praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 7
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
mathilda: maredreptate are rusoaica ta: chiar ca romancele -s tare frumoase si aud din ce in ce mai des ca belgienii vor sa se-+nspoare cu romance.. chiar discutam mai demult despre asta... no.. d-acolo ni se trage!
s-auzim numai de bine! si
Ete na
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
Tania, nu muta ora pt 2 iunie, ora 13 este buna pentru multe fete, ora 8 este tarziu si pt fete si pt capilasi si pt mine care am pe 3 zondagdienst, am sa il rog pe piet sa plece mai devreme cu cateva ore daca se poate (desi nu cred da incercarea moarte n-are). Ti-am trimis ofline, vineri nu pot veni si imi pare raaaauuuuuuu!!!!
Restul oamenilor, va pup
zmuahh
oana : pai vino tu mai devreme.. si piet vine cand poate... (si e l tot mai devreme hi hi )
Bepii spune:
Fetele, la rugamintea Ninei trebuie sa schimbam locul de intalnire adica unde a zis ea. Nu cred ca-i problema pt celelalte pt ca ne-am mai intalnit si alta data in acel loc.
Carmen, va astept atunci la mine pe la ora 10 sau un pic dupa . Stiu ca-i cam devreme draguta da' se merita!!! Ne vedem in sfarsit dupa atata vreme!!!
Oana ma bucur ca vi sambata si Piet poate veni dupa aceea, nu-i problema avem toata noapte de sambata la dispozitie
Ardeiash, prietena mea din tara care voia masina vad ca n-a mai dat nici un semn de viata dar te rog sa pastrezi nr.ala de tel ca nu se stie niciodata....Multumesc ca nu m-ai uitat cu aceasta treaba.
In caz ca aveti nelamuriri trimiteti-va offline-uri (stiti voi de ce)
Eu voi ajunge acasa f tarziu azi ca am de jucat doua partide de tenis si dupa aceea se stie ca trebuie sa punem caloriile consumate la loc pe terasa clubului cu pintje's.
Va pup si va doresc o zi buna in continuare.
ninaM spune:
Tania,.
Abia astept sa ne vedem maine...mi-e dor de voi si de povestile voastre...
V-am pupat!
miri_mik spune:
ok, de acord. azi am mancat pe acolo. in caz ca... stim unde sa aterizam:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
deci cine e pe lista de maine? ca io , ca de obicei, n-am inteles?!
voi ati vazut asa ceva? mare-i gradina Doamne: http://www.youtube.com/watch?v=CyPdYRpAbPI&mode=related&search=
mathilda spune:
ardeiash,
am mai vazut imaginea . oricum mie imi place de ea. e o dulcica
va pup pe toate
MadyG spune:
Salutare, scriu repede ca pic de somn, azi am umblat pe jos de mi-am facut norma pe o saptamana;am febra musculara acuma.
Abia asteptam ziua de maine,intalnirea noastra adica,dar spre marea mea dezamagire si spre marea mea tensiune ,care este...planurile mi-au fost date peste cap total.
Maine am vizitatori la apartament,ca am apucat sa spun ca vinerea nu am scoala, asa ca acuma stau si rabd, iar dupa masa vor veni niste cunostinte care sunt in trcere prin Bruxelles.
Si cum ziua e oricum foutu, ma duc dimineata sa fac si priza de sange pt toxoplasmoza , ca daca tot e ziua mea libera,m-ati inteles, I might as well sa ma bucur de ea din plin.
As zice ceva ca sa ma racoresc ,dar nu e voie.
Asta e, nu comentez mai multe, ramane sa va vad sambata viitoare , sa va simtiti super bine maine, vreme faina o s afie, sa va tineti de manute si sa imi transmiteti si mie unde de energie pozitiva ca am mare nevoie.
va imbratisez cu mult drag!
Ardeiash, te rog frumos da-i cartile alea lui Miri, daca nu ti-e greu s ale iei cu tine.
Pupici mii si mii de la Madi si BB.
Bepii spune:
Hai ca acum am aterizat si eu acasa, of e deja ora 1 trecute.....
Deci:
Mady, ce rau imi pare ca nu poti veni......Lasa atunci ca ne vedem sapt viitoare la mine daca e musai sa stai acasa. Tu sti cel mai bine.
Ardeiash, o sa fim : eu, tu, Carmen cu mama ei, Miri si Nina cu Reina. Cam putintele dar nu-i nimic, ne vedem in grupa mare sambata viitoare. Sper sa nu intervina si alte probleme cu celelalte fete. Eu nu stiu precis unde ne vom intalni, Porte de Namur e ok dar unde mai precis n-am idee, credeam ca o sa stabiliti voi azi fara mine ca eu am fost ocupata cu altele. Cred ca o sa ne sunam maine intre noi ca oricum nu suntem multe. Pe mine ma ia Carmen de acasa si ma duce la destinatie. Vorbim maine ca acu sunt prea obosita.
Va pup.
miri_mik spune:
deci dupa cum ati citit in propozitie... madi nu vine:( sa-i ia naiba pe propretarii cu pricina. afurisiti mai sunt. fac defilaj la ei in casa de parca ar fi in gara de madi nu de nord:( da, madi, cum de faci asa tarziu analiza de toxo? sau tre s-o refaci? is convinsa ca ti-a dat s-o faci in prima serie de analize si acu o repeti doar.
ca veni vorba, daca aveti vreme sa cititi, porte de namur unde ne-am intalnit si data trecuta. de fapt la intrarea in scoala mea. adica stie toata lumea unde e aia,asa ca de acolo ne orientam noi, ok?
si ca veni vorba, noi nu puteam avea de data asta vreme frumoasa? ca imi vine sa ma iau de creieri cand vad ce culoare are cerul...
pupici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png