Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Miria, la multi ani sotului!

Monicuta-draguta ma bucur ca vestile sunt bune, spune-mi si mie te rog la ce dr. ai mers la Oftapro? Stii ca si Mihnea are probleme la un ochisor, se pare ca are un +2,+3, n se stie exact fiind asa mic am inteles ca nu se poate spune cu exactitate. El ia deja de 3 luni(10 zile/luna) vit. B complex, apoi trebuie sa mergem din nou la control. Culmea e ca el vede f bine, si amanunte mici, si de aproape si de departe, dar de multe ori inchide la lumina puternica ochiul cu problema, si ii mai si fuge cateodata (in ultima vreme din ce in ce mai rar).As vrea sa-l vada si alt dr, si am inteles ca cei de acolo sunt mai buni.

Despre dulciuri, of, aici am si eu o mare problema. Nu ma inteleg cu mama, adica zice ca mine si face ca ea, am amenintat-o , m-am suparat, etc. Pana la urma in ultima vreme din "interogatoriile" inopinate pe care i le-am facut Biancai, se pare ca a mai rarit-o.
Cu bona la fel, acum 2 saptamani m-am suparat rau si am ascuns tot ce-i dulce in casa, cand am aflat ca la ora 5, cand s-a sculat Mihnea , s-a gandit sa-i dea drept gustare un pachet intreg de biscuiti cu crema(vreo 7 buc cred)in conditiile in care avea in frigider iaurt, sunca de 2 feluri , branza, cascaval, fructe.In primul rand biscuiti erau ai lui tat-su , lui Mihnea nu-i dau asa ceva, nu erau lasati la indemana,deci a cotrobait dupa ei, si in al treilea cum pana mea sa inlocuiesti o masa cu un pachet INTREG de biscuiti? Asa incat am pus embargou, iar dulce le dau numai eu dupa amiza, macar o perioada.
Ai mei au si tendinta de ingrasare amandoi, seamana cu mama lor, asa incat nu vreau sa-i vad niste mici umflatei.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Neata, fetele!
Acuma intru ca m-am ocupat nitel mai mult de fii-mea ca sa ma lase acuma in pace.

Multumesc celor care mi-au urat LA MULTI ANI pentru ieri. I-am facut o surpriza si i-am spus de voi va multumeste si el, l-a impresionat tare mult.

Am fost de ziua lui cu fata la ZOO.

Am amanat pana acuma sa mergem, dar ieri am vrut asa ca am ajuns pe toiul caldurii acolo.

Damiana s-a uitat la animale, dar noi n-am fost prea incantati de ce-am vazut.
Multe custi goale, miros ingozitor de greu si imagini cu,,,multe muste, caldura mare si preturi mari la intrare.

Ce m-a frapat a fost diferenta dintre costul biletului si costul jucarelelor de la intrare. Adica, dau pe un balon 70 000lei, iar biletul este doar 15 000lei, in conditiile in care animalele alea stau cum stau.

Tare tristut!

In fine, am plecat exact cand se intuneca de ploaie, iar Damiana a adormit imediat cum am bagat-o in casa ca mersese mult pe jos.

Una peste alta a fost OK. Pe seara ne-au venit cativa prieteni, ceva domestic, dar tare comod.

Am sa pun cateva poze de la ZOO.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am fost si noi duminicas la un gratar, inceput la padure si terminat in sufrageriedin motive de ploaie am pus poze cu Silviu, Mihai si micuta Delia la iarba vrede http://family.webshots.com/album/559208252JIPJcg

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/album/576460762382314986

Am triat aici cateva poze de la Gradina Zoologica, de ieri.

Mergi la inceput

PAXELA -Frumoase momente!
Unde a=ti mers la padure?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina noi am fost la dr. Mihaela Dragomir, poate totusi nu are atat mihnea, oricum la varsta asta exact cum spui si tu nu-si pot da seama exact, exact care este dioptria...dar zicea doctoritza ca trebuie facut un control din asta din 6 in 6 luni sau macar la 1 an in cazul in care "dectectezi" ceva probleme...eu am sa merg cu amandoi la control mereu fiindca ma stiu pe mine cu musca pe caciula
paxela, miria, frumoase poze...
si eu as vrea sa merg la zoo, poate in we...onitzamai vb...multumim mult de tot

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina ce trenuletz frumos fac pustii aici, are cine sa o protejeze pe Delia cand va fi mare.
Miria, ma bucur ca ati avut o zi placuta, sa-ti traiasca sotul sa va faca fericite. Nu ai facut share la poze si nu se vad. Nu fii dezamagita asa rau de Zoo de bine de rau exista.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

OTILIA - Multumesc de atentionare!

De-abia acuma le-am facut publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

o saptamana frumoasa va dorim si noi din toata inima
mi-am inceput "sibiciul" (vorba copiilor ) cu poze frumoase de la zoo (miria), se vede ce bine s-a distrat damiana si picnik-ul lui silviu, mihai si delia. pupici printesei delia care se face o frumoasa pe zi ce trece . si mihai e asa de fericit in aproape toate pozele, se vede ca-i prieste aerul curat.
am fost si noi cu piticii duminica la zoo dar era o amarate de gradina zoologica in turda unde toate animalele erau obosite si amortite dar lor le-a placut la nebunie . sa-i fi vazut cum le povesteau bunicilor ce animale au vazut, fara sa facem "repetitie" si le-au amintit aproape pe toate, bva chiar au mai "introdus" si de la ei: au zis ca au vazut capra ( nu era nicio capra nicaieri dar ei sun fani "capra cu trei iezi"). si cand i-a intrebat buni daca avea si iezi capra foarte seriosi si siguri pe ei iau zis :"da da. tei iezi avea capa"
aime da-mi te rog numarul de telefon de la receptie daca-l ai, daca nu o sa caut si eu pe net, la agentia de unde am luat biletele nu aveau decat cu 6 nopti, dar vreau sa vorbesc doar in principiu daca putem rezerva acolo pt. ca nu stiu de acum ce va fi. florin e angajat in niste proiecte care nu-i prea permit sa stea f.mult in concediu si vom sti doar atunci cum stam cu disponibilitatea. plus ca nu stiu si cum va reactiona tudor pt. ca el are dermatita atopica si nu stiu cum va reactiona. asta pe langa faptul ca eu fac alergie la aerul de la mare

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata sid e la mine
Mi-am adus fata acasa...am botezat sambata,sper sa pot pune poze curand..cam astea sunt noutatile.
In iulie SPER sa plec la mare si eu,in principiu avem bilete la H.Tomis,Mamaia,incepand cu 9.07.
cam atat,nu prea pot scri..mai vb
sa aveti o saptamana minunata

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput