La France (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Otilia, imi pare rau de patania cu ecranul, nici io nu prea am grija de facturi desi ar trebui.
Ma bucur insa ca adelita vorbeste si merge la gradi. Nu indraznesc sa zic nimic de desuurile sexy ca nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta!

aurelia, hihihi, recunosc perfect personajul de pe plaja, am intalnit si io d'astia. Insa ce e mai grav e ca io nici macar nu m-am asteptat ca oamenii sa se schimbe dar imi dau seama acu' ca ai dreptate, ar trebui sa avem pretentii mai mari dupa atata vreme de 'libertate'.

marox, uite acilea cateva impresii de calatorie, o sa mai completez cand am timp

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, nu incerc sa te perii dar daca nici tu nu ai talent literar...atunci cine? Notele tale de calatorie sint exact ceea ce-mi doream sa citesc, o relatare la cald, cu mici detalii, observatii pertinente si sincere care fac tot sarmul povestirii. Astept continuarea...
In paranteza fie spus si eu am aceeasi curiozitate si interes de a vizita mai intii orase si pe urma peisaje salbatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Doruletz, merci pt.dimineata aceasta placuta ce am petrecut-o prin ochii tai la NY. pt. blog-ul tau!

O zi placuta tuturor!

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

dorulet
pot si eu sa citesc impresiile tale de calatorie?

mamica fericita de baiat mare !!!

Mergi la inceput

OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
am primit mail de la laredoute, o sa-mi aduca patul acasa dar... peste 7 saptamani!!

marox, delphin, merci de incurajari

aurelia, ai gasit adresa? uite aici

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Poate ajuta pe careva dintre voi,

http://myjob.kappa.ro/locuri-de-munca/150570/asistent-comercial-franta.html

Mergi la inceput

Neata,
Dorulet i-ti multumesc pentru micul dejun de astazi cu parfum de New -York,pentru tot ceia ce am simtit si am ascultat in aceasta dimineata.............
Nu stiu sa-ti spun mai mult..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ce bine e "in gasca" la NY!

Dorulet-ghinion, dar lasa ca vine patu' si-l pedepseste ea, Alexandra, pentru intarziere.....

Aurelia -era cat pe ce sa te trezesti cu un plic de cheag la posta, din nefericire nici macar nu stiu pe unde l-am ratacit ( in Romania)....

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Ana esti fenomenala!
Cind oi gasi cheagul pastreaza-l sa-l aduci personal ,sincer mi-ar suride sa vii sa faci brinza la mine prin una din vacantele copiilor ,te anunt din timp cind i-mi mai pun restul de concediu pe care il mai am de luat ,poate,poate cine stie.............s-o nimeri si cu ale voastre..............

Mergi la inceput