Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello! Da' sunteti niste harnicutzeee
Daca intru asa rar mi-e c-o sa ma uitati

Ioana si mie imi place Smaranda, foarte sic

Anto felicitari pt cea de-a 33-a sapt Si eu, si eu

Andutzy felicitari pt schimbarea prefixului

Carmena nu m-a plictisit povestea ta, am bagat la cap sa stiu ce ma poate astepta

La noi la Iasi sunt rezerve de cate 2-4 paturi si bebelulsul are si el patutul lui langa tine. Asa ca o voi avea pe printesica langa mine

Dana eu nu am avut experienta ta cu "plici, plici", dar uneori mi se parea ca aud un baldabac prin burtica, ca acum e mare si nu prea mai are loc sa faca baldabac

quote:
Originally posted by karligutza

Dragutza noastra... eu imi amintesc ca de curand s-a discutat si despre pozitia bebelusului in burtica. Cand se intoarce cu capul in jos, daca se mai razgandeste si se intoarce iar, si tot asa... ba chiar a raspuns o colega de odisee ca medicul ei i-a dat exemplul unui caz in care copilasul s-a intors cu o zi intainte sa nasca.

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

Io eram aia care spunea asta Si nici eu nu stiu sa spun exact cu ce impinge pe acolo prin burtik, o mai intreb pe printesica, dar mami e incuiata si nu intelege ce vrea sa imi transmita frumoasa prin noul val de miscari Eu mai faceam niste presupuneri dupa locul in care simt eu ca sughite, dar m-am lasat si de metoda asta, pt ca in aceeasi zi pot simti in locuri diferite (jos, langa buric, pe dreapta, pe stanga ) si mai rad de aia mica pt ca e cam lacoma la inghitit LA, sughite si de 4 ori pe zi

Gata, pun biciul pe sotul meu sa-mi cumpere si mie cirese (din pamant, din iarba verde) si capsune

Ioana eu nu dorm, sunt treaza de la 7, dar ma lupt cu caldurile, l-am "pregatit" (a se intelege "i-am tinut companie si l-am supravegheat in timp ce dadea cu aspiratorul") pe sot de serviciu pana la 9 si dupa papica si alte treburi, am recuperat vreo 13 pagini

Lary mie una imi place mai mult Keita, suna mai... dulce Vad ca asa crede si Simo

Nma la Iasi nu ploua inca, dar parca se mai innoreaza un picut, poate ajunge si la noi. Cred ca ar trebui o sapt de ploi ca sa se racoreasca si la mine in camera

Lia bafta sotului tau

Mada imi place cum gandesti si ce zice cartea aia pe care ai citit-o Cred ca-mi vei fi o sursa de inspiratie

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna multumesc. Eu am renuntat la alaptat la 7 luni pentru ca bb avea 4 dinti si ma mushca rau, n-a vrut sa priceapa cu vorba buna ca nu e bine sa devina carnivora de la virsta aia.
Mada.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Semnez si eu condica azi, dar voi sta mai la umbra ca nu am o zi tocmai buna, contractii si dureri prin toate cele.

Va pup si va urez o zi buna,

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anto - multe macar sa-ti mai indulceasca ziua

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
n-a vrut sa priceapa cu vorba buna ca nu e bine sa devina carnivora de la virsta aia.

Si care e varsta propice sa devina carnivor?

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

si eu la condicutza, fara vesti deosebite.
dimineata de la 8 am avut ore de condus, cu consort cu tot, el primu, ca mai si munceste, io dupa. in viata mea nu mi-a fost rau in masina cum mi-a fost azi. si nu cand conduceam io, ci el. ploua bine de tot, geamurile erau inchise, loganu-scoala n-are AC, si io simteam ca ma prabusesc pe bancheta din spate. degeaba am deshis geamu la mine, degeaba eram iesita jumate afara, pana n-a tras pe dreapta un sfert de ora si m-am dat cu apa pe ochi, nu mi-am revenit. cand m-am mutat io la volan, a-nceput sa ploua cu bulbuci si parca toata circulatia din bucuresti o luase razna: masini foarte multe, soferi extrem de nervosi, semafoare defecte in majoritatea intersectiilor, tramvaie blocate, o fericire. cand am coborat din masina, eram alba ca varu si simteam ca nu ma tin pe picioare...voiam neaparat ceva dulce, ca altfel nu stiu ce se-ntampla! am mancat instant 4 clatite, juma de cozonac si-un mar, am baut juma de kil de apa. parca-s ceva mai refacuta acu, da tot simt o slabiciune si-o moleseala in tot corpu...astept sa se termine tura asta de rufe si ma bag in pat, ca nu mai pot...
ma cam intriga reactiile astea ale organismului meu...sunt cam defazata, ce sa zic?! si ieri m-am trezit la 7, si ieri am avut ore de dimineata, plus ca a fost si cald rau; ieri am facut si piata sanatos, am lucrat 4 ore la calc., iar de la 5 dupa-masa m-am apucat de bucatarit pana la 8 jumate seara; dupa aia am calcat, m-am imbaiat si cred ca am adormit pe la 2 dimineata. si nu mi-a fost rau deloc!!
ce-am patit azi se aseamana, oarecum, cu eternele mele crize de spasmofilie, cu care, insa, nu m-am confruntat pana acum in sarcina.
oricum, o sa-i povestesc si dr. chestia asta, desi stiu ca nu e indicat prea mult calciu, mai ales acum, pe final de sarcina.

va pupez pe toate!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Luna multumesc. Eu am renuntat la alaptat la 7 luni pentru ca bb avea 4 dinti si ma mushca rau, n-a vrut sa priceapa cu vorba buna ca nu e bine sa devina carnivora de la virsta aia.

Fara glume d'astea ca-i scot dintii!

Mada nasol cu motorizata. Si eu vreau una noua cat mai curand si chair aseara ii spuneam sotului "vezi, o fata de pe site a primit de ziua ei patru roti si volan, iar tu mi-ai luat bicicleta anu' trecut si parfumuri anu' asta, pai e frumos?" A zis ca vea sa-l cunoasca si el pe sotul tau sa-l alerge nitel ca strica levalul de cerere si oferta pe piata zilei de nastere.

Jadi ma bucur ca ti-au placut pozicile si familia traznita. Si ma mai bucur si de vestile bune despre flacaul din burta care da emotii mamei.

Apropos care ati vazut pozicile, ati vazut hidrobicicleta cu tobogan? Mama ce super era, imi curgeau balele sa ma dau si eu dar nu aveam cum ca ara burta mare si mi-a fost frica pt cucoana din burta. Dar data viitoare ma dau promit.

Anto imi pare rau ca nu te simti bine, pupaturi multe de la mine.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor am si eu o intrebare mai altfel legat de forum . Ce inseamna "efectul GLOW la numele tau de utilizator" ???

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vin cu vesti despre Alina.a, un mesaj primit aseara:
"Prima zi buna fara reanimare, fara perfuzii, fara contractii dureroase. Numai pat si medicamente. Va pup pe toate cu mult dor."

Mergi la inceput