Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
TRY - Sper sa-ti treaca durerea de cap.
Felele, 'neata!
Am intrat sa va salut. Sunt pe fuga. astazi este ziua sotului si in afara de cateva foarte mici pregatiri vrem sa iesim nitel cu fata.
Va pup si duminica placuta la toate!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
onitza, astept acceptul tau![]()
miria, La multi ani! sa-ti traiasca sotzul sa fie sanatos
try,
sa nu te mai doara capul
fetelor va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
MONICA mi=-am dat acceptul

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Incredibil ce vreme dubioasa! se trezeste Paul, soare frumos, in 2 min cerul este acoperit de nori se intuneca de zici ca e 9 seara!
si noi voiam sa iesim in parc!!!! ![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
LA MULTI ANI SOTULUI TAU MIRIA!!!! Sa fie sanatos , sa se bucure de fetele lui frumoase si destepte!!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
noi am fost la circ in seara asta la secretele elfilor... ma bucur tare mult ca astia mici s-au simtit extraordinar, pentru ruxitza a fost prima oara cand a mers si imi pare asa de rau ca nu am avut camera la mine sa o filmez... acum ma intreaba incontinuu, unde e leu', unde e tigu', papagaiu', calu', etc...i-au placut si acrobatiile, a stat chiar fff atenta pana la sfarsit si nu vroia sa mai plecam
alex avea emotii si pentru dresor si pentru acrobatieu si mama ne-am distrat uitandu-ne mai mult la fetishoarele lor multumite.
daca nu era urat afara nu cred ca plecam(mergeam ca de obicei in parc)...asa ca noroc cu ploaia![]()
pe 31 este teatru de papusi la alex in gradinita si vreau sa-i iau si ruxandrei bilet si sa o duc si pe ea fiindca acum am toata increderea ca sta cumintica.
va pup pe toate si pe copilashi noapte buna
monica
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
MONICA asteptam cu sufletul la gura sa povestesti cum a fost la circ, daca au stat copilasii atenti, la Alex ma asteptam , dar sa fie si Ruxi atenta tot spectacolul, mi s-a parut extraordinar!
Bravo Ruxita!!!!

AM iesit si noi cu Paul aseara in MAll la locul de joaca si am plecat intr-o jum de ora din cauza crizelor lui!!! nu stiu, ori nu prea e iesit in lume, ori o sa avem mari probleme cu el din cauza comportamentului neadecvat!
sunt tare dezamagita...![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
onitza, ce inseamna comportament nedecvat? poate era obosit paulica
eu sunt convinsa ca ruxi face mult mai nasol decat paul, mai ales cand este obosita si la locurile de joaca daca nu ar fi alex cu ea nici macar nu s-ar misca din loc si ar urla tot timpul
dar asa se simte protejata...ea nu este delok sociabila desi incerc sa merg cu ea peste tot, dintr-o data i se pune pata pe "fatza" vreunui om care chiar poate este f dragutz si se uita la ea si zambeste si ea incepe sa urle
iti dai seama cum ma simt eu in momentele alea
...imi vine sa fug...dar ce sa fac...totusi am obs. ca de cand am venit acasa face lucrul asta din ce in ce mai rar...Doamne ajuta!![]()
fetelor va pup pe toate, sa aveti o saptamana minunata, eu fug la gradi si apoi la piata
monica
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
MONICA nu are scuza oboselii deoarece dupa ce s-a trezit, i-am dat sa pape si apoi am mers in Mall, deci era odihinit copilul; nu se juca cu copiii, se ducea exact UNDE NU AVEA VOIE, era si descult ca este regula la locul de joaca...a vrut intr-un balansoar, l-am dat, aopi voia intr-una, nu lasa si pe alti copii sa se dea...si urla din orice...
...cam la asta m-am referit 
Toti copiii se jucau frumos cu bilele, se catarau, sareau pe saltele, al meu, descult, umbla pe ciment si stia ca nu face bine, se uita in urma sa vada cum reactionam , scotea limba...m-am abtinut sa nu isi fure o palmuta la fund.....am preferat sa il duc acasa!!
o sa il scot mai des ca e neiesit in lume 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MONICA hai sa fac haz de necaz:
ar cam fi o solutie sa fac pe bebe 2, ca ii dau si lui o ocupatie, nu? va fi atnet sa isi protejeze sora!!! ![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL