama lui este geamana si a mai avut gemeni si in fam. lui taica-sau...
A venit Bebica!!!
4+
Eu cred ca predispozitiile acestea genetice sunt importante numai daca sunt in familia ta, pentru ca tu esti cea care ovulezi si functie de cati foliculi ai si de cum se divid ei apar sau nu gemenii, nu? Si sotul meu are sora geamana si noi nu avem gemeni. Deocamdata!
Sora lui are un baietel de 8ani.
Functie de data sex-ului + data ovulatiei eu am inainte si dupa ovulatie, asta ce-nseamna?
Vedeti, ca trebuie sa iasa fetita!!
Sanatos sa fie si noi odata cu ei!
dana vio 8+
gugushtiuc spune:
la noi, culmea,eu sunt cea care vrea baiat, sotul spune ca nu conteaza ce o sa fie. Nu cred in predictii.
iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!
alina023 spune:
Guguleeeee....pleci in Delta??? Ce frumos!!! Aveti ceva aranjat acolo sau mergeti la nimereala? De cand imi doresc sa ajung si eu la un pescuit in Delta.... POate-mi dai si mie un pont daca ai mai mers acolo.
Eu sunt binisor. Mi-e foame non stop. Dorm daca nu fac pipi prea des si sunt calma daca nu mi se rascoala piticii
Legat de ce am vrea sa fie puiul...tati isi doreste acum o fetita. Mami....i-ar placea o fetita dar ar fi asa de mandra daca ar avea doi baieti frumosi. Intotdeauna m-am inchipuit la batranete avand flacai frumosi si harnici. Deh...imi plac mie mai mult baietii. Dar sunt sigura ca si o fetita mica si gingasa m-ar topi la fel de mult. Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi; este cel mai important.
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
gugushtiuc spune:
ALINA si mie imi plac mai mult baietii, dar mai incolo cred ca am sa trantesc si o fetita. In Delta nu mergem la nimereala ci undeva unde am mai fost. Cand ma intorc am sa-ti scriu un PM despre conditii si preturi, insa mentionez de pe acum ca e un loc salbaticit fara lux. ceea ce imi place cel mai mult e ca in fatza e marea si in spate Dunarea, ziua stai cu burta la soare(ceea ce nu mai e valabil pt noi, gravidutzele) iar seara stai cu "bota in balta". Pup.
iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!
alina023 spune:
Multumesc mult Gugu. Voi astepta cu mult interes PMul tau cu detalii si impresii. Este excelent daca este un loc salbatic. Exact asta ne place si noua. (mergeti cumva la Gura Portitei? stiam de locul acesta dar nu am ajuns acolo; mai auzisem si ca in ultimii ani este din ce in ce mai cautat de turisti si ca a devenit aglomerat).
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Carmilia spune:
Gugu,ai grija la porcii de tantari.Nu stiu cati sunt pe vremea asta,eu am fost doar in sept,a fost super dar aratam de parca aveam pojar!
Angelique,cum stii exact data ovulatiei?Eu l-am facut pe bebe in ziua 14.Aia a fost ziua de facut baieti?!?
Am fost la medicul de familie si mi-a dat sa fac-gratis- hemoleucograma,VSH,fibrinogen,glicemie,TGO,TGP,uree,creatinina,test HIV,VDRL,sumar urina,urocultura,sideremie,calciu ionic si RH(foaia avea numai 15 rd,ca ar mai fi fost si altele).Mi-a dat si Utrogestan gratis.Cat despre vitamine,a zis sa iau doar daca e cazul,caci trebuie sa-l mai si scoatem pe bebe de acolo,nu?M-a distrat...Oricum,decide dupa rezultate daca e nevoie de suplimente.
Bubu,sanatate multa!