Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
onitza
, din gazda am ajuns invitata
pana la urma unde-o fi macar sa ne vedem oricum putem sa ne vedem si la tine si la mine
2 intalniri nu strica![]()
eu una nu ma mai bag sa merg asa departe cu masina(spre ex zoo) cu astia mici(noi nu aveam AC)la masina asta de aici si e jale pe caldurile astea
azi am fost putin plecati in orash, s-a nimerit si la o ora de varf
si au necesitat schimbare
, plus in plin centru al bucurestiului a apucat-o pe ruxi pipi...nu va zic cum in 2 sec. de pe banda 3 am ajuns pe banda 1 sa nu se pisuleze pe ea
ca zicea nu tzine sica(adica nu mai pot sa tin pasarica)![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
carmen spune:
Roserb multumim de apreciere 
Miria nu e camera fetelor mele, Ana era in vizita la verisoara ei dar intr-adevar este foarte frumoasa camera. Vor avea si fetele mele camera frumoasa dar nu stim cand inca
, mai dureaza.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
try spune:
Carmen, ai fete mari, gata. Daria e o scumpa, are o fatzuca foarte hotarata. Stie ce vrea, nu se-ncurca.
Adriana, felicitari pt. bilete ca stiu ca-ti doreai tare mult.
Andreap, stii cum e, nu gasesti tot ce-i bun la un singur servici. Putin probabil. Peste tot sunt plusuri si minusuri.
Roserb, ultima serie de poze sunt puse de tati pe site, de-aia apare masina pe-acolo. Ca orice barbat e mandru de masina lui, "autobuz" cum ii spunem noi. Dar dincolo de toate a fost o necesitate. Noi tot timpul o sa avem pe cineva aici pentru copii (pe mama sau tata sau amandoi), asa ca masina mica nu mai era suficienta. Cu doua scaunele de masina pe bancheta din spate nu mai incape nimeni decat un tzar de om, si eu de-abia aveam loc intre scaunele cand plangea adrian si trebuia sa stau in spate cu ei. Asa ca a trebuit sa luam masina cu 7 locuri ca sa nu fim nevoiti sa-i lasam pe ai mei mereu acasa oriunde plecam. Si e inumam sa-i lasi acasa mereu cand e de plecat in weekenduri si la petreceri caci asta e singura lor bucurie pe-aici, sa se mai intalneasca cu alti parinti ai prietenilor nostri. In rest, nu inteleg limba, nu tv, nu ziare, nu o vecina cu care sa mai schimbi o vorba. E destul de dificil pt. bunici pe-aici. Cateva luni nu-i mare lucru, dar cand e vorba de-un an de zile... nu mai e asa usor.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
MONICA IERTAREEEE!!!
nu a fost frumos din partea mea sa ma ofer gazda , dupa ce ai facut-o tu!!! incerc sa repar gafa!!! deci, ramane la tine???? 

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitzaaaaaaa...
departe de mine vreun gand de suparare...ba chiar eu ma simtisem aiurea ca am zis eu ca sunt gazda pe 1...tocmai de-aia am spus ca facem 2 intalneli in zile diferite![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Carmen, ai doua fete una mai frumoasa ca cealalta, mi-a placut poza de aici, sunteti la o nunta si a treia fetita este verisoara lor. Deja le vad mari cu baietii fluierand dupa ele
. Mi-a placut tare mult si pijamalele lor cu maneca scurta.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Fetelor, am o mare problema cu sotul meu!![]()
Ii tot cumpara dulce fetei. Cat dule se da unui copil atat de mic pe zi? Ca eu tot incerc sa evit sa-i dau, dar nu prea pot de el.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ochi_verzi spune:
'neata!
Va invit la o cafea.Eu o beau mai tarziu, ca am dormit mai mult...eram tare obosita.
miria, si Diana mananca dulciuri, dar nu foarte multe.Sunt zile in care nu vrea, dar cand vrea mananca cam un ou Kinder sau un Kinder cu cereale, alta data mananca caramele(cam 4 bucati), acadea, acuma de cand e cald se mai adauga si cate o inghetata.
De exemplu, ieri a mancat o cupa de inghetata(nu toata) si un Kinder cu cereale........
Carmen, am vazut si noi pozele...ai doua fetite tare frumoase. Si mie imi place tot poza care-i place Otiliei.
La noi a tras ieri o ploaie cu gheata, apoi a iesit soarele, dar acuma e tare ud pe jos.Sigur a plouat si azi noapte......
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
bits spune:
Try sa stapaniti masina sanatosi si sa o conduceti in siguranta!mi-a fost tare draga poza in care Adrian face nani.Alex e un flacau in toata cinstea
pozele Ancai nu le-am putut vedea![]()
fetele faza e ca Amon era cu mama si cu nasa,eu eram fugarita de Ken.mama are cataracta si nu vede bine cu un ochi,iar baietelul nasei s-a repezit dintr-o data la copil,l-a muscat(mama nu si-a dat seama)Amon a inceput sa planga iar nasa l-a luat in brate ca sa-l linisteasca.mie nu mi-a spus nimic,iar ca sa nu descopar i-a pus paturica pe picioare.abia acasa am descoperit muscatura.am sunat-o pe mama si mi-a confirmat ca nu s-a apropiat nimeni altcineva de carut.pe Ken l-a muscat de nu stiu cate ori si acesta la randul lui s-a aparat in acelasi mod muscandu-l si cand nu eram eu pe faza l-a facut pe Ken rautacios.Ken de la 1,6 ani nu a mai muscat pe nimeni(ii impingea pe copii dar nu ii muscat)pana sa fie muscat si cand i-am spus nasei a spus ca al ei copil nu musca,asta mi-a pus capac
.
na ca-mi spun si eu oful la voi![]()
bits spune:
Miria aceeasi problema o am eu cu ai mei.vin in fiecare zi la noi si tot ii aduc bomboane,ciocolata si jeleuri.le-am spus frumos sa mi le dea mie caci numai eu stiu cand trebuie sa pape,asa ca le strang si primeste doar 2 bobo ,1 jeleu iar cioco deloc.dupa ce le papa obligat fortzat trebuie sa se spele pe dintisoari.discuta frumos cu sotul si spune-i ca nu-l va iubi mai mult daca ii da dulciuri pe ascuns Damianei.sa se gandeasca la sanatatea ei inainte de toate!