Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:
Ups, mi-a disparut efectul! Cine mi-a luat glow-ul de la nume?
Si eu tot mozzila, nu se vede pe asta? Ca aseara de acasa se vedea?
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Simo78 spune:
Otilia nu la semnatura ma refeream, ci acolo unde iti apare numele si dedesbut ai "membru junior" si stelutele
Alina
si inca o
pentru Elisa
Nicoleta ma bucur ca esti bine, nu te mai stresa cu aia de la serviciu.
Simona
29+
Matei Hisham
andicu spune:
Vreau si eu sa rog una din fetele care modifica listuta de burtici sa o treaca pe Thea_m care are gemeni , cu baietel si fetita! are si ea deja 26 sapt. si naste cu dr Moisa, la Giulesti; abia azi am aflat ce o sa aiba (s-a intalnit cu una din fetele de la FIV care a si scris la subiect). Se pare ca nu mai merge la servici iar acasa nu are internet, de aceea nu a mai scris deloc.
Andicu
33+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
otim spune:
quote:
Originally posted by andicu
Vreau si eu sa rog una din fetele care modifica listuta de burtici sa o treaca pe Thea_m care are gemeni , cu baietel si fetita! are si ea deja 26 sapt. si naste cu dr Moisa, la Giulesti; abia azi am aflat ce o sa aiba (s-a intalnit cu una din fetele de la FIV care a si scris la subiect). Se pare ca nu mai merge la servici iar acasa nu are internet, de aceea nu a mai scris deloc.
Andicu33+
Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
WUAW ce frumos , felicitari pentru Thea_m si baietel si fetita ... doi dintr-o lovitura ....
multe pentru ea si pentru taticul care a stiut ce sa "planteze "Otilia
inceput 29+
Laurentiu
orchis spune:
lia ce mica e lumea!! iti trimit un pm pt amanunte
bazuca la fel patesc si eu! sunt tare ametita mai toata ziua. Dr. mi-a spus ca e ok cand s-a uitat pe analizele mele insa eu stiu ca e anemie indusa de sarcina. Sideremia (Fe) mi-a iesit in limite normale insa pentru a depista valorile reale am inteles ca se fac si alte analize (nu stiu sa dau amanunte)
Pupici
orchis
30+ 
brazuca25 spune:
Eu am suferit de anemie feripriva cativa ani, dar inainte de a ramane insarcinata am facut analize si eram ok. Nici in sarcina fierul nu a iesit rau deloc. E spre limita de jos, dar e ok. Abia astept sa vad rezultatele analizelor sa vedem cum este acum pt ca starile le cam recunosc.
Ieri m-a si enervat medicul de familie ca mi-a spus ca sutn singura gravida pe care o are care nu ia nici un supliment. I-am spus ca nu e cazul si cik trebuia sa iau preventiv. Acum stau si eu si ma gandesc...daca pana acum analizele au fost ok, iar bebe este deja mai mare cu 2 sapt decat varsta ecografica si nu are nici o problema, ce rost avea sa iau vitamine???
30+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Ioana75 spune:
Luna, iti vad glow-ul cu IE. Eu in mod normal folosesc Opera si nu se vede nici un glow.
Otilia, tu sigur ti-ai cumparat glow, pentru ca e foarte "tare", sare in ochi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Felicitari Thea, wow pereche dintr-o lovitura, visul meu de-o viata!
Ioana mersi, deci nu se vede cu mozzila.
Mie mi-e somn dar sunt la serviciu. Si mai am si treaba dar nu o fac, m-am gandit.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
otim spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Luna, iti vad glow-ul cu IE. Eu in mod normal folosesc Opera si nu se vede nici un glow.
Otilia, tu sigur ti-ai cumparat glow, pentru ca e foarte "tare", sare in ochi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Da , e adevarat ca mi-am " cumparat " GLOW dar nu vad nici o modificare , dar am vorbit cu un coleg care are internet explorer ca browser si am sa verific acolo . Numele , stelutele se vad la mine exact ca si brazuca25 . Oricum multumesc ca m-ati lamurit macar ce dorea sa fie .

Otilia
inceput 29+
Laurentiu
stefania_97 spune:
Buna fetelor si burticilor,
Vroiam doar sa va salut si desi nu scriu prea mult va citesc mai mereu.
Noi suntem bine, ni s-a facut rau de 2 ori in autobuz dar am avut noroc si nu am lesinat cum fac de obicei. Odata de la un parfum mai puternic si odata de la aerul inchis din autobuz. Feriti-va de mirosuri puternice.
Felicitari celor care au aflat sau au confirmat sexul bebelusilor.
Felicitari primei noastre membre care si-a strans copilasul in brate.

Nu munciti prea mult.
Cu kg stam bine avem 12 in plus.
Va pupam si aveti grija de burtici

stefania sapt.29 & Catarina 
http://salexandre.blogspot.com/