Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS offfff...posibil mamica sa fi intrat in panica si sa se fi jenat ca nu a reusit sa intervina la timp!!! nu stiu ce sa zic, odata intrata in hora, a jucat in continuare, dupa ce a pus paturica, a si mintit ca nu copilul ei l-a muscat......tu hotarasti daca mai vrei sa -i fie nasa lui Amon...incearca totusi sa ierti greseala ei si sa ii mai dai o sansa; pupici

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Nici noi nu mancam foarte multe dulciuri, ii dau foarte rar cioco si atunci este cioco alba....mai papam sticskuri, biscuiti, inghetata nu i-am dat, napolitane de la milky way parca, prefer sa fac eu in casa cheguri, ca ii plac, si alte prajituri. SI ii dau numnai daca papa bine la pranz, deci dupa masa de 12.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor(dau copy de la alt subiect)
io-s fericita ca am venit cu ruxi de la oftapro si nu are nimik la ochishorimi-a spus ca "clipitul des" poate sa fie de la o gramada de motive(nu neaparat vedere proasta)cica daca are si paraziti intestinali poate sa clipeasca des, daca am tipat la ea sau a fost stresata in ziua aceea, daca i-a intrat ceva in ochi,daca a fost vant, praf, curent, etc, daca a schimbat mediul radical...deci la noi au fost in acea perioada din toate cate putinfiindca ea a clipit doar vreo 2 zile si gata...pana am ajuns la control i-a trecut
mi-a dat niste picaturi(lacrimi artificiale in monodoza) sa-i curete ochisorii in caz ca mai clipeste...a spus sa le folosesc doar daca clipeste des....
nu-mi venea sa cred ca teste super misto au pentru copilashi asa mici ca ea si de unde imi era frica ca ruxi nu o sa coopereze a fost super ok...a spus absolut toate animalutele pe care le-a vazut, avioanele si masinile, torturilece culori au luminitele...tot, tot...imi vine sa o pap de fericire
toate doctoritele si asistentele sunt f dragutze, se prostesc asa si lingusesc copilashiisi atunci ei se simt asa destinsi...noi am mai fost cu alex dar la el fiind un pic mai mare nu a fost nevoie de aceste teste speciale si lingusheli
acum ea este putin zmiertaita fiindca vede in ceatza dupa picaturile care i le-a pus pentru control dar a zis ca in cateva ore isi revine.
am vazut acolo copilashi si de 3 luni...si eu peste tot unde intrebasem imi ziceau sa maia steptam pana la 3 ani...daca-l duceam si pe alex din timp poate nu purta ochelari...cine stie...oricum sper din tot sufletulc a nici el sa nu-i mai paorte mult timp fiindca la ultimul control a fost mult mai bine...Doamne ajuta.
hai ca v-am zapacit, dar am logoree
va pup pe toate, sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

MONICA ce mult ma bucur ca a decurs totul bine la control!! bravo Ruxitei!!!! bre daca ai logoree, te invit pe mess la o cafea sau o racoritoare ca tot e asa de cald; te mai rog o data sa ma bagi si pe mine la listuta ta ca ai un nou ID ..

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Of! Of!
Bombonicile astea!
I-am zis lui taica-su, dar

A mea a mancat in ultima vreme si 2-3 Dots/zi.
Eu nu-i dau, dar se nimereste sa nu fiu acasa si daca a fost cuminte sau a mancat sau mai stiu eu ce-a facut bine primeste "rasplata".

In loc sa-i dea o bombonica o indoapa cu o bucata intreaga din aia!

Si daca adaug la asta dulcele din cereale, fructe, iaurtul cu fructe, lingurita de miere de dimineta, ma gandesc ca este foarte mult.

Acuma de 2 zile sunt tot timpul cu ea si n-a mai mancat.
Mai nou ii place Mentos

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MONICA - Ce avea fata de ai dus-o la oftalmolog? Clipea des? A mea se mai sterge la ochisori cateodata, dar numai cand oboseste.

Si schimband subiectul, astazi am fost din nou la apartament. Am mai facut cate ceva si am obosit instantaneu cand am intrat in casa si am vazut peretii scorojiti.
Vreau sa se termine o data tambalaul ca nu mai pooooot!
Ca zugravii or sa pleca la un moment dat, dar eu o sa mai am inca pe atat cu curatatul si aranjatul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, da vreo 2-3 zile a clipit din ochisori, cine stie ce avusese si m-am speriat fiindca la alex a fost nevoie de ochelari am zis ca si ea o sa poarte...spor la treaba.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica ce bine ca ati primit vesti bune. Deci la consult a trebuit sa recunoasca animalute si culori? Anei i s-au dat niste bombonele foarte foarte mici sa ia cateva din mana doctoritei si le-a vazut , plus ca s-a uitat in ochisori cu lumina. Peste doua saptamani are iar control, sa vedem ce-o fi acum dar tot as vrea sa facem un control si la Oftapro pentru o a doua parere.

Sa va zic faza azi. Mergem la H&M sa ne mai uitam si noi si Ana era imbracata cu un trening roz si bluza de trening o tineam pe carucior ca nu avea nevoie de ea. Si la un moment dat vede o fetita cu bluza ca a ei, eu nu am vazut-o doar ea si bunica si a inceput copilul meu sa planga de tremura tot si nu intelegeam ce spune. I-am zis sa se calmeze sa vorbeasca mai rar sii ntr-un final inteleg ceva legat de bluza si de fetita. Si eu o intreb ce fetita si ea imi arata unde s-a dus si o calmez spunandu-i ca mergem dupa fetita si ea "da, da sa mergem dupa fetita". Evident ca nu am gasit fetita dar in final ne prindem ce vroia Ana. Ea a crezut ca fetita i-a furat bluza de asta suferea asa , ce inseamna sa fie lumea mica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Am scapat si noi de vaccin, destul de rapid si usor acolo la cabinet. Si acasa a fost bine aseara. Febra a facut, dar putin, in schimb, avem un martzait....grupa mare...il cred ca nu poate pune piciorusul in pamant, adica merge asa schiop, si tre sa ai maaaare grija cand ii tragi chiloteii, pantalonasii, cand ii pui sandaua....azi insa nu mi-a mancat nimic, doar cativa biscuiti, 2 croisante mici mici....si apa la greu....l-am lasat in pace, sper sa nu fie un nou start ...O sa vedem cum va fi maine. de altfel, cand uita de picior, e vesel si ferice...

Carmen, ti-am vazut si eu domnisoarele, tare frumoase sunt, si au crescut, normal

Adriana, ma bucur ca ai gasit si va doresc de pe acum vacanta placuta si relaxanta, o sa vezi ca va fi bine acolo. Plaja e la o azvarlitura de batz, anul trecut erau si niste leagane, balansoar, masa la restaurant e f buna si f diversa, ai frigider (racitor) in camera, dar poti folosi congelatorul din restaurant ... insa, daca vrei sa stati mai mult de 6 zile te sfatuiesc sa-ti rezervi de pe acum (ai vazut ca este sejur si ptr 8 nopti, 10 nopti) ptr ca nu vei mai putea pastra camera dupa sejurul rezervat deja...seriile sunt multe si ma indoiesc sa ai norocul renuntarii cuiva. Intreaba direct la hotel, daca vrei caut nr de tel si ti-l dau pe cel de la receptie. Imi pare rau ca nu ne vom potrivi ca perioada.

O noapte buna va dorim!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miria, n-are legatura dulcele din miere cu dulcele din dulciuri. Mierea nu are nici macar un component nesanatos organismului. Pe cand celalalte de care ai amintit, da, pot avea zahar, iar zaharul prea mult nu-i bun.

Am mai vrut sa scriu ceva, dar mi-au fugit toate din cap. Am o durere de cap nebuna rau.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput