Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 10
Bic spune:
he-he si Smaranda si-a descoperit umbra aseara, dar spre surprinderea mea a avut o reactie pozitiva. S-a uitat la umbra ei, a gindit muuult, cum face ea in orice situatie noua, si apoi a zis: "Nana" (Nana = ea in oglinda.) Dupa care s-a dus sa-i dea un pupic lu' Nana de pe perete.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
roxisialexia spune:
meems, nu cumva cu atata agitatie in casa..ea este mai neglijata? se joaca la fel de mult? poate ca asa va comunica ca va simte lipsa si vrea sa fie langa voi, e clar ca trece printr-o perioada mai agitata cu atatea persoane in jurul ei.oricum adoarme foarte tarziu, incearca sa o antrenezi intr-un joc pe care sa il faceti numai voi doua sau si cu tati...asta inainte de nani.Cu cip cip-ul cum mai stati? i-ai dat ciocolata? Pupici carliontatei si petrecere frumoasa la nunta .
joy, ma doare sufletul cand vad ca iar traversezi o perioada grea.te rog, incearca sa te odihnesti este o rezolvare majora...si inca ceva nu mai plange si nu te mai supara ca se transmite lui bb 2 si nu e bine. si ...ai mare grija de tine si nu iti fie frica sa ceri ajutor, la oricine nun conteaza...intai si intai trebuie sa te pui pe tine si apoi restul, sper din tot sufletul sa treci rapid peste greutati.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Roxi !
Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
bic. ......., m-ai dat o idee buna am sa incerc sa ii arat ca si in casa este umbra ..
alina, tot in program scuipativ esti?
Ce activitati are missa la cresa?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
meems spune:
Roxi Multumesc din suflet de raspuns, esti singura care a bagat de seama oful meu. Si Ripley pe mess, si Nu stiu daca reusim sa schimbam ceva pana saptamana viitoare, e prea multa agitatie in jur.
Roxi, la fel a patit si Rianna cu capsunii!! I-a dat taica-sau duminica intr-o veselie, cica fata a tot vrut si el a indopat-o, netinand cont ca era prima data cand ea ii manca. A doua zi i-au aparut bubite pe fata si pe piept in partea de sus chiar sub barba. Nu eram sigura daca sunt de la capsuni sau de la caldura - aratau cam la fel. Miercuri a mancat iarasi un capsune si apoi i-au aparut iarasi bubitele, deci e clar alergica. Deocamdata facem pauza de la capsuni, chiar daca ii plac la nebunie.
Joy, mii de pt. tine, mamicuta draga. Sfaturile fetelor sunt foarte bune, asa ca eu nu mai adaug nimic.
Noki, putere si sanatate pt. Aghi drag.
madau spune:
Neata
Nu s-a mai trezit nimeni? Noi suntem de la 7.30 in picioare, ca a binevoit tati sa tranteasca ceva pe jos cand se imbraca sa plece si bineinteles ca s-a trezit mandra
Dordia ai grija de tine si de samburel, sa fie totul ok si sa ajungeti cu bine la finish. Ia tratamentul asa cum trebuie si odihneste-te.
Miranilis wow ce ma bucur ca ai mai intrat cu vesti despre voi...ma gandeam ca deja ai inceput serviciul si de aia n-ai mai zis nimic de atata timp. Iulia frumusica, abia asteptam sa va vedem!
Roxi pupicei si tizei noastre "patate"..faceti o pauza de capsuni deocamdata, incercati mai incolo, poate scapa fara bubitze. E posibil sa-i fi aparut doar pe fata ptr ca nu a papat multe, si atunci reactia a fost una slaba.
Joy multa putere si incearca sa te mai detasezi putin de probleme...sunt sigura ca Cristi te va ajuta cand va veni bb2. Un camp de ptr tine...relax!
Negara nu avem o gravidutza noua, Felicia era happy ieri din alta privinta, o las pe ea sa zica de ce, daca vrea
Pitic ma bucur tare ca sunteti bine, am mai intrebat de cateva ori de voi dar n-ati vrut sa spuneti nimic. Tinem pumnii ptr echo, sa vii sa ne spui ce duci in burtica..
Acu sa ma plang si eu nitel, ieri seara cand eram in parc m-a ciupit ceva de mana (am crezut ca a fost un tantar), si azi dimineata m-am trezit cu ditai incheietura umflata, si ma si inteapa de mor...am dat cu Fenistil dar nici un rezultat. Cu ce pot sa mai dau???/
Ma duc sa curat niste mazare..pupici everybody
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Roxi si Bic, dragalase foc fetele voastre cu umbra! Roxi, incerca sa ii arati umbra ei si in casa si poate o sa-i treaca spaima si o sa-i dea un , asa cum face Smaranda!
Si Daria si-a vazut umbra afara pe strada seara, insa era mai degraba curioasa cum de apare odata in fata si odata in spate... se tot uita dupa ea!
Meems, asa am patit si noi cu Daria in perioadele mai agitate (cu multa agitatie in jur) si ne-am reveni cu somnul si cu activitatile uzuale abia dupa ce a trecut "furtuna"! Bafta va dorim si petrecere frumoasa la nunta! -ici Riannei!
Noki, sanatate infinita mamei tale!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
felicia74 spune:
Buna fetele!
Am citit pe mega-diagonala in ultimele zile asa ca nu mi-a mai venit sa scriu deoarece nu puteam sa raspund tuturor (asa cum imi place). Scuze!
Ieri eram mega-happy din 2 motive:
1 - am gasit credit ipotecar cu dobanda decenta ptr RO (DAE - 8%) - la Volksbank. Radeam cu Doru ca nu vom ajunge si noi sa zicem ca tipa din reclama "si unghiutele, si cafeluta?" Si se poate da si pe 30 ani (ca deh, noi suntem mai batrani, ca altfel perioada poate fi si mai mare).
2 - a iesit cadastrul la casa.
Deci: Saptamana viitoare dau anunt de schimb de locuinta (in prima faza). Deoarece nu ma grabesc (mai ales in conditiile in care pe scara socrilor este posibil sa se elibereze 2 apartamente), voi incerca un schimb in prima faza. Apoi, daca nu se poate, il vand. TReaba imi incurca,insa, orice plan de vacanta asa ca anul acesta vom merge poate tot undeva in romanica... Asta e, sanatosi sa fim!
Insa nu ma pot abtine sa nu-i spun ceva lui Joy: eu in locul tau, as gandi mult mai egoist, mai ales avand in vedere starea in care te afli. Eu cand ma supar rau de tot las balta totul (a se citit Ilinca in grija lui Doru) si plec in Cora. Chit ca-mi iau o ciocolata, dar macar ma linistesc.
Nu zic sa faci ca mine, dar incearca prin orice mijloc sa te relaxezi. De ce nu mergeti toti 3 la tara? Acolo macar mai sta Vlad cu soacra. Trebuie sa fie o cale de scapare din aceasta situatie.
Din pacate e usor sa dai sfaturi cand nu esti implicat, asa ca sa stii ca numai tu vei gasi solutia salvatoare. Iti doresc multa bafta in solutionare problemei!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Nati a fost bolnavioara: prima noapte febra 38 cu ceva, a doua 39.7 a 3-a iar 39 cu ceva (la 39 cu 2 i-am scos termometrul ca urla prea tare) si de ieri dimineata nimic ! Bineinteles, si peste zi febra, dar nu peste 39.
Am fost la drita alaltieri, gat rosu-rosu + 2 masele in curs de. Tratament simptomatic si ma bucur ca n-am ajuns la antibiotic ca uite i-a trecut.
Acum ii mai curge putintel nasucul (dar limpede) si mai tuseste f putin.
Sincer, am cam ajuns la capatul nervilor si puterilor cu imbolnavirile Nataliei, cam la 3-4 saptamani suntem la ori cu febra, ori cu muci, tuse si haraiala. De cand am intarcat-o, din decembrie, tot asa o tinem. Dea Domnul ca marea si muntele de la vara sa schimbe ceva. Daca nu, a zis ca dupa 2 ani ii dam ceva imunostimulatoare - Bronhovaxon sau Ribomunyl .
Si ii multumesc lui Dzeu ca am dat peste asta ca daca eram in seama drite de familie cred ca 10 flacoane de antibiotic papa Nati pana acum.
Cam asa a fost cu Silvia in primul an de cresa, si fiind in "grija" de familie "pediatru", lua 1 flacon de antibiotic pe luna sau chiar mai des
Eu cred ca face virozele astea pt ca ntra in contact cu copiii de la gradi, e ca si cum as fi dus-o pe ea la gradi. In primul an si 2 luni a fost protejata de anticorpii din timpul sarcinii si apoi din laptele meu. Apoi.. gata.
lavi02 spune:
Raspund cat pot ca mai am 42 de teme de corectat pana luni deci voi avea un week-end de munca in care trebuie sa-mi si cumpar ceva de imbracat pt ca pe 1 iunie am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului la Timisoara. Mergem cu fetele, cu masina
catutza bine ai revenit din concediu, ma bucur ca a fost fain! La Veliko Tirnovo ati mai ajuns?
Feli & Madau cu schimbatul apartamentelor!
Pitic ce bine ca ai mai intrat! Bafta marti la eco!!!
Noki pana la urma crema Sebamed a facut minuni, i-au disparut Nataliei zonele aspre atopice si s-a rezolvat si pielea uscata de pe picioruse.
Iti eram datoare de 100 de ani cu un raspuns: la fabrica de pantofi nu stiu zau daca si cand ajung, in niciun caz nu merg doar eu cu fetele cu metroul, e departisor de metrou iar la Iancului e naspa de ajuns pt mine si parac nu sunt nici scari rulante. Asa ca din pacate nu putem organiza o plimbareala. Trebuie sa ma duca intr-o dimineata Virgil cu masina dar e si el f ocupat, s-au ivit tot felul de chestii de facut la ora aia..
mirabilis ce ma bucur ca ai dat un semn de viata! Pana la urma n-ai mai plecat in Franta?
crema de plaja Elmiplant-ul e f bun, are efect, e testat de mine. Daca aveti bani va puteti sparge in figuri cu ceva mai scump, dar Si Elmiplantul e absolut OK.
olita - vad ca pana la urma si din cele care va chinuiti cu ea de 1 an de zile nimeni n-a scapat inca de pampersi.
Eu imi propun sa incep "Programul Olita" dupa ce ne intoarcem de prin concedii; in concedii vreau sa fiu linistita cu pampersii -> La mare ca la mare dar mai apoi vreau sa le duc la munte, la cabana socrilor unde, apa la chiuveta uneori curge, uneori ba si e f naspa sa am de spalat olite.
Doi la mana - mie etapa olita mi se pare f naspa, sa ai de spalat kkatei de pe olita, cea mai faina e etapa WC cand nu te mai doare capul. Olita e o etapa intermediara pe care sper sa o trecem cat mai "in goana calului".
Apropo: cu ce spalati voi olita?
La Silvia o spalam cu apa si sapun dupa fiecare kk. Oare e suficient/bine asa?
Va !
Lavi