se constipa des

nu mai stiu ce sa ii fac.. ii dau sa manance supa fara paine, prune sau compot de prune uscate nu vrea,, ii dau cereale..
dar tot se constipa
mananca pufuleti. biscuiti
si laptele nu ii lipseste de la aproape nici o masa. are 2 ani jumate da tot bea lapte praf milumil
nu vrea saa i/l schimb
sa fie asta de vina? desi i/l fac slabutz
nu a mai facut kk de 4 zile. nu emprima data cand i se intampla asta. si apoi ii e frca sa faca . zice ca il doare
am fost la dr.. cica n/are nimic
doar sa ii dau supe, prune uscate, spanac..
voi ce ma sfatuiti?
Raspunsuri

miria_cristina spune:
Si eu am patit la fel cu Damiana si de cand ii dau in fiecare dimineata o lingurita de miere pe stomacelul gol a inceput sa faca si de 2 ori pe zi, in functie de cat mananca.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

aidaciolac spune:
Oof!Stiu prin ce treci!
Cand am avut probleme , medicul a spus: o lingurita de miere pe stomacul gol dimineata sau cereale sau 1 activia pe zi (nu zambi ca la unii chiar functioneaza) sau o ciorbita mai grasa de porc (Emma manca doar zeama cu paine - la ea asta a mers).
Oricum sa ai grija sa nu fisureze funduletu ca se vindeca cam greu si este cam dureros!Intreaba medicul de Lactuloza pentru cazurile de urgenta si cat timp poate sa stea fara sa aibe scaun.
Sanatate si sa cresteti mari!
Aida - mama de pisica mica.

principe spune:
papaia si banane copte bine,multe liquide,supe sucuri de pere,portocale,sfecla rosie.iaurturi cu fructe
noua nutritionistul nea zica ca atunci cind este constipat tare sa nu dam cereale de oricare ,orz si ovaz da,dar nu griu, si el pote constipa.
monica mami de print

april spune:
taratze...in iaurtzel, lapte,....la noi a functionat insa pe moment.
Depinde si cati ani are.
Daca dr zice ca u are nimic poate e ceva trecator si cu modificarea alimentatiei se rezolva.

roxanaz spune:
nu cereale, nu paine, nu pufuleti/biscuiti. tarate cum au zis fetele sau musli din cel integral, kiwi, capsuni ca tot e sezonul lor, miere pe stomacul gol.
Roxana

26-kara spune:
sar.na de sfaturi
a facut. de 2 ori
s.a vaitat toata ziua ca il doare burticuta si il doare la funduletz si cerea pupici ca e bolnav
dupa..nu mai putea de fericire.. m/a lasat sa ii dau cu bepanthen
i/a dat miere pe stomacul gol.. si le/am multumit albinutelor pentru bunatatea de miere
si i/am dat curmale
si spanac
functioneaza .. sar.na de sfaturi
bag la cap..

madau spune:
Miruna mea e predispusa la constipatie de cand era bb mic..se pare ca ma mosteneste pe mine, insa acum o dreg asa:
- nu-i mai dau morcovi fierti sa pape
- nu paine, cereale mai rarutz..eventual ii iau din alea cu musli de la Milupa ca-s foarte bune
- o linguritza de miere pe stomacul gol
- multe lichide, suc, ceai, apa
Vad ca s-a reglat de cateva luni bune, are scaun in fiecare zi. Bafta!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare

luciana12 spune:
miere de TEI in laptic, dulcopic (5 pic. seara), smantana si putina stevie fiarta in piureutul cu carnita.

dddd spune:
Sucuri de fructe( mere, pere,prune, portocale) si fructe cat mai multe.
Cereale.
Ciorbite cu multe legume.
Piure de cartofi.