Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

am si eu un pic de timp sa intru.
ANTOsa treaca toate.
BRAZUCA,SANATATE MULTA,si eu mai patesc uneori asa si cred ca e de la fier.
NICOLETA27
am vazut si eu pozele de la intalnire,tare frumoase toate...
GABIARAMA,felicitari pentru iedul trei,sa fie sanatos si sa ai laptic pentru el...
ILENUTZA,am admirat baiat frumos pe YM.,spuneai tu ceva cand ii faci ritualul de culcare ca il dai cu crema,cu ce anume?
si glicerina pentru dinti,e glicerina normala din farmacie?ii place gustul?
E cvam tarziu pentru parerea mea,dar la SIMO imi place mai mult HISHAM,si la LARY,mai mult KEITA...PAREA MEA...
VA PUPIK PE TOATE,SI VA DORESC O ZI BUNA.
SI mai stie cineva de ce nu mai intra joujou?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Gata m-am lamurit si vazut efectul de GLOW ( pe internet explorer ) , pe mozilla nu se vede deloc . Ma intreb ce ati zis voi cand ati vazut atata glow ca eu una m-am speriat , cert si sigur , dar mai adun puncte sa-l schimb .

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

[/quote]

Apropos care ati vazut pozicile, ati vazut hidrobicicleta cu tobogan? Mama ce super era, imi curgeau balele sa ma dau si eu dar nu aveam cum ca ara burta mare si mi-a fost frica pt cucoana din burta. Dar data viitoare ma dau promit.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
[/quote]

luna, alex mi-a spus ca anul acesta vrea sa-l duc si pe el acolo. de parca eu una nu asi vrea.

anto sa te simti mai bine

nicoleta bine ai revenit

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nma ma gandesc ca probabil exista in Romania la mare. Ca si eu e prima oara cand le vad.

Pupici lui Alex si spune-i ca-l duci la anu' sa participe si noul venit la distractie.

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

Moama ce harnicutze!

sa stiti ca si eu sunt: am fost de dim. cand ploua cu galeata in Billa si am facut ceva cump. si acum am mancarurile pe foc- orezul cu legume- reteta de aici si carne, am facut si un chec cu ton si vreau sa mai fac si o praji dr. oetker, asta ca sa imi scot parleala ca de cand e Victor plecat nu am gatit nimic.

Ref. la bilutzele de polistiren vineri cred ca o sa le cumpar!Io o sa iau cam un kg, sa fie!

Oana eu il dau cu crema nivea pt bb pe tot corpul o data la 2 zile.In rest il dau pe fata, gat, maini si la popou!Iar cu glicerina-e simpla, luata de la farm. iar lui ii place ca il spal cu ea de la 4 luni cand i-au dat dintii si ii place, mai ales ca scartzaie pe periutza!daca stii zi-mi si mie cat material trebuie pentru perna!

SamurayLady la noi in Buc ar fi o adevarata. aventura sa mergi cu bicla si un copil in spate!Prin gazele astea si cu strazile astea pline de gropi!Si nici nu am vazut pe la noi scaune dinalea pt copii.Eu am vazut prima data in Germania ce mult fol. mamicile biclele pt carat copii de colo-colo.Dar la noi ...

Vroiam sa mai spun ceva dar ma duc la bucatarie!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ilenutza - cand esti gata sa ne anunti ca venim la masa ( si fara sa ne inviti )

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna fetele,

Am si eu o intrebare la fetele care sunt la al doilea bebe. Cu ce spalati hainutele lui bebe? Am auzit ca trebuie spalate de mana, nu la masina si cu dero special cum ar fi Dermoline ( care se gaseste numai la Sensiblu ) . De ce nu pot fi spalate la masina si cu Ariel?

Eles 32 +

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eles eu spal cu Surecare, un detergent pentru piele sensibila englezesc si le spal la masina ca doar nu sunt in epoca de piatra sa le frec la rau . Si le calc de le ia mama gaia!
Alte mamici spala direct cu detergent normal si acum depinde totul de sensibilitatea copilului! Poate sa fie OK poate sa faca mici iritatii.
Dupa 6 luni, eu am trecut pe persil normal si apoi pe cel cu silan.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Poftiti, poftiti!!

Eu nu am fol. detergent normal numa' ca le-am clatit de 2 ori.I-ar de calcat, primele luni, ca pe urma m-am lasat de sportul asta!

Numai ca lucrurile lui le-am spalat separat si erau putine asa ca se f*** masina si a trebuit sa o reparam.- trebuie sa pui un min. de kg de rufe.
Acu' la bb 2 o sa pun un cearceaf, doua sa protejeaz masina!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ilenutza eu astept masa prin feedex!

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput