Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

quote:
Originally posted by ancadragoman

Mersi mult asa o sa fac.
Salariu a ramas acelasi?

anca 15+ Mariapoze

da, salariul ramane nemodificat
ai grija de tine si de bb . stau la dispozitie oricand
Aylin, 27+ pozici;atat de mari suntem

Buna fetelor. Apropo de program redus, salariu etc. In ce fel de companii lucrati (nu numele, specificul...); e conducere autohtona, mixta sau straina? Daca imi amintesc bine parca tu aylin erai norocoasa care primea o data la 3 luni, salariul dublu. Se mentine asa si pe perioada asta cu program redus? or acum nu mai lucrezi... super misto cu salariul dublu. Banuiesc ca esti intr-o functie de conducere. Chiar sunt curioasa ce meserii au mamicile de iul-aug. Am observat multe profesoare pe aici (chiar 2 de limba romana) si contabile. Asa e? Eu una sunt economista si lucrez in dep.vanzari al unei banci (editez: intr-o mica fonctie de conducere ). Voi? ca tot e sezonul cu sondaje

Pupici!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karligutza, iti satisfac curiozitatea...mi-s psiholog dar nu practic, am un mic pet-shop deschis inainte sa-l nasc pe Dragos.
Multumita??

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bre madam hook sa-ti zic sincer eu le fac pe toate.

E primul meu job in Uk (si pana peste vreo 3 ani ramane singurul avut) si am zis ca fac orice numai sa-mi folosesc creieru' ca sa nu moara neuronul ramas singur pe intuneric. Asa ca lucrez la o firma care instaleaza topuri de bucatarie (blaturi de bar etc) din granit, fac conta primara, comenzi, programari, PR, secretariat, plati cum spuneam cam tot ce tine de office. Sefu al mare e tot la mana mea ca eu ii organizez diary-ul si daca ma supara il alerg prin Londra de nu il mai vaz o luna. Acu' plange dupa mine (ca stii cum suntem noi din est, vrem sa dovedim ca suntem mai buni si le facem pe toate) ca a adus trei fete sa ma inlocuiasca si nici una nu prea poate, nu ca ma dau fudula dar e f mult mult de facut insa in general eu ma organizez bine. Adica spre sfarsitul sapt si lunii de obicei trag la jug. Deci cam asta fac.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Alina.a., ma bucur ca esti mai bine.Luna, o sa pun linkul mai tarziu ca acum mi-e lene.Irinusha, col deschis, dilatatie 1 cm, dar cica mai sta acolo chiar si o saptamana; mai vedem

Mergi la inceput

thanks... ... psihologia imi place si mie; mi-ar fi placut sa o studiez vreo 4 ani, dar n-am apucat inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

karligutza - eu ..... tehnician transport ... deci ma ocup mai exact un fel de contabilitate primara + evidenta reparatii la .... camioane .... (daca va vina sa credeti ) si 7 ani am lucrat la service auto .... asta ca sa va faceti o idee cam cu ce ma ocup eu

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Irinusha, Alina (Anya20) este doctor pediatru. Deci stia ea ce zice. Multumim Anya20 pentru ca esti asa de draguta cu noi.
Luna1 eu sunt din Wichita, Kansas. Este un oras mic (500 mii loc), din punctul meu de vedere este un loc ideal de a creste copii. Violenta e destul de scazuta comparativ cu alte orase, oameni sunt prietenosi, casele sunt foarte ieftine (comparativ to UK). Sunt foarte multumita de acest orasel. Daca vreti sa va mutati in US, hai aici.
Samurai-lady, ii tare dragut numele pe care l-ai ales. Vai, ma gandesc ca daca incerc sa merg pe bicicleta o sa cad. Abea merg in picioare.
Fetelor eu daca stau pe scaun un timp abea ma pot ridica. Patiti si voi asa?

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si eu tot de toate mi-s.

Biochimist ar trebui, dar am mai fost si vanzatoare (faceam si contabilitate primara, comenzi...), secretara (si tot ce tine de office vb Lunei), om de cadastru (actele alea legate de case, terenuri, contracte.....). Ce mai! mega-calificata lu` peste

Acu`s DUAMNA, adica shad acasa si clocesc plus menaj, gatit (pentru ca-mi place)....

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Bre madam hook sa-ti zic sincer eu le fac pe toate.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

bai bre' madam mamica de stelute... m-ai omorat.
imi place cum ai inceput si nu m-am abtinut sa iti dau quote pana sa citesc urmatorul tau fragment... deci ma intorc... am vrut sa vezi cam cum am reactionat... cam cat de rapid! is tare rapida, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

In ce fel de companii lucrati (nu numele, specificul...); e conducere autohtona, mixta sau straina? Daca imi amintesc bine parca tu aylin erai norocoasa care primea o data la 3 luni, salariul dublu. Se mentine asa si pe perioada asta cu program redus? or acum nu mai lucrezi... super misto cu salariul dublu. Banuiesc ca esti intr-o functie de conducere. Chiar sunt curioasa ce meserii au mamicile de iul-aug. Am observat multe profesoare pe aici (chiar 2 de limba romana) si contabile. Asa e? Eu una sunt economista si lucrez in dep.vanzari al unei banci (editez: intr-o mica fonctie de conducere ). Voi? ca tot e sezonul cu sondaje

Eu lucrez intr-o tipografie romano-engleza si sunt director de vanzari & marketing. La mine ai nimerit-o cu functia de conducere :))
Pupici!

Pupici! [/size=2]

[/quote]

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 29

Mergi la inceput