Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Feli, SUPER, SUPER, lasa ca recuperati voi concediu in strainataturi, sa va vedeti la casa noua intai.

Lavi, muuuulta sanatate Nataliciului, lasa ca or sa-i faca bine aerosolii.

Meems, miiiiii de scuze, aseara pe la 22 mi-am adus aminte ca vroiam sa-ti raspund la problema ta, dar nu am mai deschis calculatorul. AM patit si noi o faza asemanatoare acum o luna, cand dintr-o data Maria nu mai vroia sa adoarma la ora obisnuita. Am luat-o vreo doua seri cu noi, am hatanat-o, am plimbat-o, ne-am jucat, ff greu a adormit. Dupa doua zile am lasat-o sa planga si dupa 10 minute a renuntat si a adormit. A patra zi a plans mai putin si din a cincea a revenit la programul normal.

Aseara am tuns-o pe Maria scurt, scurt impreuna cu George, ii sta asa de bine, mi-e lene sa pun acum poze, ca-s in aparat. Asa ca aratam ca doua oua (si eu mi-s tunsa f scurt), cum spune tati.

Mare treaba cu capsunile astea, i-am dat si eu Mariei ieri vreo 3, 4 si vaz ca iar i-a aparut ceva pe piele. Acum nu stiu daca e de la caldura sau de la capsuni, vad ca tare sensibila mai e la ten de cand cu caldurile astea. Dar fac pauza cateva zile la capsuni. In schimb eu balotez cate jumatate de kg in 5 minute, paraca-s disperata.

Pischi, referitor la julituri, iti dai seamna ca bona nu-si permite sa iasa la raport cu ceva zgaibe pe Alex si-i cu ochii in patru. Pupam juliturile sa treaca. Rezulatul la analize vine abia marti.

DOrdia, lasa gandurile negre, va fi bine cu burtica.

Maria(29.11.2005) si Ioana 15+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

in primul rand, vreau sa-i multumesc Ralucai - BUBAMARA - care m-a sunat ieri. dupa ca am vb cu tine, parca deja ma simteam mai bine ca am putut vorbi "in direct" cu cineva.

fetelor...chiar mi-ati dat un sut in ...
dar tot naspa ma simt.
si-mi induc starea asta pt ca adorm cu supararea si dimineata tot cu sufletul negru sunt.
clar, maine nu ma duc nicaieri cu soacramea, i-am zic ca daca vine si cristi bine, daca nu sa se duca ea cu vlad, eu nu merg.

pentru ca: sunt neepilata, (la mine dureaza fff mult epilatul pt ca am muuuult par si ca in sarcina cu vlad s-a intarit radacina, firul si ma doare ...de-mi vine sa urlu - asa ca vreo 2-3 ore tot o sa ma epilez) am niste unghii ca la tara, pielitele sunt aproape de jumatatea unghiei (si nu exagerez, le-am mai tras eu inapoi si abia le-am dezlipit de unghie!) si vreau sa am "grija de mine"
eu, daca altii nu au.

nu am fost niciodata simandicoasa, sa fiu "doamna" dar am fost in limite. acum (ca si alte dati in ultimul an jumate) mi-e rusine sa mi se vada mainile.
azi mi-am facut programarea la coafor. problema este ca VREAU sa ma tund scurt si cristi nu este de acord si o sa-mi reproseze ca o fac intentionat.

as vrea sa mai zic ceva, dar nu am timp, ma duc sa fac curat. ca ne-am luat aspirator nou si are peria de podea tip turbina, face un zgomot infernal si vlad urla si ttremura cand dau drumu la aspirator si deci acum nici numai pot aspira cu el de fata .

cu constipatia si noi ne chunuim la fel ca tine LEEA azi dimineata i-am pus supozitor. face tare, gros rau de tot si de multe ori saracu cu sange.
nimic din ce fructe ii dau nu-i provoaca purgatie.

PITIC macar o data pe saptamana mai da si tu un semn.

MIRABILIS si tu la fel. mai intra macar sa ne spui ce faceti. intalneala este pe 12 IULIE.
sper sa veniti si voi.

MANDY bine ca nu-i artrita, DF. si cu calcatul in interior...am observat si eu la vlad.
i-am luat o pereche de sandalutemai moi si care nu-i sustin calcaiul si lateralele. si cand l-am incaltat cu ele se vedea clar cm ii fuge piciorusul.
nu i le-am mai dat si caut altceva de incaltat.
poti detalia cum trebuie sa fie incaltamintea? sa stiu dupa ce ma uit si eu.

NOKI si nu te gandi chiar la ce-i mai rau. dar insista ca mama ta sa faca un control, sau mai multe daca este nevoie.
paza buna trece primejdia rea.

BIC eu nu am incredere sa-l las pe vlad la tara. soacramea cand i-am atras atentia ca nu a spalat bibele cum trebuie si ca era lapte si in tetina si pe gatul biberonului si pe filet...mi-a zis ceva de genul: la tara crezi ca sta cineva sa se uite la bibe? si cresc copii...ca io imi permit sa fiu atenta ca vad bine si ca am apa curgatoare la chiuveta. ca acolo...la lighean nu mai este asa atent.
so...no coment. ca sa numia zic ca ea manca de pe jos cand era mica...de pe langa cocina porcului si uite ca nu a patit nimic.

plus ca zic si eu ca MADAU chiar asa de greu o fi sa asculte si de mine?? adica daca io-i zic sa inchida usa la dormitor, ea nu, daca-i zic nu-l lasa acolo sau acolo sau uita-te la el, ea nu ca nu face sau desface sau nu cade...si bineinteles ca si-a tras vlad sertarul in cap, ca ea l-a lasat si nici macar nu a stat cu ochii pe el.
ca vezi Doamne, nu credea ca are putere sau ca stie el sa faca asa.
daca eu iti zic..ca stau cu el 24 din 24....de ce nu eviti???

cu gradinita sau cresa....nu-mi permit particulara si oricum cristi nu este de acord.

LEEA nu mi-a reprosat direct de bb2, imi zicea zilele trecute ca: uite ce face vlad si cand te gandesti ca in loc sa scapam...o luam de la capat...sau ca suntem plini de datorii si tot nu o sa scapam de pampersi, lapte....
si astea sunt o sursa sigura de stres pt mine. adica el isi face griji de cum o sa fie cu 2 copii, dar nu se implica acum, cu unul, pe care l-a vrut fara nicio urma de regret, indoiala...

uite asa iara ma apuca dracusorii si-mi vine sa plang...si azi dimineata credeam ca o sa-mi plesneasca creierul, asa durere de cap m-a luat si nu mi-a trecut nici acum.
dimineata insemnand vreo 05.30 ca la ora aia s-a trecit vlad. ca de obicei in ultimele nopti, zile...

ma duc la treaba si poate revin.

inca o data va pup pe toate.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Joy, nu cred ca cineva s-a gandit la gradi / cresa particulara. Uite ce bine le merge copiilor CristineiH, care-s "la stat", cum se spune.
SI daca Cristi nu-i de acord cu asa ceva de ce nu pune mana sa te ajute si te lasa balta. Of, of.

Ai sa te superi pe mine, dar serios mai lasa-i parerile deoparte, fa ceva cu tine ca sa-ti fie bine. Du-te si te tunde, daca asta simti ca te face fericita. EU de fiecare cand ies de la frizerie ma simt un alt om.

Fa o incercare si trimite-l pe Vlad singur la bunici, cred ca doua zile impreuna numai cu Cristi v-ar ajuta sa va regasiti unul pe celalalt si sa va incarcati bateriile. multi de incurajare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....!!!

Nu vin cu vesti tocmai bune...ca azi dimineatza...am avut o sangerare mai spre rosu...si am fugit la spital. Acolo m-a vazut un dr (ca a mea e la congres), m-a suit pe masa pt o analiza iar asistenta i-a zis ca sangerez si nu poate sa-mi ia. Apoi m-am dus la echograf unde....marea surpriza....nu era nik in uter si nici pe langa uter. S-au mai uitat 2 medici si...nik. Explicatia a fost ca...e o dereglare hormonala si...o sa imi vina ciclul. Dar....ce se intampla cu cele 2 teste pozitive??? Mi s-a zis ca...erau fals pozitive si...ca...asta e. Am mai facut un test acolo care a iesit negativ pe moment iar acum cand m-am uitat pe el e pozitiv cu 2 linii dar...una e mai proeminenta iar a doua...mai slabuta.
Oricum...nu a fost sa fie...imi pare nespus de rau si mor de oftica ca eram taaare fericita.
Acuma....oare de unde sa fie dereglarea asta?

VA poop si amiintru mai tarziu ca momentan...sunt tristaaa de mor ca asa tare ne entuziasmasem...si am anuntat pe toata lumea...si voiam sa vindem apartamentul...etc.

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Dordia, imi pare nespus de rau. Dar mai bine sa fi fost dereglare hormonala decat o pierdere de sarcina.
Lasa, ca va veni si bb2 cand va considera ca e cel mai bine pt voi.
Poate dereglarea a survenit in urma curei de slabire, imi dau si eu cu pararea, nu stiu cat si cum ai slabit

Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Dordia, imi pare rau pentru cele intamplate. Ce nu inteleg eu e de ce nu ti-au facut un test de sange beta HCG. Eu te sfatuiesc sa faci testul asta daca poti ca sa afli daca a fost o sarcina sau nu.
Te pup si ai grija de tine.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA taaare rau imi pare.
uite gandeste ca-i mai bine cum zice Ioana. mai bine asa decat sa fi fost sarcina si sa nu o poti tine.

inainte sa ramana gravi cu vlad, asa mi se intampla si mie. doar ca din cauza dereglarilor hormonale. abia dupa anticonceptionale am ramas si am tinut sarcina cu utrogestan.

plus ca daca a doua liniuta nu apare in intervalul de 5 minute (parca) cica nu este valabil testul.

iti inteleg dezamagirea ca asa am patit eu vreo 5-6 luni inainte de vlad. dar daca puteti cumparara apartamentul de langa mama ta, de ce nu??
ca doar vreti bb2 si nu se stie peste 2-3 -4 luni cum apare...

IOANA am pus eu problema de particulara...dar cristi nu este de acord cici cu cea parti, dar barem cu cea de stat.
cu toate ca eu o sa-i pun asa problema: daca trebuia sa ma intorc la servici din decembrie...ce faceam cu vlad?? il dadeam la cresa, normal ca nici 8 milioane/luna nu mi-as permite sa dau la bona. probabil as castiga mai putin sau maxim banii astia.

plus ca ma gandesc sa nu inceapa sa mi se imbolnaveasca vlad si sa vina acasa cu tot felul sa ia si piticotul.

si cu tunsu'....ce sa zic: o singura data m-am tuns cum mi-a placut mie - adica destul de scurt, aproape baieteste - si nu a vorbit cu mine vreo 3-4 zile si apoi numai stricul necesar.
atat.
si acum o sa zica ca stiam ce parere are, dar nu am tinut cont de ea. de parca el tine cont de parerile sau dorintele mele.

FELICIA cam asa am facut eu iri dupa ce a venit de la servici. l-am anuntat ca plec afara, prin piata si ca vlad va sta acasa cu el. nu am asteptat sa vad ce zice, pur si simplu am iesit pe usa.
si de acum o sa-i zic asa: punem problema ca la ora 16.30 ajung si eu acasa, o data cu el si sa ne impartim treburile ca si cum eu nu as fi stat acasa toata ziua ci as veni de la servici. sa vedem cum o sa-i placa.

misto ca ai rezolvat cu imprumutul. la ce banca? si cat si ce rata/luna veti plati??
noi cred ca vom renunta la 3 camere si as vrea sa ne luam masina deocamdata. adica mai pe la anul, sau chiar si anul asta, dar trebuie sa mergem sa ne interesam pe la banci.
de asta te intreb pe tine, sa-mi fac cat de cat o idee.

nu-mi spui si mie unde este POLISANO sau CORA, cum ajung acolo?

nu stie nimeni???

LAVI mai ai 42 lucrari? sigur ai rezolvat jumatate din ele.

imi pare reau sa aud de Nati. stii, am citit undeva ca f multi copii dupa ce sunt intarcati (cand a racit prima oara vlad, era pe 70%-80% lapte praf ca nu ma mai mulgeam decat putin) racesc destul de des. era si o explicatie, cum ca din cauza alimentatiei, ca parintii nu stiu ce si cum sa combine sa-i asigure necesasul de vitamine, calorii...bla bla. ceeea ce nu-i cazul tau.
dar o tipa din bloc de la mine la fel a patit cu baietelul. cum l-a intarcat la 1.3-1.4 ani tot racit l-a avut vreo 1 an jumate.
sanatate si -ici.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Leea, filmulete poti sa downloadezi de pe ODC sau DC++.
Uite ce am eu : Symphony of Fun, Baby Dolittle World animals, Baby Galileo, Baby Mozart, Baby Noah,Baby Shakespeare - Un mundo de poesía, Baby Van Gogh - World of Colors, Baby Einstein Numbers Nursery, Baby Monet - Seasons.
Daca vrei vreun filmulet sa-mi spui si gasesc eu o modalitate sa ti-l dau.

Roxi si Noki, bafta multa la examene.

Joy, multa putere ca sa treci peste perioada aceasta.

Lavi, sanatate multa lui Natalici si spor la shopping.
Olita eu o spal cu apa si sapun lichid si din cand in cand o mai spal si cu cif.

Feli, bafta multa cu casa.

Fug la treaba.
Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, ce obosita sunt! A vrut sa stea Ilinca numai in soare, nu era chip s-o tin sub un copac...

Am uitat sa va multumesc pentru "apeluri". De asemenea, pentru urarile privind casa.

Lavi eu am pus-o sa se obisnuiasca. Dimineata face de obicei, iar daca nu ii vine, da din cap ca nu.
Numai ca azi mi-a facut-o: trebuia sa duc proba de urina (i-am facut analize) si nik! Am tot stat pe langa ea si cand m-am intors cu spatele a dat drumul pe covor Cand ne-am intors de la Medlife, la un moment dat, in tmp ce stateam la calculator si beam cafeaua, o vad ca se ridica de pe olita si zice "gaca!" Facuse pipi, dar... avea pampersul pe ea Fara pampers n-am incercat s-o tin, ca abia am scapat d eviroza si inca mai tuseste urat
Sanatate multa Nataliciului !

Joy e Volksbank si sper sa avem nevoie doar de vreo 25.000.
Daca vrei sa vezi cat te-ar costa un astfel de credit, incearca aici:
http://www.volksbank.ro/index.asp?pag=content201011
Cora e chiar la statia de metrou Armata Poporului. De Polisano n-am auzit, poate daca ai sti strada m-as lamuri. Cel mai bine ia un taxi, ca trebuie de la BIG sa schimbi metroul de 2 ori.

Dordia of, imi pare rau! Lasa, ca o sa aiba ginerica in cele din urma si un fratior/surioara! Macar bine ca-l ai pe el, un baiat frumos si cumintel, cum multe mame si-ar dori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia imi pre tare rau !!! Bine ca nu e vorba de o sarcina pierduta!!!

Joy, ma gandesc la tine si te inteleg cu tot sufletul! Multa putere iti doresc si ai grija de tine! Du-te la coafor, ingrijeste-te asa cum iti doresti si cu singuranta te ve simti mai bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput