se constipa des
Raspunsuri - Pagina 2
aime spune:
Si noi ne-am luptat cu problema asta cand am incercat sa trecem de pe Nestle junior pe lapte UHT. A aparut constipatia si chiar daca ne-am intors la Nestle facea greu si la cateva zile. Ne-am chinuit asa cu fel de fel de combinatii explozive (lactuloza, duphalac, prune cu iaurt si sucuri, etc), nik...Acum la 2 ani jumate am trecut (iar)pe lapte de alimentara, dar i-am dat Zuzu 3.5% grasime si lucrurile au intrat cat de cat in normal...adica face o data la 2 zile, ceea ce e nemaipomenit. Am observat (ptr ca am studiat intens ce-i cu laptele asta integral, UHT si cum mai e acum) si-am descoperit ca Zuzu are in compozitie trecut 4% lactoza, si nu stiu daca lactoza asta e panaceul "durerilor" copilului meu. Cert e ca pe noi ne-a ajutat si suntem ok, dupa 6-7 luni de chin.
aime
emushi spune:
aha! noi suntem de aproape 2 sapt pe lapte de muuuu, si am inceput sa ne constipam (nu mereu, dar a facut si la 3 zile...si in general e mai tare decat de obicei), chiar vroiam sa intreb daca au mai patit-o si altii...
o sa incerc si eu cu Zuzu...
in general la noi mergea bine cu portocala - daca prevedeam o constipatie, papa o portocala si avea scaun pana seara...a mea n-a prea avut probleme, doar ocazional, ca e mare consumatoare de iaurt. si miere. si fructe cat cuprinde....
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
casie spune:
offfff, ce problema. si noi ne-am chinuit vreo 2 ani . problema ne-a aparut pe la 4 anisori. acum avem 6
cel mai trist este ca dupa ce am trecut pe la vreo 2 medici si mi-au recomandat fel de fel de medicamente fara sa ma intrebe nimeni "doamna, ce dai copilului asta sa manance???". si ce sa va spun baietelului meu ii placea la nebunie salamul uscat. si eu ii dadeam fara sa-mi dau seama ce rau ii fac. cum de obicei fructe nu prea mananca, va dati seama.
acum suntem bine, dar tot cu ajutorul sfaturilor altor mamici. si cand avem probleme, la noi merge f. bine TEDI[b]. [b]. tot timpul avem prin preajma o sticluta de suc de morcovi tedi. si in combinatie cu un iaurt, face minuni. asta ca solutie de urgenta. multa sanatate .
madau spune:
A mea nu poate sa bea deloc lapte de muuuuuu..din cauza ca se constipa imediat. Am incercat toate tipurile de lapte de pe piata, apoi am revenit la formula.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
aime spune:
Madau, incearca putin mai tarziu cu laptele de muuu. Eu prima incercare (esec total, constipatie nasoala si tot asa am incercat tot ce era pe piata) am incercat-o pe la 1 ani si 7 luni, apoi am trecut iar pe formula si abia la 2 ani jumate am reluat incercarea, timp in care mai mereu mi-a fost cu probleme. POate n-am spus, dar pana la lapticu de muuu, el n-a avut probleme niciodata.
Din ce-am citit si-mi aduc aminte de prin facultate, UHT-ul si pasteurizarea lasa laptele fara "bacterii" care ar da fermentatia normala...si de aici problemele...
aime
emushi spune:
poi si sa-i dau lapte nefiert????
mooor! am trecut la regim fara orez, morcovi, fainoase, banane...cu supliment de iaurt, activia cu musli, suc de caise, miere...
daca si maine face tot gloante o trec si eu inapoi pe formula...ce naiba, doar n-o sa-mi omor copilu'!
pana acum avea scaun moale, s-a intamplat de cateva ori sa faca la 3 zile, da' TOT moale, nu stiu cum de...de 2 sapt papam lapte de muuuu (fara intentie...am uitat sa cumpar, a inchis farmacia in fata mea si singura cutie din supermarket era expirat...ne-a mers bine pe moment!), primele zile a fost bine, pe urma cam tare, acum de 3 zie tipa ca din gura de sarpe, avea un kk-loi de n-avea loc sa iasa, am plans cu totii pe langa oala, credeam ca ajungem la clisma! (e drept ca n-am tinut deloc regim inainte, ea obisnuita sa pape banana in fiecare zi etc.)
sper sa treaca
daca nu, ii dau formula pana intra la facultate, numa' sa nu mai trecem prin chinul asta!
emushi spune:
26-kara, nu da vina pe milumil...pe noi asta cred ca ne-a salvat pana acum...(daca tot veni vb, nu i-l fa mai slab decat trebuie, ca are in compozitie fibre care ajuta la formarea kk!)
(noi am baut milumil 2 pana acum, ca 3-ul era prea aromat si mi-era frica ca n-o sa accepte laptele de vaca...ufff...mai bine nu-l accepta!)