Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
Mda, tzeapa n-avea febra, se incalzise de la cat a plans!
![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitza, bine ca n-are febra
zmiertaitul, dar de ce a plans ca nu vroia sa mearga la cresa?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
helooo si de la noi!
matinale sunteti fetelor!
bafta micutilor astazi la vaccin!
noi suntem bine ,profitam la maxim de vacanta din Ro.Amon a inceput de alaltaieri sa se intoarca singur de pe spate pe burtica si urla toata ziua daca-l pun in scaunel,Ken nu prea are cu cine sa se joace si are "excese de energie".de fapt avem un baietel de o seama cu el dar e cam salbatic si nu prea vreau sa-l las sa se mai joace impreuna pt ca il musca,ii da cu pietre in cap,il pisca si Ken reactioneaza ca atare sa se apere.abia am reusit sa-l potolesc pe Ken si nu as vrea sa o luam de la inceput.in plus copilul ala mi l-a muscat aseara atat de tare pe Amon de piciorus ca mi s-a rupt sufletul
.faza nasoala e ca e copilul viitoarei nase a lui Amon si sunt intr-o sit tare dificila.
fug sa vedem poze si revenim.pupici si o zi buna!
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
onitza, bine ca n-are febrazmiertaitul, dar de ce a plans ca nu vroia sa mearga la cresa?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
asa e, bine ca nu are febra ma cam speriasem!
din ce nu plange mey? ca nu reusea sa puna bateria bine la masina, ca de ce nu merge masina mai repede cand impinge el cu picioarele, e nerabdator, ca de ce Nana, adica eu
aaaaaa, ca de ce il deranjez de la joaca pt ai pune marimer in nas

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
BITS eu nu inteleg un lucru (sper sa nu fie cum am intalnit eu): cand copilul nasei musca pe Amon de picior, sau il lovea pe Kenzo, mamica lui era de fata? nu lua masuri? nu il oprea, nu il certa, nu ii invata ca nu e bine ce face, sa ii faca mai-mai, nu sa dea in el?????????
am intalnit cazuri cand copilul era lasat sa dea in Paul, sa il ciupeasca sa ii care pumni si mamica se amuza, se uita si radea sau nu intervenea, arunca asa in scarba un: "nu mai dai X, lasa-n in pace!!!"
incredibil, nu? nu pot accepta astfel de comportamente din partea parintilor, nu mi se pare deloc ok; repet, sper sa nu fie cazul nasilor lui Amon, sper din suflet, pt ca altfel nu vad bine cum ai putea sa te adaptezi unor astfel de situatii, mai ales ca ele se vor repeta si vei obosi la un moment dat sa atragi tu atentia ambilor copii; daca mamica nu era de fata, atunci parerea mea e ca te poti linisti, pt ca nu avea cine sa ii arate ca nu e bine, sunt convinsa ca tu ai luat initiativa si i-ai spus ca nu e frumos ce face sau ca nu e bine si i-a prins bine sa ii atraga atentia un adult , cu timpul se va rusina si se va mai linisti, poate;
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Fetelor v-ati gandit unde duceti copilasii de 1 iunie?????
Eu ma gandeam la Zoo ca tot nu l-am dus pana acum niciodata, acum e mare, mai intelege si cred ca ar fi o surpriza frumoasa pt el, dat fiind ca e prima data
facem tort, o friptura la gratar cu o zi inainte, de dim mergem la Zoo, ne intoarcem facem nani si dupa, iesim in parc undeva, desi mi-ar placea sincer sa vada si el copiii cum deseneaza pe asfalt, sa incerce si el, si asta cred ca se intampla totusi dimineata, nu? 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
TRY - Ce baieti frumosi ai!!
Si ce fetisoara de barbatel are Alex. Eu obisnuita cu fii-mea cand vad un baietel nu-mi vine sa cred cat poate semana cu-n...barbat.
Sper ca m-am facut inteleasa, ca-s mai foanfa astazi.![]()
ONITZA - Pai, inseamna ca nu-i bolnavior Paulica-shmecherica? Aa! Te-a tras pe sfoara!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Bafta la vacc. astazi, fericitelor, ca scapati!!
Eu am fluturasi in stomac de emotii de pe acuma.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
onitza
nu mai vreau ca si ruxi face la fel
dar ma gandeam ca paulica stia ca trebuie sa mearga la cresa si de-aia plngea ca nu avea omu' chef![]()
bitsule, vorba onitzei daca viitoarea nasha nu-i zicea nimik atunci evita sa mai iesi cu ea ca Doamne fereste il musca de fatza si-i lasa semne pe toata viatza
...eu am patit-o cu alex cand eram la praga un baietel cu un an mai mare decat el adica vreo 4 ani(deci o dantura puternica si fortza...)l-a muscat pe alex de obraz de-am zis ca ramane cu bucata aia in gura
noroc ca nu i-a ramas semn...
ref 1 iunie, eu chair nu stiu ce sa fac...dar parca ma enerveaza aglomeratia, nu am chef sa le fac o aie de multime![]()
ce-ar fi sa facem un mic party, le facem ceva de papa usor de vara ca oricum nu se omoara ei cu mancarea
si noi mamicile bem o cafea...ce ziceti, ma ofer gazda![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
andreap spune:
'neata si de la noi
scriu pe furis..pe fuga.
..dar reusesc sa cam citesc tot,poze nu..dar asta e.
Onitza,eu am vazut un afis care anunta ceva organizat de 1 Iunie(de fapt tot WE ala parca) in Herastrau la Roata..as cam merge cu Mariuca.Pupici la Paulica martzaitul
Try,bine ai revenit!
Bits,nu stiam ca sunteti in Ro.Distractie placuta.
.
Monica..daca ai trimis invitatie,acum eu o accept!![]()
In we plec la Pitesti,botezam.sper sa ne auzim cu bine de luni,cand o aduc si pe Mariuca acasa
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004