praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmita: am plecat in ziua in care am cumparat biletele.. asa e...

alessia: ai incercat cu http://www.stib.irisnet.be/FR/39100F.htm ? iti face ttraseul cel mai bun

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Am incercat ardeiash dar daca nu stii cat de cat Brussel-ul esti in pom ....eu sincer am fost de 2 ori in Brussel ..odata in vizita acu vreo 7 ani si numai la strazi nu ma uitam eu atunci ...si acu vreo 3 ani ca am vrut sa punem cevala eurolines ...si am fost cu o tanti care nu stia de capul ei si ne-am ratacit prin stradute ..asa ca is pe langa ..iar din cate am vazut eu in Brussel rar gasesti pe cineva sa vb olandeza sau engleza ..iar eu cu franceza is in pom ...am facut vreo 8 ani la scoala dar cine mai stie ...am incercat zilele trecute sa vb cu o marocanca si m-am facut de ras

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

carmen, de dimineata pana pe la 4 sunt acasa, apoi plec la scoala. asa ca, da-ti trezirea mai devreme si hai! te asteptam!
pupe la toate fetele

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

incearca sa-ti printezi asta: http://bruxelles.mae.ro/images/images_stiri/belgia/map_amb.gif de pe site-ul lor sa-ti faci o idee... sau macar o schita....

eu am incercat pe stib... si mi-a dat itinerariul asa, m-am uitat si pe harta.. poti lua o harta gratis de la orice statie de metrou ...

coboara la gare centrale ca sa iei un singur mijloc de transport...

deci: de la GARE CENTRALE, cauta statia PUTTERIE/CANTERSTEEN ...peste tot la metrou gasesti directiile in care sa mergi.. daca nugasesti numele asta cauta directia busului (60)

ia busul 60 in directia VIVIER D'OIE. si coboara la statia STALLAERT. de acolo tre sa mergi pe jos... dar daca ai listat harta de la ambasada , te descurci..
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

ardeiash ..sarut mana ..nu m-am lamurit pe deplin , dar daca zici ca exista planuri la metrou ma descurc ....am mai traversat eu Koln-ul singura si habar n-am germana ...asa ca ma descurc ..sarut mana muuult .... harta de la ambasada mi se pare superrrr simplutza si facuta ptr cunoscatori ...nu arata nimic ca punct de reper ,mi-am luat alta de pe net .....e un spital in zona ...imi scapa numele si mi-e lene sa caut ...ceva cu E....
Cred ca maine ajung ca au program si dupa amiaza si cine stie cate ore imi ajung acolo ..

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia105
Cred ca maine ajung ca au program si dupa amiaza si cine stie cate ore imi ajung acolo ..

[

cred ca spitalul se numeste edith cavell.. insa cred ca este putin mai departe.. nu stiu sigur. dar nu uita sa-ti iei insemnari de pe harta ambasadei. as gasesti f usor.. si coboara la stallaert.. pe harta de la metrou, din pacate nu vei gasi rue gabrielle.. insa vei gasi toate mijloacele de transport si vei vedea repede unde te aafli si ce trebuie sa iei.. e foarte utila .. in franceza se numeste plan.. hi hi.. in engleza cred ca stii sa ceri : map

Mergi la inceput

aaa... eu azi , maine si poimaine am niste teste de limba.. daca vrei sa ne vedem... se poate joi? lasa-mi pm daca da..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Alessia, asculta cu atentie la mine c-am fost de n-spe mii de ori la consulat sau ambasada (tot una)
Deci: cobori in gara centrala. Chiar de langa gara (nu trebuie sa traversezi) ia autobuzul nr.60.Fa un ocol al garii daca nu vezi statia din prima si ai s-o gasesti. Vei calatori cam 20, 25 min cu acest autobuz. Intreaba lumea unde e statia Edit Cavell. Cobori acolo. Chiar in fata ta (perpendicular cu strada de pe care ai venit cu buzul) vei vedea o strada cu linie de tramvai. Mergi pe aceasta strada. Mai precis spre stanga. Nu vei merge mai mult de 5 min si la a doua sau a treia strada dinspre stanga ta e Rue Gabirelle. Odata aflata pe aceasta strada uita-te dupa Consulat. E tot pe stanga. E simplu ca poate nimeri si un orb. Bafta!
Mah fetele, eu aveam chef maine de-o plimbare prin Brussel sau Antwerpen. Are cineva chef sa iasa? Daca nu, ies eu singura prin Mechelen si o sa ma consolez cu ceva cumparaturi.
Va pup, o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, maine e scoala:((

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

da... statia edith cavell era urmatoarea dupa cea pe care ti-am sugerat-o eu.... si eu am fost la ambasada insa cu masina personala .. d-aia nu ma i stiam.. e ok... fa ce-a zis bepii ... daca ea a mers si stie.. ma bucur ca ti-am dat busul corect..

bepii: io am chef .... dar am de invataaaat .. azi am iesit varza de la franceza.. maine am am nevoie sa-m i tineti pumnii (cine e disponibil)

Mergi la inceput