Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, voi aveti 2 evenimente pe 1acum am citit din intamplare la un sub
andreapabia asteptn-ai mai fost la mine de cand era maria in burtika

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA acum stiind ca te atrage ideea unui party la domiciliu, ma ofer eu gazda si-asa nu ati fost niciodata pe la noi si ne-ar face placere...lista e deschisa fetelor, cine mai doreste , cine mai pofteste....insa dupa-masa daca se poate ca dim chiar mi-ar placea sa mergem la zoo!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP suna bine si in Herastrau!!! insa balanta inclina mai mult dim la Zoo! sincer si eu imi doresc ca nu am fost la cea din Bucuresti pana acum

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Nici Daria nu a facut inca vaccinul si nici nu ne-a chemat. Am sa sun eu sa vad pe cand ne programeaza.
Ref la comportamentul parintilor pot sa spun ca am asistat in parc la o faza: un baiat de vreo 5 ani se batea cu alt baiat iar taicasu( al batausului) statea pe banca si ii tot spunea"fereste, da-i si tu, nu te lasa ) pana la urma s-a dus o mamica sa ii desparta ca respectivul "tata" era foarte incantat ca fiisu stie sa se bata. Vreau sa va spun ca acel om este MEDIC DE FAMILIE deci nu e un om needucat.
Eu una cand merg in parc, daca fetele mele vor ceva de la alti copii si nu primesc (bici, carut, o jucarie in general) imi iau copii si plec ca sa nu sufere nici unii nici altii. Nu imi place sa starnesc plansete.
Inca o faza: eram tot in parc, marti dupa amiaza si o fetita (6 ani) era cu rolele si la o treapta s-a impiedicat si a cazut. a venit mama ei si a inceput de fata cu parinti si copii sa ii spuna: "ba da tu esti proasta rau, pai nu ai frane? cum poti fi asa tampita? etc"
Mi-a fost mila de fetita, iar mama .....
Deci sunt oameni si oameni pe lumea asta, mai nasol e ca unii dintre ei sunt parinti si le influenteaza viata copilasilor.
Va pupam in graba ca sunt la servici.
Am pus cateva poze cu fetele
http://good-times.webshots.com/album/558940886SDiugS

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Carmen, ai niste fetite frumoase foc, nu le mai vazusem de multa vreme .

Din pacate asa e, unii parinti au un vocabular ceva de groaza...

Andreea, salutari , bine ca reusesti sa mai bagi cate un ochi prin zona! Cum e la noul servici? Iti place?

Try, sa stapaniti sanatosi masinuta si sa va duca la plimbare sanatosi!

Maine seara ii trimit pe Bianca si pe al ei tata la film, Shreck 3, sper sa-i placa , e prima oara cand merge la cinematograf. Duminica ma batea gandul de un mers la circ (tot numai cu ea, Mihnea nu cred ca are stare, ce ziceti?) Cat despre 1 Iunie, de obicei la chestiile organizate prin parcuri e asa un balamuc, personal prefer sa evit.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fetele mare bucurie mare!!!! AM LUAT BILETELE LA MARE
sunt asa de fericita ca am rezolvat si problema asta! am luat pe data de 6 august la TOMIS in MAMAIA AIME SI MULTUMESC PT PONT
am vorbit si cu pediatra si ne-a zis ca pe la jumatea lunii iunie sunt programati ei la vaccin
azi sunt asa bucuroasa ca nu mai am chef de servici. abia astept sa ajung la copii sa le spun, bianca deja stie ca daca vom merge la mare "cumpala mami colac loz a bibi si abastu a dudol" are deja bine conturata chestia cu culorile: stie ca ale ei trebuie sa fie "loz" si ale lui tudor "abaste"

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CARMEN - Ai niste fete tare scumpe! Sa-ti traiasca!

Imi place tare mult pozele cu ele in masinuta galbena.

Iar camera lor este haios vopsita. Si eu vroiam pentru Damiana roz-lila, dar pentru ca am o mobila care nu s-ar fi incadrat cu culoarea respectiva am facut-o portocalie.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,da..mai reusesc,dar asa..mai cu 'frana'.Ei..despre noul servici..e mult de spu.E OK in principiu.unele mai bune ca la vechiul servici,altele mai rele..asta e,in timp ma voi obisnui.
Onitza,eu am tot fost la Zoo..asa ca probabil aleg Herastrau,sambata insa pe 2 Iunie,ca pe 1 lucrez...sau poate pe seara ne vedem undeva pe 1 si pe 2 fug la roata
Ad_rianna,felicitari..cand plecati la mare?
Eu anul asta SPER sa pot sa plec la mare...ca e mai greu cu concediu cand abia te angajezi..sper sa 'fug' macar 1 saptamana.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by andreap

Ad_rianna,felicitari..cand plecati la mare?
Eu anul asta SPER sa pot sa plec la mare...ca e mai greu cu concediu cand abia te angajezi..sper sa 'fug' macar 1 saptamana.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Pai din 6 august avem biletele. sa vad cum facem ca as trece si prin bucuresti inainte...am luat doar 6 zile dar sper sa avem posibilitatea sa prelungim ca nu-mi place ca plecam la un asa drum lung pt doar 6 zile. deja numar zilele pana atunci

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gata,am copil vaccinat! Abia astept sa merg acasa la puiul meu drag! Barbata-miu cica voia sa o bata pe asistenta ca i-a infipt acul prea tare.

Am vorbit si cu Aime,erau inca in sala de asteptare cu emotiile aferente. Speram ca vor scapa si ei cu bine.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput