Comori de nov-dec 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 14
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
buna dimineata sid e la mine
Mi-am adus fata acasa...am botezat sambata,sper sa pot pune poze curand..cam astea sunt noutatile.
In iulie SPER sa plec la mare si eu,in principiu avem bilete la H.Tomis,Mamaia,incepand cu 9.07.
cam atat,nu prea pot scri..mai vb
sa aveti o saptamana minunata
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
9.07???? ufff nici cu voi nu ne intalnim la mare? noi avem din 06.08
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Fetelor, am o mare problema cu sotul meu!
Ii tot cumpara dulce fetei. Cat dule se da unui copil atat de mic pe zi? Ca eu tot incerc sa evit sa-i dau, dar nu prea pot de el.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cristina,si Robert a avut o perioada cand manca foarte mult dulce,dar i l-am mai taiat,ca ma tem de viermisori. Acum primeste dulce doar dupa masa de pranz.Dar mai are dulce si dimineata,mierea de pe tartina cu unt,cate un Danone sau cateva pufarine...Mai nou am descoperit ca-i place branza de vaci amestecata cu miere...
Miha
si Robert 
miria_cristina spune:
A mea mananca in perioada asta: iaurturi cu fructe, pateuri cu branza dulce sau visine, caise, cereale cu miere, fructe, lingurita de miere de dimineata.
Macar cateva zile s-o tin asa, ca iar va scapa in dulciuri daca ramane cu taica-su.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by onitza
nu stiu, ori nu prea e iesit in lume, ori o sa avem mari probleme cu el din cauza comportamentului neadecvat!![]()
![]()
sunt tare dezamagita...
Uite un
ca sa nu mai fii suparata...Cred ca si noi de multe ori gresim avand niste pretentii peste puterile lor de intelegere...Nu pot fi intotdeauna niste ingerasi,nu? Miha
si Robert 
try spune:
Paxela, fi-ta e mortala aici, ar o fetisoara asa scumpa. Si mi-a placut ce bine-si tinea capul cand erai tu pe patura cu ea-n brate.
Paxela stiu ca tu te vaitai ca Silviu era slabut si mic de inaltime pe la un an. Mai ai idee ce inaltime avea pe la 8 luni?
Damiana e o domnisoara mare si cocheta, ce sa mai. E dementiala cum dormea in patut cu genunchii ridicati.
Si alex, daca va mai aduceti aminte, a avut o perioada cu dulciurile, pe undeva pe la 2 ani. Acum s-a potolit si primste o bombonica sau ce am dulce prin casa doar cand face kk (am ramas cu regula asta si inca nu l-am dezvatat). In rest mananca dulce doar ocazional. Biscuitii nu-i pun la categoria dulce. Mai papa snacksuri cateodata (biscuitei tip pestisori). Eu incerc sa limitez cat pot genul asta de papa ca n uvreu sa devina obisnuinta de consum. Si incerc sa-i induc ideea ca nu-s bune.
Onitza, nici alex nu-i sfant, insa au si ei zilele lor. Una buna, una rea, ca si noi adultii. Daca iti face constant asa, atunci trebuie sa te ingrijorezi, dar doar o zi...
Iar legat de solutia cu bebe doi: fetelor, daca l-at ivedea pe alex cum se comporta cu adrian, n-at imai sta pe ganduri sa faceti bebe 2. Intelege acum faptul ca atunci cand face prosteli in fatza lui ii aduce un zambet pe fatza lui adrian si are momentele lui peste zi cand se chinuie ca un mascarici sa-l faca pe adrian sa rada si dupa ce-l face sa rada imi zice multumit si fericit "uite, se buca", adica se bucura. Vine si-l cuprinde cu mana peste gat si-l strange la pieptul lui, e tare induiosator sa vezi gestul asta la un copil de doar 2,5 ani. Si vrea sa-l tina asa 15 -20 de secunde, insa adrian nu stie cum sa scape ma irepede din strasoare, normal, nu-i place sa-i fie limitate vederea si miscarea. Iar toate aste vin de la el, nu il punem noi sa il iubeasca sau sa-l dragaleasca.
Sa nu-i fie de deochi lui adrian, de 2 nopti se scoala doar o data pe noapte (pana acum se trezea de 3 ori). E adevarat ca i-am dat masa de cereale la ora 8 seara. Alaltaieri, din prea multe pe cap, am tot intarziat pana am ajuns sa-i dau la ora 8 si mi s-a trezit doar la 1 noaptea. Iar aseara i-am dat intentionat cerealele mai tarziu sa vedem daca are legatura cu trezitul de peste noapte. Nu-mi place ca ii dau asa tarziu ultima masa de mancare, insa ma gandeam sa tin obiceiul o vreme, poate asa ii induc obiceiul de a dormi cat mai multe ore legate. Si dupa u ntimp sa revin usor cu masa de seara la ora 6-7.
Maine mergem iar la hematolog si alex merge la gradi.
Cici, alex merge la gradi doar o zi pe luna cand am eu treaba la spital cu adrian. Asa ca nu se numeste ca merge la gradinita. E doar o solutie ocazionala sa nu ma car cu amandoi la spital. Alex poate fi a pain in the ass cand vine vorba sa mergi la doctor si el sa fie in plus sau nebagat in seama.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
miria, atunci eu ce poze am vazut?
sunt unele cu multa, multa verdeatza...asta era ultimul album
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
try 7200g si 68 de cm avea in iunie
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
abia acum m-am lamurit...ce vazusem eu erau niste pzoe de undeva de la iarba verde
abia acum am vazut pozele de la zoo(sper)...imi palce cum i-a pus lui tati rochitza in cap![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ad_rianna spune:
nu puteti sa ma ajutati cu un sfat?
tocmai am vorbit cu copiii la telefon si tudor e ragusit. nu stiu care e cauza ca nu a baut lichide reci. stiti cumva ce as putea sa fac, ce sa-i dau sa-i treaca raguseala? l-am tot intrebat daca-l doare gatul dar nu stia sa-mi spuna. mi-e asa de mila de el saracutzul si mi-e mila si de ai mei ca nu stiu ce sa faca cu el...iar eu sunt departe de el 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
paxela spune:
adriana, ceai caldut cu miere si lamaie, lamaie cu zahar, miere cu lamaie, compresa cu spirt la gatut, dar diluat sa nu faca bubite, si varianta medicala tantum verde spray, daca stie sa suga bomboane poti incerca si faringosept
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

...am botezat sambata,sper sa pot pune poze curand..cam astea sunt noutatile.