Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 9
leea_cv spune:
Mandy ma bucur tare ca nu-i artrita.Mersul se va corecta.Si io am impresia ca T merge foarte imprastiat.Parca se zguduie din toate tzitzinele cind umbla.
Pitiiic ce dor mi-era de vooooi.Va pup si poate mai bagi cite-un text p-acilea.
Fetelor stiti voi cumva de existenta reunui site de unde se pot downloada filmuletze BE? Eu am vreo 10 dar as mai vrea.T e de-a dreptul innebunit.Iat eu sint pe spate cind vad ca sta cuminte si se uita.Ceea ce inseamna ca pot sa-mi vad linistita de treaba.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Bic spune:
Joy,
mey eu sufar alaturi de tine intotdeauna cind scrii.
Si eu am tendinta sa fiu taaare negativa, dar cred ca tu ma intreci de departe.
In primul rind, repira adinc, uite-te in jur si multumeste-i lu' Doamne-Doamne pentru familia frumoasa pe care o ai.
In al doilea rind, incearca sa vezi lucrurile pozitive din viata ta de mamica si din comportamentul lui Vladut.
In al treilea rind, eu cred ca tu suferi de o maaaare oboseala. Ai nevoie de somn. Aproape asa eram si eu pina sa vina socrii aici. Pot sa-ti spun ca de cind am ajutor sint o lumina: nu mai pling si nu ma enervez atit de des. Daca poti, incearca sa stabilesti un program cu cei care pot sa aiba grija de Vlad si tu sa stii ca ala e timpul tau in care poti sa faci ce vrea muschiul tau, fara nici un fel de sentiment de vinovatie. Daca poti, cel mai bine ar fi sa te intorci la serviciu pina nasti.
Daca nu poti sa-l lasi pe Vladut cu cineva, incearca sa iei mai lejer toate nazbitiile lui si sa le privesti doar ca ceea ce sint: dovezi de comportament tipice pentru virsta lui. Pentru a se dezvolta, copiii au nevoie si de frustrari, si de ajutor, si de crize, si de dragoste, etc. Daca ii ies dintii, e clar mai neplacut. Smaranda mea cea dulce si submisiva e ingrozitoare de doua saptamini de cind ii tot cresc caninii.
In al paturlea rind, incearca sa nu faci greseala pe care multe o facem: sa proiectezei intr-un viitor negativ ajutorul sotului tau. Eu mi-am dat seama ca asa nu fac decit sa-mi subminez propria fericire. In loc sa ma bucur de ce e acum, ma ingrijorez de ce o sa fie miine. Sint sigura ca o sa te ajute, poate nu asa mult cum vrei tu, dar tot o sa te ajute cu ceva.
Stiu perfect despre ce vorbesti si prin ce treci. Si barbata-miu imi spune la fel, ca eu stau toata ziua acasa deci ma pot trezi cu Uca noaptea daca e cazul, iar in weekend trebuie sa-l las pe el sa doarma, ca e obosit de la serviciu... De aceea, repet, pina sa vina socrii eram pur si simplu zob...dupa 15 luni de trezit zilnic la 7 a.m. O singura data am dormit pina la zece si asta a fost de ziua mea in februarie. SI ajunsesem rau de tot...
SI nu in ultimul rind, adu-ti aminte ca viata trece, copiii cresc si bucura-te la maximum de fiecare moment al copilariei lor, cu toate partile rele, cum ar fi nedormitul noaptea... Primul copil al socrilor mei a plins in continuu noaptea pina la patru ani. Ei se duceau si la serviciu full-time, a venit si al doilea copil - barbata-miu - peste doar 14 luni... ce sa mai zic... erau cu nervii la pamint. Ma mir ca au supravietuit fara consecinte grave... si acum perioada aceea e doar o amintire vaga.
Iti trimit mii de si sper sa-ti dai un sut in si sa faci ceva pentru pisicu' tau.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
crissy77 spune:
Pitic, ce bine ca ai mai dat un semn de viata... Chiar iti duceam grija... Buei, de azi inainte sa scrie macar o data pe sapt ca totul e ok, da?
Cami, inca o data pentru mezina noastra cea vorbareata. Tare haioasa cum vorbeste ea, efectiv m-am de ea.
Felicia, mai zi si tu ceva. Voiam sa te intreb azi pe mess (dar nu am mai deranjat) care e faza cu happy, happy? Se mareste grupul gravidoaselor? Asta a fost primul gand care mi-a trecut prin mintea mea creata cand am citit status-ul. Scuze daca te deranjeaza intrebarea mea.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
dordia2000 spune:
Pitic ms mult de urare!!!
Eu si burtica suntem ok, deocamdata, aseara am avut o scurgere roze si atat si de azi incep sa iau utrogestan 6/zi scazand dozatreptat pana ajung la 2/zi pt sustinere. Imi e o frica....sa nu pierd sarcina...
Sper sa nu fie nik grav!
Joy te poop si ...Dumnezeu sa te ajute si sa-ti lumineze sufletul, pt a gasi putere sa depasesti toate greutatile prin care treci!
Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mirabilis spune:
Bonjur mamici si pitici! si viitori pitici....! Ce fericire pe voi, toate cele care mai asteptati un bb!!Si ce surpriza am avut sa vad cate sunt! Ah, ce nostalgica sunt....Foarte frumos..Si eu mi-as dori, insa nu ma pot gandi deocamdata la asta pentru ca chiar nu imi permit inca o pauza de cel putin un an. Eu nu am cu cine sa o las pe Iulia, cauza din care nu ma duc inca la servici, poate incep in august.
Nu am mai intrat aici sa va citesc de mult si acum imi pare rau, caci e o atmosfera super.
Ce sa va spunem despre noi...Iulia nu vorbeste, doar mama, tata, kk, apa, arde, face ca animalele pe care le recunoaste (cocosul, vaca, pisica, gasca si cam atat...ii mai place si pinguinul dar ala nu stiu cum face...). Se catara peste tot, se urca pe scaun, se aseaza comod, da drumul la laptop, baga mufa de la boxe acolo unde trebuie...Face o gramada de chestii tehnice, in schimb face kk in pampers! Inca! Sunt cam disperata...Eu o pun pe olita de la 6 luni, sta, dar....nu imi spune inaine...Vara asta o las fara pampers. Sa vedem ce se intampla.
Super ideea cu intalneala! Si eu vreau sa vin! Dar...cand e? pe 12 iulie sau pe 12 iunie?
Fetele, care mai mergeti in IOR si cand? Tare mi-ar placea sa ne mai intalnim....Astept raspuns
Va pup pe toate si pe toti. Sper sa intru mai des....
dordia2000 spune:
Si despre Stefan...a fost alarma falsa asa ca....azi a fost ok ca si cand nu ar fi avut nik. Nici muci nici stranut...nik. Deci e superok.
I-am facut ceai Hapciu cu miere si lamaie si...cred ca si-a facut efectul.
Va poop!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
crissy77 spune:
dordia, df fata... nici sa nu te gandesti la asa ceva. Totul o sa fie bine si peste ~8 luni o sa-ti tii ingerasul in brate.
mirabilis, nu trebuie sa disperi... Cand va fi pregatita, te va anunta. Cat despre intalnire, parca am retinut data de 12 IULIE.
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Pitic, ce bine ca ai mai dat un semn de viata... Chiar iti duceam grija... Buei, de azi inainte sa scrie macar o data pe sapt ca totul e ok, da?
Cami, inca o data pentru mezina noastra cea vorbareata. Tare haioasa cum vorbeste ea, efectiv m-am de ea.
....
Cristina -ici multi !!!Despre Elise ce ne mai spui???
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
dordia2000 spune:
Mirabilis ce bine ca ne mai dai vesti despre Iulia...Suuuper printzesa. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine...deci....vii la intalnire??? Pai atunci voteaza cu ce parc esti de acord. S-au propus IOR, Tineretului, Herastrau si parca Cismigiu.
Gata ma duc sa iau 2Utrogestan si...CristinaN nu vreau sa ma gandesc nici macar un minut ca peste 8 luni...nu imi voi tine bb-ul in brate. Cu ajutorul lui Dumnezeu....voi reusi.
Ceea ce ma oftica...e ca la prima sarcina am avut dureri mari de burta...dar nik altceva/ Acuma nu am nici un simptom cum ca sunt gravi...dar....am avut acea scurgere si usoare dureri de ciclu. Offff fiecare sarcina e diferita...stiu!!!
roxisialexia spune:
eu am scapat de un examen urmeaza alte sase, deci sunt pe baricade
Nu cu mult timp in urma va spuneam ca scumpa mea alexia nu are teama de nimic, ce credeti ca a descoperit????...umbra ei....... ii este frica si urla mititica si nu mai vrea sa mearga, e jale mare daca o iau in barte e si mai rau ...i-am explicat cum e cu umbra am inceput sa o distrag..nimic domne..cum isi vede umbra cum se apuca de urlat
I-a dat mama ieri trei capsuni, e pentru prima data cand papa asa ceva, i-au placut foarte mult insa i-au aparut niste bubite pe fata si nu stiu daca e de la ele sau nu, a mai patit cineva asa...adica sa iasa bubite numai pe fata ci nu pe corp/?
intalnire, eu sunt pentru parcul IOR.( este un parc foarte mare, se pot juca in voie copii, sunt banci ..iarba…jocuri..etc) sau TINERETULUI.
Stiu ca dienutzagraviduta a spus sa o anuntam si pe ea cand sunt intalniri, daca are cineva numarul ei de telefon sa o sune si pe ea, si pe silvia ar trebui sa o anuntam si pe ela..apropos joy, ela ce mai faceti?
nokiuta, bafta multa ! O veste tare buna in privinta bonei, bravos sarah Imi pare rau sa aud ca mama ta nu se simte bine, ai mare grija de ea si incearca sa o protejezi, multa sanatate lui aghi
ina , noki iti sp[unea de str Brezoianu care se afla mai jos de calea victoriei cum mergi spre parcul cismigiu, e imposibil sa nu o cunsoti ca e veche denumirea.
gandacel, si Alexia a fost foarte agitata de mica..a dormea 30 minute si satatea treaza 3-4 ore, nopatea nu dormea deloc( in prima luna a luat numai 350 gr)..urla non stop, pentru mine a fost foarte greu si m-a marcat ..eram la capatul puterilor, ii spuneam copil crescut la verticala nu vroia decat in barte la verticala..numai asa adormea.Afara nici pomeneala sa stea in carut sau cumva sa doarma, imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca atunci cand ma asezam jos incepea sa urle..trebuia sa o plimb incontinuu.A inceput sa se mai regleze odata cu intarcarea si undeva pe la 6 luni cand a invatat sa adoarma neplimbata.De urlat nu am scapat nici acum asa ca .....Eu iti doresc nervi de otel, sa se obisnuiasca cat mai curand cu un program de somn si neaparat tu ar trebui sa dormi mai mult, despre agitatie...o sa vezi ca Stefania o sa fie mult mai rapida in evolutie... pentru tine si micuta Stefania.
ioana, ce ati mai facut? Cum este maria, si-a mai revenit? Referitor la ce ma intrebai, este confundata cu alergia, eu am tinut-o in casa numai pe perioada de febra...Apropos nu i-ai dat cumva ceva nou in alimentatie sau medicament?
diana, draga mea, nu stiu daca te-am felicitat penru sarcina ta...iti doresc sa o parcurgi cu bine si nastere usoara!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -