praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma .. sa n*-o luati ofensator.. ci doar ca pe o informatie demna de retinut... atat . nu e niciun apropos...

mi se pare important de stiut:

7 alimente anti-respiratie urat mirositoare

Daca esti fumator ori pur si simplu ai o secretie digestiva problematica, atunci trebuie sa inveti sa alegi alimentele care iti vor favoriza digestia si iti vor improspata respiratia.

1. Fructe – mere, pere, mure – datorita continutului crescut de fibre, aceste alimente tamponeaza aciditatea de la nivelul cavitatii bucale si stimuleaza secretia salivara care are rolul de a curata gura.

2. Legume – morcovii scad nivelul de hidrogen sulfurat de la nivelul cavitatii bucale acesta fiind principalul vinovat pentru respiratia neplacuta.

3. Patrunjel – alaturi de multe alte verdeturi, patrunjelul contine un ulei care indeparteaza respiratia urat mirositoare. Acelasi ulei este prezent si in extractele de rozmarin.

4. Scortisoara – Sub forma de bomboane ori guma de mestecat este o solutie ideala impotriva mirosului de ceapa sau de usturoi! In plus, uleiurile esentiale de scortisoara omoara o bacterie orala care este vinovata de mirosul neplacut din respiratie.

5. Lamaie – este aproape intotdeauna la indemana ta (in restaurante si baruri e practic imposibil sa nu comanzi ceva cu lamaie) si are rezultate formidabile datorita continutului crescut in acid citric si vitamina C.

6. Bomboane cu menta – o solutie deja arhicunoscuta!

7. Iaurtul - il poti manca si preventiv atunci cand stii ca vei avea o masa bogata in alimente cauzatoare de miros neplacut. In plus, 500 de grame de iaurt pe zi favorizeaza digestia si protejaza organismul de bacteriile care au prostul obicei de a se fixa la nivelul tubului digestiv.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

pisicutze : http://www.fetesibaieti.ro/pisicute_jucause.html
io nu cred ca au asa ce va japonezii: http://www.fetesibaieti.ro/inventiile_japonezilor.html
dragutze: http://www.fetesibaieti.ro/putina_distractie.html http://www.fetesibaieti.ro/poze_amuzante_noi.html
http://www.fetesibaieti.ro/poze_distractive.html

si multe altele pe aceiasi pagina
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeias pai sa stii ca inca ai avut noroc cu biletele alea, asa cumparate pe ultima suta de metri... Se putea sa gasesti si cu mult mai scumpe..

Mikule vezi ca vine vacanta cu trenu` din Franta

Ana dimineata am ceva de facut, din pacate nu pot veni si acum ca mi-ai zis ca ai scoala am planuri si pentru seara, ma duc la balci cu o prietena Da` tu la ce scoala te duci? Poate ca mi-ai zis da` nu-mi aduc aminte...

Maducule sa sti ca nu am uitat, vineri dimineata sunt la 10 la tine

Abia astept sa va vad din nou motatelor vineri, insa cel mai mult si mai mult pe Lucica, ca ea a tras chiulu` ultima oara

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Taniuca nu se poate sa o punem miercuri de o intalnire, prin Antwerpen sau prin Mechelen? Cu ocazia asta ar putea veni si Daniela ca ea lucreaza maine si eu deja am planuri.. Ce zici?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ardeiash, am vorbit cu prietena mea si din pacate cica nu e foarte usor de schimbat numele si data, si mie si ei 170 ni s-a parut ieftin pentru ca ea a mai fost la mine de Craciun si a luat cu 230e.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

anka' se poate ,, am intrebat eu cu diferenta de 35 de eruo pe tronsom.. adica tre sa platesc 70 de euro in plus...
uite mesajul de la blue air:

Mergi la inceput

of.. am apasat din greseala..
35 de euro pe tronson...

uite raspunsul de la blueair:

Buna Ziua!

In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor companiei Blue Air
Referitor la solicitarea dvs, va transmitem ca biletele Blueair nu pot fi anulate si nici rambursate; tot ce puteti face in acest moment este o modificare de data, nume sau destinatie.

La schimbarea de data se percepe o taxa de 35 EURO per segment schimbat, plus diferente de tarif, daca exista.

Schimbarile de ruta (pentru destinatiile din aceeasi tara) se vor putea face contra unei taxe de 35 EUR/segment de zbor, la care se adauga eventuala diferenta dintre tariful la care s-a cumparat initial biletul si tariful disponibil in momentul modificarii. Schimbarile de nume se vor putea efectua contra unei taxe de 35 EUR/segment de zbor.

Schimbarile de data se pot face:
1. Prin intermediul unuia dintre Call Center-urile noastre (Romania -0040 21 2088686); plata cu carte de credit Visa sau Mastercard.
2. La punctele de vanzare Blue Air, lista acestor puncte o gasiti pe site-ul nostru; plata cash sau cu carte de credit.
3. La agentiile de turism colaboratoare din tara si strainatate

Modificarile de data, ruta si nume se pot face inainte de zborul inscris pe bilet, cu minim 3 ore inainte de cursa.

Va multumim pentru intelegere!

Va dorim o zi placuta!

deci pe prietena ta o intereseaza pana la urma? si in ce conditii? ca daca nu gasesc pe altcineva sa vina + taxa de schimbare a numelui ... nu stiu ce voi face ... dar sa pierd toti banii nu pot.. intre timp mai caut si eu.. poti sa-mi lasi un nr de telefon pe pm? saru'mana .. fac cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

pai pe ea o intereseaza sa ajunga la mine, dar 170 +70 sunt 240, e destul de scump. O sa vorbesc cu ea azi sa vad ce preturi a gasit. Iti scriu dupa ce vorbesc cu ea.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmen, sorry draguta, maine nu pot eu ca am altele de facut, azi eram disponibila, acum sunt acasa dar nu ies in oras ca mi-am gasit o gramada de treaba de facut. Dar lasa ca nu-i bai, oricum ne vedem f curand vinerea asta la karaoke. Nu uita sa-mi aduci cartile alea.
Ardeiash, tu nu vi la karaoke? Sti ca am ceva sa-ti aduc. Ceva ce sarise peste gard la vecini!
Ana, vi si tu? Ca sa stiu daca iti aduc si tie baticutul Mariucai pe care l-ati uitat la mine.
Oana, tu nu zici nimic? Sper sa poti veni ca si tie am sa-ti aduc dvd-urile cu filmul.
Haideti astept confirmari!
Morgane, nu mai faci numaratoarea capritelor? Abia astept sa te vad mai ales Swa sa-l vada pe Jan!
Celelalte fete va pup si astept cu nerabdare sa ne vedem vineri.

Mergi la inceput

Taniuca de data asta nu uit cu siguranta sa iti aduc cartile, deja le-am pus in masina ca sa ma asigur

Din Antwerpen venim la karaoke eu, Daniela si Ror

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput