Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Mada nasol cu motorizata. Si eu vreau una noua cat mai curand si chair aseara ii spuneam sotului "vezi, o fata de pe site a primit de ziua ei patru roti si volan, iar tu mi-ai luat bicicleta anu' trecut si parfumuri anu' asta, pai e frumos?" A zis ca vea sa-l cunoasca si el pe sotul tau sa-l alerge nitel ca strica levalul de cerere si oferta pe piata zilei de nastere.
Luna28 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Da mai Luna daca i_oi fi zis ca de ziua mea m-a dus in parcare unde era masina cu o maaare funda rosie chiar ca strica bursa cadourilor!!

MADA
26+, cu
EmilyNoi doi+1
otim spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Vin cu vesti despre Alina.a, un mesaj primit aseara:
"Prima zi buna fara reanimare, fara perfuzii, fara contractii dureroase. Numai pat si medicamente. Va pup pe toate cu mult dor."
BRAVO Alina.a asa te vrem , fara ... fara ... doar sa vii cat mai repede acasa cu Elisa vioaie in burtica .
multeOtilia
inceput 29+
Laurentiu
brazuca25 spune:
Am baut o cafelutza si mi-am mai revenit azi. Eu pun starile mele pe seama lipsei de fier...dar asta o sa se confirme abia la analize vineri, deci pana atunci raman cu intrebarea.
30+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by otim
Fetelor am si eu o intrebare mai altfel legat de forum . Ce inseamna "efectul GLOW la numele tau de utilizator" ???
Otiliainceput 29+
Laurentiu
Pai uite albastrul ala de la numele tau...De ex Mada nu are, numele ei e scris normal, fara culori.
Simona
29+
Matei Hisham
nicooleta27 spune:
Buna fetelor

, scuze ca nu am mai scris dar la ce dureri am avut numai de stat pe forum nu-mi ardea. Oricum important este ca suntem bine atat eu cat si bebele. Sincer sa va zic referitor la sexul lui nici acum nu stim concret ce este, sta cu funduletul la noi si nu vrea sa ne arate, oricum nu conteaza ;la cate am trassssssssssss.
Am de recuperat din urma vreo 20 de capitole deci am ce face cateva zile
Va pup pe toate, va dorim sanatate multa si bebei cat mai sanatosi
27+
poze_nunta
poze_burtika
Ioana75 spune:
Lavinia
; nu-ti fa girji, nu ai nici o sansa sa te uitam
.
Anto
sa te simti mai bine.Citeste-i povesti bebelinei sa mai stea 4 saptamini
.
Simo
.
Luna
.
Otilia, ce browser de internet folosesti?
Nicoleta, esti mai bine acum?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nicooleta27 spune:
Buna Ioana, acum ma simt binisor, nu pot sa zic ca m-am bucurat de perioada asta de gravida. Multi spun ca scapi de menstruatie dar eu am avut dureri de burta mai tot timpul. Mai nou cei de la scarbici mi-au facut-o, au cotizat la ITM la cel mai mic salariu, imi este si groaza sa merg sa vad
27+
poze_nunta
poze_burtika
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Lavinia; nu-ti fa girji, nu ai nici o sansa sa te uitam
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Cine e Lavinia?

Mada pai iti dai seama ca asa i-am expus faptele, nu de alta ci ca sa-l am la mana.

Alina si Nicoleta va doresc insanatosire grabnica, tineti bebeii acolo cum trebuie.
Oti efectul glow la nume e cum am eu cu rosu unde scrie luna.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin