praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

confirm pe vineri la 11. ramane sa ziceti unde. am vazut bepii ca m-ai sunat azi. eram cu maman la spital.

fac eforturi serioase sa nu comentez niste trebi niste chestii la capitolul "belgieni"; seamana a un fel de discutie gen "ungurii" sunt asa si asa, daca intelegeti punctul de vedere...

fara sa amestec nervi la oala, va pumpizez, si see you soon

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete din pacate eu nu pot veni vineri la intalnire si tare as fii vrut ca mi-e dor de voi, dar de-abia astept sa va vad la Taniuca.

Va pupic si va doresc o seara minunata,

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

zzzzzzzzzbzzzzzzzzzzzz, scumpi... nu te iertam:d
pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ce s-a iscat aici?! Nu uitati ca fiecare persoana percepe realitatea altfel, printr-o alta prisma. Iar aceat topic a fost deschis sa spuna fiecare ce vrea cu cum vrea.
Despe, eu te sustin. Numai eu stiu cata propaganda fac si rasfac sa ridicam mandria nationala la punct de plutire. Ca si tziganul e tot roman si pungasul la fel. Iar daca spui cu mandrie "sunt romānca" ti se raspunde "dar nu semeni", de parca ce particularitati ar trebui sa am. Dar asta se limiteaza la educatia si gradul de cultura al fiecaruia. Cu cat traiesti mai mult aici cu atat iti place mai putin, dar INVETI SA RELATIVEZI. Si cu asta basta!
Vineri eu nu pot veni, mama lui de servici.
Rosa, in alta ordine de idei, poti incerca si varza a la Cluj, un surogat de succes al sarmalei. Ingredientele sunt varza alba, rosii, carne tocata si smantana, pe care le gasesti foarte usor in orice supermarket. Tu poarta-te asa cum esti obisnuita si totul va decurge de la sine.
Miri, cum mai e la serviciu? ai mai primit telefoane ceva?
Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Mi-am luat bilete la Blue Air, la jumatate de pret de Tarom.
Oana, si tu spuneai ca pleci cu aceeasi companie, parca. Pt cand ti-ai luat bilete?
Eu plec (cu fata mea) luni, 9 iulie si ma intorc duminica, 5 august.
Am inteles ca pana pe 31 iulie va ateriza pe Otopeni, din motive de reparatii la Baneassa. Si mai bine.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Morgane, eu mi-am luat belet tot la juma de pretz si tot la blueair insa pentru 2 iulie cu intoarcere pe 29. Ar fi frumos sa ne intalnim si in Bucuresti daca tot suntem in tzara in aceasi perioada.
Apropos de Belgia si belgieni ecuatia e cam la fel cu cea referitor la romania si romani (cu exceptiile de rigoare..)Cu alte cuvinte calitatea anumitor oameni nu tine de tzara desi calitatea unei tzari poate tine de oameni. La fel ce ni se intampla noua la un anumit moment dat depinde de o gramada de factori inclusiv de propria persoana si de reactiile noastre. Eu am povestit de multe ori si destul de multe despre experientele mele cu diversi oameni de aici dar asta nu tine de tzara (desi mi s-a reprosat ca as avea ceva cu belgia:))ci de anumite persoane si nivelul lor de cultura. Dar am deja mult exercitiu in arta ignorarii anumitor persoane (exercitiu inceput in tzara daca ma gandesc bine) si in arta selectivitatii. Ce nu ma doboara ma face mai puternic si asta in orice coltz coltz al lumii.
va pup ca tre sa trimit copchii la culcare
A, vineri lucrez pana la 6 dupa amiaza si inca o intrebare, Bepii pe 2 la ce ora tre sa fim la tine (piet lucreaza sambata pana la 20)..
v-am tzucat zmuahhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

valentin : pun si io niste intrebari sa vedem .. poate gasesc pe cineva .... sotul meu e mare amator.. insa de anul trecut a trebuit sa renunte la aceasta pasiune.. .. te anunt daca se poate..
by the way: nu cred ca ai apucat sa citesti dar noi ne-ntalnim pe 2 iunie la bepii la un bbq... ai vazut invitatia ei pentru tine? ce zici?
si inca ceva.. eu mi-amuitat parola de pe rombel.. am tot chinui sa:barfesc: si io p-acolo .. nu reusesc desi mi se afiseaza un mesaj ca mi-a fost trimis un mail cu noua parola... ?!

s-auzim numai de bine! si

In primul rand saru-mana de invitatie bepii ,nici macar nu am observat,noroc cu ardeiashcare m-a facut atent.Mi-ar fi placut foarte mult sa vin la bbq cu sotia si fetita,insa din pacate si pe 2 Iunie voi participa toata ziua la un turneu de minifotbal,de data asta intre belgieni.Astept cu nerabdare urmatoarea invitatie unde sper sa putem ajunge.

Ardeiash ce username folosesti pe rombel?

Salutari tuturor

ps. am observat ca va veti intalni si vineri asa ca va urez de pe acum distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Morgane,cum e varza a la Cluj,ca eu nu stiu?
In alta ordine de idei,tocmai am aflat ca fosta sotie a belgianului meu era din Republica Moldova si recunosc ca-s cam surprinsa,de ce nu mi-o fi spus pana acum?Habar n-am daca asta e bine pentru mine ca are experienta cu casatoriile mixtesi e clar ca macar la el in familie n-o sa fie nimeni rasist sper,daca n-au fost prima oara de ce sa fie acum?Scuze ca va tot plictisesc aici,dar macar voi stiti cum sunt belgienii si mai aflu si eu cate ceva.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, te roooog, nu-mi faceti una ca asta.....veniti mai devreme, please. Pai noi ne gandeam sa ne intalnim pe la ora 13, 14 ca vin si copilasi. Stiu ca Piet lucreaza si sambata pana tarziu dar in adancul sufletului speram ca face o exceptie sau gaseste un inlocuitor pt cateva ore. Pana la urma daca nu si nu, atunci trebuie sa ma multumesc si cu ora 8. Da'numai sa va vad ca veniti.
Va pup dulce, noapte buna.

Mergi la inceput

Draga Rosa, pt o varza si 1 kg carne tocata:
- calesti varza taiata marunt īn putin ulei, apa si sare;
- īntre timp pregatesti carnea tocata cu condimente (piper, cimbru, ceva marar ...)
- pui intr-un vas (uns cu ulei sau unt) un strat de varza, unul de carne, iar unul de varza si-l bagi la cuptorul īncalzit (cca.200°C);
- dupa jumatate de ora stropesti "bucatele" cu suc de rosii (rosii proaspete stoarse sau bulion), amesteci continutul, iar deasupra torni 200 ml de smantāna. Poti adauga si sunca afumata sau costita, pt a-i da un gust si mai romānesc; fii creativa!
- din nou la cuptor cam 1/2 de ora si gata. Pofta buna!
Īti ia ceva timp, dar merita!
Pupici,

Mergi la inceput